تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا داناست به هر رازى كه مردم در دل نهان داشته اند، و به نجواى آهسته رازگويان و به هر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826754707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوبی های تکنولوژی برای اطفال


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
on the phone


می خواهیم باید و نباید های استفاده از موبایل و تکنولوژی و همه مضرات و بدی های آن برای کودک را برایتان بازگو کنیم.

 مدت زیادی از زمانیکه کایل 2 ساله برای اولین بار از ایپد پدرش استفاده می کرد، نمی گذشت. او خیلی سریع و به تناوب از آن استفاده می کرد و والدینش شگفت زده بودند.


فانگ چانگ پدر او به کریستین ساینس مانیتور گفت که کایل در عرض ده دقیقه به خوبی راه کار کردن با آیپد را یاد گرفته بود. «او می دانست چطور از دکمه بازگشت به صفحه اصلی استفاده کند و می دانست چطور باید اپلیکیشن ها را باز کند. اینکه او این قدر سریع قادر به استفاده از آنها بود، شگفت انگیز بود».

 این پسر جزو اولین نسل هایی است که از بدو تولد از تکنولوژی دیجیتالی استفاده می کند و آنها را امروزه تحت عنوان «نسل اپ» می شناسند. طبق تحقیق نیلسن، بیش از 70 درصد بچه های زیر 12 سال استفاده از تبلت را بلد هستند. یک نظرسنجی دیگر که کریستین ساینس مانیتور نتایج آن را اعلام کرده نشان داد که حدود 40 درصد کودکان بین سنین 2 تا 4 سال اغلب تلفن های همراه والدین را در دست می گیرند. تحقیقات فراوان به عوارض جانبی احتمالی تلویزیون و بازی های کامپیوتری زیاد برای بچه ها اشاره داشته اند. اما آیا چنین چیزی در مورد تلفن های همراه هم صدق می کند؟

محققان دانشگاه پزشکی بوستون در مورد این سوالات در قالب یک مجموعه که در ژورنال پدیاتریکس منتشر شده، نظر داده اند. جنی ردسکی یک مدرس بالینی در دانشگاه بوستون دراین زمینه گفته است: «موبایل ها همه جا هستند و بچه ها از آنها به طور متناوب در سنین نوجوانی خود استفاده می کنند. تاثیری که این موبایل ها روی پرورش و رفتار بچه ها می گذارند، هنوز ناشناخته است.» با این وجود، محققان به یک سری نتایج نگران کننده رسیده اند. آنها گفته اند که بچه های زیر 30 ماه نمی توانند از تلویزیون و ویدئوها به اندازه ای که از تعاملات واقعی زندگی یاد می گیرند، بیاموزند و استفاده از موبایل در آن سن می تواند در توسعه و پرورش مهارت های احساسی و اجتماعی بچه تعیین کننده باشد.

یک موضوع نگران کننده دیگر این بود که چطور تکنولوژی می تواند با رشد حس درک متقابل و مهارت های کودکان در حل مشکلات تداخل داشته باشد. بچه ها چنین قابلیت هایی را با بازی کردن و تعامل با هم سن و سالهای خود و کشف محیط اطراف می آموزند. در این مقاله این سوال مطرح شده بود که «اگر این ابزارهای تکنولوژی به شیوه معمول آرام کردن و پرت کردن حواس بچه های جوان تبدیل شوند، آیا آنها قادر به پرورش مکانیزم خود تنظیمی درونی شان خواهند بود؟» با این حال این ابزارهای تکنولوژی فقط اثرات تخریبی ندارند. اگر آیپدها برای اهداف آموزشی نظیر یادگیری لغت نامه یا خواندن کتاب های الکترونیکی استفاده شود، می توانند در تربیت و یادگیری کودک موثر باشند. درغیر این صورت آنها برای کودکان مضر تلقی می شوند.

ردسکی گفت: «تحقیقات نشان داده که افزایش مدت تماشای تلویزیون توسعه مهارت اجتماعی و زبانی کودک را کاهش می دهد. استفاده از موبایل به طور مشابه جایگزین مدت زمان سپری شده برای تعاملات انسانی مستقیم می شود» در این مقاله همچنین به این موضوع که استفاده از تکنولوژی موبایل چگونه روی والدین تاثیرگذار بوده هم اشاره شده است. خانم ردسکی پیش از این هم مقاله دیگری در پدیاتریک منتشر کرده بود. در آن زمان چهل نفر که همزمان با استفاده از موبایل های خود در حال برقراری تعامل با بچه هایشان بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند. آنهایی که کاملا در تلفن یا آیپد خود غرق شده بودند، اغلب واکنشی تند به رفتار بچه داشتند. ردسکی گفت اگر جای والدین و کودکان عوض شود و بچه ها موبایل داشته باشند، نتیجه حاصله می تواند همچنان زیان آور باشد.


19 اسفند 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن