واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
مستندهای نوروزی شبکه پنج سیما
شبکه پنج سیما مستندهایی را برای مخاطبان خود در ایام نوروز در نظر گرفته است.

به گزارشحوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران؛شبکه پنج سیما مستندهایی را برای مخاطبان خود در ایام نوروز در نظر گرفته است.
اطلاعات کامل هر یک از این مستندها را میتوانید در زیر مشاهده کنید.
اطلاعات مستندهای نوروز 1394 (شبکه پنج) نام مستند (لاتین) Mythos Kongo نام مستند(فارسی) افسانه کنگو کارگردان (لاتین) کارگردان (فارسی) تعداد قسمت 2قسمت موضوع طبیعت سال تولید 2013 کشور سازنده اتریش مدت 96 تاریخ پخش روز پخش ساعت پخش خلاصه در مورد رود گنگو در افریقا و مسیری که طی می کند و بررسی مسیر و شهرهایی که رود کنگو از آنها عبور می کند . طبیعت زیبا و حیات وحش حیرت انگیز رود کنگو در این مستند برای بیننده جذاب و دیدنی خواهد بود.
نام مستند (لاتین) Nil: Fluss der Flüsse نام مستند(فارسی) رود نیل کارگردان (لاتین) کارگردان (فارسی) تعداد قسمت 3قسمت موضوع طبیعت سال تولید 2014 کشور سازنده اتریش مدت 48×3 تاریخ پخش روز پخش ساعت پخش خلاصه درباره رود نیل و مسیری که در افریقا طی می کند . اینکه از کجا سرچشمه می گیرد و در مسیرش تا به دریای مدیترانه از چه شهرهایی عبور می کند را بررسی می کند. حیا ت وحش و طبیعت بسیار زیبای پیرامون رود نیل در قاره آفریقا در این سه قسمت مستند بررسی خواهد شد.
نام مستند (لاتین) Snow Monkeys نام مستند(فارسی) میمون های برفی کارگردان (لاتین) کارگردان (فارسی) تعداد قسمت موضوع حیات وحش سال تولید 2014 کشور سازنده امریکا مدت تاریخ پخش روز پخش ساعت پخش خلاصه در دره بسیار سرد منطقه ای به نام شیگا در ارتفاعات ژاپن، گروهی از میمونهای برفی، برای زندگی و پرورش خانواده شان شیوه های خاص خود را دارند و هر یک از میمونها در گروه جایگاه مشخصه ای دارد. این مستند به بررسی زندگی میمون های برفی در شرایط مختلفی چون تغییر فصل ، تولد نوزادان جدیدو مراقبت از آنها،شیوه غذا خوردن و گاها اختلافات بین اعضای گروه می پردازد.
نام مستند (لاتین) Bears نام مستند(فارسی) خرسها کارگردان (لاتین) Alastair Fothergill, Keith Scholey کارگردان (فارسی) کیث شولی-آلاستر فوترجیل تعداد قسمت 1قسمت موضوع حیات وحش سال تولید 2014 کشور سازنده امریکا مدت 76 تاریخ پخش روز پخش ساعت پخش خلاصه داستان ماده خرس و بچه هایش ، و سال اول زندگی آنها از زمانی که از خواب زمستانی بیدار می شوند و بچه خرسها با دنیای بیرون آشنا می شوند و شیوه یافتن غذا در فصول مختلف را یاد می گیرند و اینکه در روبرو شدن با خطرات به چه شکل عمل کنند تا زمانی که دوباره به خواب زمستانی فرو روند را نشان می دهد.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
عِرق ملی دارم و مایلم کارم ایرانی باشد
گفتگو با نویسنده «سمفونی سهشنبه ها» در رادیو فرهنگ
عمه پروین «سر به راه» را بازی میکنم/ شخصیت اخلاقی «سلطانی» را خیلی دوست دارم
برنده 3 جایزه اسکار به «سفید» میآید
بررسی و تحلیل اتفاقات ورزشی سال 93 در برنامه زاویه
انتصاب جدید در شبكه قرآن سیما
قدردانی از رسانه ملی برای تلاش در تقویت اتحاد اقوام
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]