تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829997374




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آچار مرگ در دست برخی تعمیرکاران |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آچار مرگ در دست برخی تعمیرکاران
کد خبر: ۴۸۳۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳ - 12 March 2015


روزنامه خراسان شمالی در شماره روز پنجشنبه، بیست و یکم اسفندماه 93 خود، در گزارشی از نابسامانی های بخش خدمات خودروی، از کارنابلدی تعمیرکاران گرفته تا عدم پایبندی نمایندگی شرکت های خودروساز به ضمانت نامه ها انتقاد کرده است.

این نشریه محلی در صفحه حوادث خود چنین آورده است: تخلفات صنفی از جمله کم فروشی و گران فروشی در استان مورد اعتراض بسیاری از مصرف کنندگان قرار می گیرد اما این اعتراضات بیشتر تنها در حد اعتراض شفاهی به متخلفان و یا شکوه و گلایه به رسانه هاست و مردم کمتر حقوق خود را از راه های قانونی پی گیری می کنند. تخلفات برخی تعمیرگاه های اتومبیل و اصناف مربوط به خودرو مانند فروشگاه های لوازم یدکی و نمایندگی های مجاز فروش و خدمات پس از فروش خودرو نمونه هایی از این تخلفات هستند که گاهی موجب بروز سوانح رانندگی و خطرات جدی نیز برای مصرف کننده می شوند تا جایی که شاید باعث به خطر افتادن جان برخی از شهروندان شوند.

سوء استفاده از اعتماد مشتری

یکی از رانندگان تاکسی های برون شهری دراین رابطه به خبرنگار ما می گوید: 6 ماه قبل خودرویم را برای تعمیر سیبک فرمان به تعمیرگاهی در بجنورد بردم و تعمیرکار تشخیص داد یکی از قطعات این قسمت باید تعویض شود. او 2 قیمت متفاوت برای 2 نمونه از این قطعه با کیفیت های مختلف اعلام کرد. من هم از او خواستم خودش نمونه ای را که کیفیت بیشتری دارد انتخاب کند که متاسفانه بعد از حدود یک ماه پس از سانحه رانندگی که به علت خرابی همین قطعه اتفاق افتاد، متوجه شدم تعمیرکار با وجود این که هزینه نمونه گران تر را از من گرفته بود، نمونه ارزان تر و بی کیفیت را در خودرو استفاده کرده است.

تعهدات ضمانت نامه اجرا نمی شود

یکی دیگر از رانندگان خودروهای سواری که بیشتر در شهر با خودرویش تردد می کند از نمایندگی مجاز فروش و خدمات پس از فروش خودرویش گلایه و اظهار می کند: نمایندگی نسبت به خدمات پس از فروش و تعهداتی که در ضمانت نامه خودرو متقبل شده، خدمات مناسبی ارائه نمی دهد و جوابگوی خریداران نیست.

تعمیرکاران غیر حرفه ای

یکی از رانندگان تاکسی درون شهری هم نسبت به غیر حرفه ای بودن بسیاری از تعمیرکاران خودرو گلایه مند است و در این مورد به خبرنگار ما می گوید: خیلی از تعمیرکاران خودرو افراد جوانی هستند که بعد از کمتر از یک سال یا شاید 6 ماه شاگردی در مکانیکی، اقدام به راه اندازی تعمیرگاه اتومبیل کرده اند. وی می افزاید: اغلب این تعمیرکاران جوان تخصص کافی در تعمیرات خودرو ندارند و در بسیاری از موارد خسارت های سنگینی به خودرو وارد می کنند. موضوعی که رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودروی شهرستان بجنورد نیز آن را تایید می کند و در مورد آن به مردم هشدار می دهد.

«رازیان» در گفت و گو با خبرنگار ما می گوید: متأسفانه برخی از تعمیرکاران خودرو در رفع یکسری ایرادات فنی خودرو به ویژه خودروهای خارجی تخصص کافی ندارند اما تعمیرات این خودروها را نیز بر عهده می گیرند و در بسیاری از موارد به آن ها خسارت وارد می کنند.

