واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: استقلال فکری برای آدم نون و آب نمیشه!
طنز؛ سیاست در سالی که گذشت
در اوایل سال 93 اصطلاحی در عرصه سیاست کشور باب شد به نام «دلواپس». دلواپسان گونه های نادری از اصولگرایان بودند که با سیاستی که در مذاکرات تیم جدید هسته ای در پیش گرفته شده بود، مخالفت داشتند.
مجله خط خطی - آیدین سیار سریع:
1- دلواپس ها
در اوایل سال 93 اصطلاحی در عرصه سیاست کشور باب شد به نام «دلواپس». دلواپسان گونه های نادری از اصولگرایان بودند که با سیاستی که در مذاکرات تیم جدید هسته ای (یعنی ظریف و دوستان) در پیش گرفته شده بود، مخالفت داشتند. آنها می گفتند تیم جدید مذاکره کننده تمام دستاوردهای تیم قبل را از بین برده.
دستاوردهای تیم قبلی به این صورت بود که آقای جلیلی و دوستان در مذاکراتی که داشتند با منطق و استدلال ثابت می کردند که غرب به نفع خودش است که زودتر نابود شود. انصافا غرب هم کم کم داشت این موضوع را قبول می کرد که به یکباره ظریف و دوستانش آمدند و مثل آن آقایی که صبح ها در شبکه سه حاضر می شد، شروع کردند به ورزش صبحگاهی، توأم با لبخند.
این موضوع دلواپسان را ناراحت می کرد چون به هر حال آدم با بیکاری و اعتیاد جوانان و بالا رفتن آمار طلاق و گم شدن میلیاردها دلار پول نفت و کاهش ارزش پول ملی، یکجوری کنار می آید ولی قدم زدن وزیر امور خارجه با جان کری؟! چطور می شود با فجایعی از این دست کنار آمد؟ قبول کنید که مصیبتی بالاتر از این وجود نداشت.
2- پاکدستان
سال 93 برای دولت دهم که به دلیل تبحر در پاک کردن و تمیزکاری، به نام دولت پاک شناخته می شد و اعضایش هم به خاطر اینکه همیشه بعد از گل کاری کردن تپه ها دست هایشان را با آب و صابون می شستند پاک دست نامیده می شدند سال خوبی نبود.
در اواخر سال اعلام شد که محمدرضا رحیمی به جرایم مالی محکوم شده است. همه جا صحبت از رحیمی و دولت دهم بود. رییس دولت دهم هم یک نامه نوشت و گفت: «حالا این رحیمی که می گین کی هست؟» گفتند: «معاون اول شما بود دیگه. یادتون نیست؟» ایشان لبخند زد و گفت: «من از شما می پرسم. مگه معاون اول من مشایی نبود؟» گفتند: «بعد از مشایی رحیمی اومد.» گفت: «کدوم رحیمی؟» گفتند: «محمدرضا. همون که بهش نشان داده بودید.» گفت: «من زیاد نشان میدم. کدوم رو میگی؟» گفتند: «نشان لیاقت.» گفت: «به جا نمیارم متاسفانه.» گفتند: «بابا همون رحیمی که قبلا استاندار کردستان در دولت سازندگی بود.»
رییس دولت دهم گفت: «پس معلوم شد چرا فساد مالی داشته.» گفتند: «چطور؟» گفت: «در دولت سازندگی بوده دیگه.» گفتند: «در دولت شما هم بوده.» گفت: «درسته ولی این فسادها مربوط به همون موقع است.» گفتند: «پس شما چرا بهش نشان دادید؟» گفت: «ما می خواستیم بهش نشان بدیم که این کارها خوب نیسد.»
شواهد حاکی از آن است که این گروه دست از مکالمه اقناعی برداشتند و الان در همین آباد به نقطه خیالی در دیوار جلویشان خیره شده اند.
3- نطق علی مطهری
- چرا این چیزها رو می گی؟
+ چون بهشون اعتقاد دارم.
- چرا بهشون اعتقاد داری؟
+ چون استقلال فکری دارم.
- چرا استقلال فکری داری؟
+ چون فردی مستقل هستم و فکر می کنم.
- خب تو با این شرایطت اینجا چی کار می کنی؟
+ بله؟
- بفرمایید پایین...
+ نمیام.
- بفرمایید پایین تا ما نیومدیم بالا.
یکی از نمایندگان: از نایب رییس مجلس اجازه تشخیص صلاحیت دستی رو دارم.
نایب رییس: بفرمایید.
- آخ!
+ لگد فوله!
- نزن اونجا... من مواضعم رو تازه عمل کردم.
نتیجه گیری: استقلال فکری مهم است، ولی استقلال فیزیکی (تسلط به فنون دفاع شخصی) مهمتر است.
4- سقوط قیمت نفت
در سال 93 قیمت نفت با سر به زمین سقوط کرد. البته کارشناسان از سال ها قبل نسبت به این مسئله هشدار داده بودند ولی چون امور کارشناسان و نظرات کارشناسان همیشه روی تخم چشم چپ ما قرار دارد (یعنی تا این حد برایش اهمیت قائلیم) مجبور بودیم بگوییم کاهش قیمت نفت توطئه بیگانگان است. اصولا تمامی مشکلاتی که حادث می شود، بای دیفالت توطئه بیگانگان است مگر آنکه خلافش ثابت شود.
5- لغو کنسرت ها
لغو کنسرت ها توسط گروه های مردمی، ناناز، غیرقانونی و خودسر اصولا باید در سرویس فرهنگی بررسی شود ولی اینکه چرا ما در بررسی رویدادهای سیاسی به آن می پردازیم به این دلیل است که اگر در دولت قبل شخص شخیص لیدی گاگا وسط برج میلاد کنسرت می گذاشت، همین گوگولی هایی که امروز کنسرت ها را بر هم می زنند، این حرکت را در چارچوب سیاست جذب حداکثری تفسیر می کردند.
حالا در این دولت، انتشار یک آلبوم موسیقی و ایجاد شائبه تکخوانی زنان بعد از اینکه چهار کشته و ده ها زخمی بر جای گذاشت و بیش از پنجاه نفر از غم این آلبوم سکته قلبی کردند و وزیر تا آستانه استیضاح پیش رفت، مشخص شد که اصلا تکخوانی در کار نبوده و همه اینها زاییده تخیلات بولتن سازان گرامی بوده.
کار تا جایی پیش رفت که حتی آقای صفار هرندی هم گفت چنین چیزی نبوده و الکی شلوغ شده. این تذکر دقیقا مثل این بود که اریک کانتونا به روی کین بگوید عزیزم! یه کم یواش تر بازی کن!
6- سال 94
کارشناسان سال 94 را سال سختی از نظر اقتصادی می دانند. پارسال هم کارشناسان سال 93 را سال سختی از نظر اقتصادی می دانستند ولی مردم با سفرهای تفریحی خود به سرزمین توریستی لیدی گاگا که نشان از رفاه هموطنان داشت، بار دیگر توطئه کارشناسان را خنثی کردند.
سال 94 هم، سال سختی نیست؛ فقط یه کم یارانه ها حذف می شوند، یه کم قیمت ها بالاتر می روند، یه کم فشارها زیادتر می شود، یه کم هم بیشتر مزاحم لیدی گاگا که به تازگی ازدواج هم کرده، می شویم و انشالله جای نگرانی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]