اجاره بالای مغازه، دلیلی برای کم فروشی

وی با بیان این که در سال 93 تاکنون حدود 300 شکایت از تعمیرکاران خودرو در شهرستان بجنورد از سوی مشتریان به اتحادیه رسیده است، ادامه می دهد: در برخی موارد هم کیفیت پایین لوازم یدکی که معمولاً اجناس چینی یا تقلبی هستند، موجب بروز ایرادات فنی در خودرو و بروز حادثه های مرگبار برای راننده می شود. «رازیان» برخی از کم فروشی ها و استفاده از اجناس بی کیفیت با قیمت پایین و محاسبه قیمت اجناس باکیفیت برای مشتری از سوی عده ای از تعمیرکاران را نیز به دلیل وضعیت نامطلوب درآمد آن ها و اجاره بهای سنگین مغازه ها عنوان می کند.

تعمیرکاران با تجربه در سایت قرار می گیرند

به گفته وی، اتحادیه تعمیرکاران خودروی بجنورد برای مشخص کردن تعمیرکاران با تجربه و خوشنام، به زودی فهرست تمامی تعمیرکاران و درجه کیفی خدمات فنی آن ها را در سایت این اتحادیه قرار خواهد داد تا شهروندان و مسافران با آگاهی از سطح توانایی ها و تخصص فنی و حرفه ای تعمیرکاران، برای تعمیر خودرو به آن ها مراجعه کنند.

102پرونده در سال93 برای تعمیرکاران

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسان شمالی در ارتباط با تخلفات تعمیرکاران خودرو و مشاغل مربوط به آن می گوید: از ابتدای سال 93 تاکنون 102پرونده در تعزیرات حکومتی استان در ارتباط با تخلفات تعمیرکاران خودرو و مشاغل مربوط به آن مانند صافکاری ها، فروشگاه های لوازم یدکی و نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش خودرو تشکیل و مورد رسیدگی قرار گرفته است.

عدم تعهد به ضمانت نامه در صدر شکایت هاست

«داریوش جودکی» در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار می دارد: متخلفان این 102 مورد که برای آن ها در تعزیرات حکومتی استان پرونده تشکیل شد همگی به پرداخت خسارات وارد شده به مصرف کنندگان شاکی و در مجموع پرداخت 163 میلیون و 971 هزار و 972 ریال جریمه نقدی محکوم شدند.به گفته وی، عمده تخلفاتی که طی امسال در این ارتباط از سوی استفاده کنندگان خودروها به تعزیرات حکومتی استان گزارش و نسبت به آن ها شکایت شده است مربوط به عدم تعهد نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش خودرو نسبت به ضمانت نامه هاست.«جودکی» در این باره می گوید: مطابق ماده 58 قانون کم فروشی مصوب سال 1386، انجام ندادن خدمات پس از فروش در دوره ضمانت توسط شرکت متعهد، کم فروشی محسوب می شود و بر اساس قانون متخلف در این زمینه محکوم به پرداخت خسارت و جریمه ماده 58 قانون کم فروشی خواهد شد.

به تعمیرگاه های معتبر مراجعه کنید

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی با بیان این که تمامی نمایندگان مجاز ملزم به رعایت این قانون هستند تصریح کرد: مصرف کنندگان خودرو به طور حتم به تعمیرگاه هایی که دارای پروانه معتبر و مورد تایید نظام صنفی هستند مراجعه و سعی کنند تعمیر خودروهای شان را به تعمیرکاران متعهد و خوشنام بسپارند. با توجه به نزدیک شدن به تعطیلات نوروزی و آغاز مسافرت ها خانواده ها این روزها خودروهای خود را برای مسافرت آماده می کنند و یا هنگام مسافرت ممکن است خودرویشان به تعمیر نیاز داشته باشد و این یعنی در این ایام نیاز مردم به تعمیرکاران خودرو بیش از هر زمان دیگری است و اندک تعمیرکاران متقلب می توانند از این فرصت بیش از گذشته سوء استفاده کنند بنابراین لازم است دستگاه های نظارتی در این ایام نظارت های خود را بیشتر کنند تا از بروز حوادثی که به واسطه طمع برخی افراد سودجو ممکن است رخ دهد پیشگیری شود











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن