محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826929549
مسئولیت زیست محیطی جوان مؤمن انقلابی
واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
مسئولیت زیست محیطی جوان مؤمن انقلابی
رهبر معظم انقلاب: کار ما که درخت میکاریم، یک کار نمادین است. ما یک درخت میکاریم، معنایش این است که جوانها که چندین برابرِ نیروی یک آدم پا به سن گذاشتهای مثل ما در آنها وجود دارد و نشاط بیشتری دارند، تعداد بیشتری درخت بکارند.
البته اهتمام به کاشت درخت را میتوان یکی از مصادیق توجه رهبر انقلاب به موضوع مهمتری به نام «محیط زیست» دانست. آلودگی هوای تهران شاید مهمترین معضل زیستمحیطی بود که تا چند سال پیش مطرح میشد، اما امروزه در مورد شهرهای مختلف بهکرّات این خبر به گوش میرسد و مردم بسیاری از نقاط کشور از آن رنج میبرند. آلودگی هوا که بخشی از آن ناشی از فعالیت کارخانهها و صنعتی شدن است، تنها یکی از معضلات زیستمحیطی این روزهای کشور ماست.
خشک شدن دریاچههایی نظیر دریاچهی ارومیه و هامون در اثر خشکسالی و اجرای پروژههای عمرانی بدون در نظر گرفتن شرایط زیستمحیطی نیز امروزه از مشکلات دیگر به وجود آمده است. از بین رفتن جنگلها و پوشش گیاهی نواحی شمالی کشور و مشکلات و تهدید جنگلهای زاگرس در اثر نفوذ گردوغبار و از آن بدتر، دفن زبالههای شهری در مناطق جنگلی، باعث از بین رفتن بیش از شش هزار هکتار از جنگلهای کشورمان در سال میشود. همهی این موضوعات، جزو مسائلی بودند که در طول این سالها جزو مطالبات و دغدغههای رهبر انقلاب محسوب شده و میشود.
به نظر میرسد بهبود شرایط فعلی جز با حرکت جهادگونهی مردم و علیالخصوص «جوانان مؤمن انقلابی» امکانپذیر نیست. جوان مؤمن انقلابی میبایست دغدغهی حفظ محیطزیست و رفع معضلات و مشکلات آن را در تمام روزها و هفتهها و سالها را بهعنوان یکی از دغدغههای همیشگی خود مد نظر داشته باشد.
وضعیت فعلی محیطزیست در کشور و بحرانهای حاصل از آن در شرایطی است که ایران مبتنی بر سند چشمانداز 20 ساله میبایست به کشور اول منطقه در حوزههای مختلف و مخصوصا اقتصادی تبدیل شود و نیک میدانیم که امروزه، موضوعی به نام «توسعهی پایدار» در نسبت تام با مسألهی محیط زیست است.
از آغاز حضور انسان در زمین، استفاده از محیطزیست توسط بشر، همواره در جهت بهرهبرداری و رفاه انسان قرار گرفته است. اما با روند صنعتی شدن جهان، بهرهبرداری و استفاده از محیطزیست و منابع طبیعی، بیش از هر زمانی صورت گرفته است؛ بهطوریکه استفادهی بیش از حد از منابع طبیعی و برداشت بیرویه از منابع در دسترس، باعث شده که نسل فعلی به منابع خدادادی که میراث نسلهای بعدی است، تجاوز کند. به دلیل همین موضوع، صحبت پیرامون مفهوم توسعهی پایدار، بیش از هر زمانی در زمان کنونی به گوش میرسد و از جایگاه بالایی در تداوم پیشرفت بشری برخوردار شده است.
اهمیت توسعه پایدار برای جهان امروز
از توسعهی پایدار تعاریف گستردهای شده است، ولی آنچه در تمامی تعاریف مشترک است، استفاده از منابع طبیعی و خدادادی بهگونهای است که هم باعث رشد و بهرهمندی جامعهی امروزی شود و هم بتوان منابع را بهگونهای برای نسل آینده بهعنوان میراثی ماندگار حفظ کرد. در یکی از تعاریف توسعهی پایدار آمده است که توسعهی پایدار، دستیابی به اهداف اقتصادی و اجتماعی است؛ بهگونهای که در بلندمدت منابع نگهداری شوند، محیطزیست محافظت شود و تندرستی و رفاه انسانها تضمین گردد.
همانگونه که بیان شد، برای آنکه جامعه بهصورت پیوسته پیشرفت و ارتقا پیدا کند، ناگزیر به بهرهگیری از طبیعت است، اما بهرهگیری از طبیعت همواره باید با این نگاه صورت گیرد که منافع نسل آینده نیز در نظر گرفته و تضمین شود. به عبارت دیگر، در بهرهگیری از محیطزیست و منابع طبیعی، باید توجه داشت که منافع شخصی و کوتاهمدت اقتصادی، تنها ملاک عمل نباشد و منافع طولانیمدت نسلها هم مورد توجه قرار گیرد.
اهمیت حفظ منابع طبیعی و محیطزیست تا بدانجاست که در قانون اساسی بهصراحت به این موضوع اشاره شده و آمده است: فعالیتهای اقتصادی و غیر آن که با آلودگی محیطزیست یا تخریب غیر قابل جبران آن ملازمه پیدا کند، ممنوع است.1
نقش محیطزیست در پیشرفت و آیندهی مطلوب کشور
یکی از مسائلی که در زمینهی محیطزیست باید مورد توجه قرار گیرد، این است که حفظ محیطزیست یک امر حیاتی است و امری تجملاتی نیست، حفاظت از جنگلها و پوشش گیاهی، مصرف بهینهی آب و حفاظت از خاک و دیگر موجودات زنده، همگی برای بقای انسان و زندگی مطلوب مادی و معنوی او درجهی بالایی از اهمیت را داراست.
برای مثال، اگر از آبهای در دسترس، بهدرستی استفاده نشود، زندگی انسانها از طرق مختلف میتواند دچار مشکل شود. با توجه به اینکه ایران کشور کمآبی بهشمار میآید، درصورتیکه از آبهای موجود، در زمینههایی مانند کشاورزی بهدرستی استفاده نشوند، بخشی از اشتغال و درآمد در این حوزه از بین خواهد رفت و منجر به مشکلات عدیدهی اقتصادی برای افراد شاغل در این بخش میگردد و عدم مصرف بهینهی آب بهعنوان یکی از منابع طبیعی ارزشمند و حیاتی، باعث وابستگی کشور به خارج، در زمینهی محصولات کشاورزی مختلف میشود. در همین مورد امام صادق علیهالسلام میفرمایند: زندگی بدون داشتن سه چیز بر انسان گوارا نیست: هوای تمیز، آب فراوان و گوارا و زمین حاصلخیز.2
متأسفانه آلودگی هوا در شهرهای بزرگ و صنعتی، در چند سال اخیر بسیار چشمگیر شده است؛ بهطوریکه تعداد روزهای هوای ناسالم در تهران از 75 روز در سال 85، به 148 روز در سال 92 افزایش یافته است. 3 علاوه بر آلودگیهای ناشی از فعالیتهای زندگی ماشینی و صنعتی، اخیراً بحث ریزگردها نیز باعث شده است زندگی بخشی از مناطق جنوبی و غربی کشورمان با مشکلاتی مواجه شود. دانستن این موضوع که ریزگردها بر روی مسائل اقتصادی و کشاورزی هم اثرات سوئی ایجاد میکند، نگرانیها را دوچندان میسازد.
در برخی مناطق کشور نیز شرایط زمینهای کشاورزی، به دلیل بهرهبرداری بیش از حد و نادرست و بدون توجه به ظرفیت زمین، باعث شده است که حاصلخیزی سابق را نداشته باشند. استفاده از کودهای شیمیایی نیز باعث آلودگی بخشهایی از آبهای زیرزمینی شده است.
بنا بر گفتهی رهبر انقلاب، هدف کلان انقلاب اسلامی، ساخت «تمدن نوین اسلامی» است. از این رو، ایران باید الگویی جامع در مورد نحوهی حفاظت از محیطزیست بهمنظور بهرهمندی داخلی و بومی ارائه کند تا موضوع محیطزیست، که در تمدنسازی نقش حائز اهمیتی دارد، مطلوبیت داشته باشد.
موارد اشارهشده، برخی از دلایل اهمیت پرداختن به مسائل زیستمحیطی است که به دلیل عدم توجه در گذشته، باعث کاهش کیفیت زندگی در بخشی از مناطق کشور شده و در صورت نپرداختن جدی به آن، میتواند مشکلات بیشتری برای نسل بعدی به وجود آورد.
نقش مردم در از بین بردن معضلات محیط زیستی
برای برونرفت از بحرانهای زیستمحیطی، یقینا دولتها میبایست تمهیدات لازم را به عمل آورند. مسألهی محیطزیست برای دولتها میبایست از یک موضوع تشریفاتی یا درجهدو خارج شده و بهعنوان موضوعی که مؤثر بر زندگی و سلامت و پیشرفت مردم و جامعه است تبدیل شود. به همین علت رهبر خطاب به مسئولین امر میفرمایند: «من خواهش میکنم مسئولینی که در بخشهای مختلف هستند، به این نکته توجه کنند که نگاه به مسئلهی آب و هوا، نگاه به مسئلهی غبار، نگاه به مسئلهی دود، نگاه به مسئلهی هوای سالم، نگاه به مسئلهی آب سالم، نگاه به محیطزیست سالم، نگاه به مسئلهی جنگلها، نگاههای اصلی است. اینها را در متن برنامهها، در مجاری همهی برنامههای زندگی بگنجانند.»4
اما از سویی دیگر، با توجه به اینکه فعالیتهای حفاظت از محیطزیست بسیار وسیع است، در همهی کشورها، دولتها بهتنهایی از عهدهی تمامی امور زیستمحیطی برنمیآیند و نیاز به مشارکت همگانی در حفاظت از محیطزیست دارند. بنابراین مسئولین باید در سیاستگذاریها و برنامهریزیهای خود، شرایط را برای حضور آحاد «مردم» فراهم نمایند تا در این زمینه، از مشارکت آنها حداکثر استفاده به عمل آید.
رهبر انقلاب هم با توجه به تجربهی کمک گرفتن از مردم در مدیریت کشور میفرمایند: «از اول انقلاب تا امروز هر وقتی هر کاری را محول به مردم کردیم، آن کار پیش رفته است، هر کاری را انحصاری در اختیار مسئولان و رؤسا و مانند اینها قرار دادیم، کار متوقف مانده است.»5
برمبنای قانون اساسی نیز در جمهوری اسلامی، حفاظت از محیطزیست، که نسل امروز و نسلهای بعد باید در آن حیات اجتماعی رو به رشدی داشته باشند، وظیفهی عمومی تلقی میشود.6 ملت ما و خصوصاً جوانان مؤمن و انقلابی، که همواره در تمامی مقاطع انقلاب نقش سازندهای داشتهاند، هماکنون نیز باید به فعالیتهای خود در زمینهی محیطزیست و مشارکت در این عرصه، رونق بیشتری دهند و خلأهای موجود در این عرصه را با نقشآفرینی خود پُر کنند.
برای برونرفت از بحرانهای زیستمحیطی، یقینا دولتها میبایست تمهیدات لازم را به عمل آورند. مسألهی محیطزیست برای دولتها میبایست از یک موضوع تشریفاتی یا درجهدو خارج شده و بهعنوان موضوعی که مؤثر بر زندگی و سلامت و پیشرفت مردم و جامعه است تبدیل شود.
اینکه رهبری هر سال در کاشت نهال پیشقدم میشوند، در واقع امر به معروف عملی ایشان به حساب میآید و حکایت از جایگاه این امر دارد. ایشان در همین مورد به جوانان چنین توصیه میکنند: «ما یک درخت میکاریم، معنایش این است که جوانها که چندین برابرِ نیروی یک آدم پابهسنگذاشتهای مثل ما در آنها وجود دارد و نشاط بیشتری دارند، تعداد بیشتری درخت بکارند و مردم عزیز کشورمان عادت کنند به سنت ایجاد این وسیلهی حیات.»7
ایران، الگویی برای ساخت تمدن نوین اسلامی
بنا بر گفتهی رهبر انقلاب، هدف کلان انقلاب اسلامی، ساخت «تمدن نوین اسلامی» است. از سویی دیگر، ایران با تغییرات ژئوپلیتیکی منطقه و پیشتازی انقلاب خود، به الگویی برای بسیاری از دولتهای برخاسته از ارادهی مردم تبدیل شده است و عملکرد ایران برای مردم و این حکومتهای جدید، مانند الگویی برای مسیر پیشرفت، رصد میشود. از این رو، ایران باید الگویی جامع در مورد نحوهی حفاظت از محیطزیست بهمنظور بهرهمندی داخلی و بومی ارائه کند تا موضوع محیطزیست، که در تمدنسازی نقش حائز اهمیتی دارد، مطلوبیت داشته باشد. وضعیت مطلوب در محیطزیست ایران برمبنای الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت8، بهصورت زیر ترسیم شده است:
*بهرهمند از آب، هوا، خاک سالم و پاک و تنوع زیستی مطلوب، ایمن و پایدار در تراز جهانی
*دارای نظامهای سیاستگذاری و اجرایی، شهروندان و جامعهی آگاه، علاقهمند و عامل به دانش، اخلاق، اصول و هنجارهای محیطزیستی
*معیار پیشرفت و پیشتاز در عرصهی کاربست و گسترش کارآفرینی با فناوریهای نوین محیطزیستی در سطح کشورهای منطقه و جهان اسلام
*برخوردار از منظر روحبخش، جذاب و منتخب برای گردشگران
به نظر میرسد که برای تحقق اهداف سند ملی محیطزیست، بیش از هر عاملی، مشارکت جوانان میتواند مؤثر واقع شود و ضروری است جوانان مؤمن انقلابی، با عزم جهادی خود، به مشارکت و تلاش علمی و عملی برای ارتقای حفاظت از محیطزیست و آبادانی ایران اسلامی بپردازند تا کمکاریهای گذشته جبران شود و مردم کشورمان در افق 1404، از زندگی باکیفیتتر و سالم بهرهمند شوند و ایران بهعنوان الگویی منطقهای در حفاظت از منابع طبیعی و محیطزیست سالم، مطرح شود. از این روی، به نظر میرسد بهبود شرایط فعلی جز با حرکت جهادگونهی مردم و علیالخصوص «جوانان مؤمن انقلابی» امکانپذیر نیست. جوان مؤمن انقلابی میبایست دغدغهی حفظ محیطزیست و رفع معضلات و مشکلات آن را در تمام روزها و هفتهها و سالها را بهعنوان یکی از دغدغههای همیشگی خود مد نظر داشته باشد.
پینوشتها:
1. قانون اساسی، اصل 50.
2. محمدباقر مجلسی، بحارالانوار، ج 78، ص 234، ح 107.
3. براساس آمار استخراجشده از سایت شرکت کنترل کیفیت هوا (air.tehran.ir) در سال 85، هوای تهران 75 روز ناسالم برای گروه حساس داشته و در سال 92، تهران 148روز (12 روز ناسالم و 148 روز ناسالم برای گروه حساس) هوای ناسالم داشته است.
4. بیانات در بوستان ولایت به مناسبت روز درختکاری، 17 اسفند 1389.
5. بیانات در دیدار با مردم آذربایجان، 29 بهمن 1393.
6. اصل 50 قانون اساسی.
7. 18 اسفند 1388.
8. سند ملی محیطزیست جمهوری اسلامی ایران، فصل سوم. منبع: پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی سیدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) انتهای متن/
93/12/18 - 02:15
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
نقش موثر سازمان های مردم نهاد در کاهش چالش های زیست محیطی
عباس شیبانی تاکید کرد نقش موثر سازمان های مردم نهاد در کاهش چالش های زیست محیطی شناسهٔ خبر 2506547 چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۸ جامعه > شهری عضو کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران یکی از چالش های کلانشهرها را در رابطه با مسائل زیست محیطی عنوان کرد ومنتقدان ابتکار در مجلس تا کنون چقدر تذکرات زیست محیطی داشته اند؟/تذکراتی کمتر از انگشتان یک دست
منتقدان ابتکار در مجلس تا کنون چقدر تذکرات زیست محیطی داشته اند تذکراتی کمتر از انگشتان یک دست بررسی های تذکرات یک سال گذشته نماینده های ۶ استان ایران که بحران زیست محیطی دارند نشان می دهد که مخالفان فعلی سازمان محیط زیست دوستداران همیشگی محیط زیست نبوده اند به گزارش نامه نیوز- 14 واحد تولیدی آلاینده در گچساران اخطار زیست محیطی گرفتند
14 واحد تولیدی آلاینده در گچساران اخطار زیست محیطی گرفتند گچساران- ایرنا -رییس اداره حفاظت محیط زیست گچساران گفت 14واحد تولیدی و صنعتی آلاینده در این شهرستان اخطار زیست محیطی دریافت کردند عبدال دیانتی نسب روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود این واحد ها شامل هفت سنگ شکن سه دمدیر کل سابق محیط زیست تهران در گفتوگو با فارس: تشکیل NGOهای زیست محیطی در دهه 70 به صورت فلهای/صرف بودجه بر
مدیر کل سابق محیط زیست تهران در گفتوگو با فارس تشکیل NGOهای زیست محیطی در دهه 70 به صورت فلهای صرف بودجه برای آموزش از طریق NGOها شعار پرطمطراق استمدیر کل سابق محیط زیست تهران با بیان اینکه NGOهای زیست محیطی در دهه 70 به صورت فلهای شکل گرفتند گفت صحیح نیست در شرایط سخت اقتصا- نهال کاری انجمن زیست محیطی دیلم در مدارس
نهال کاری انجمن زیست محیطی دیلم در مدارس گناوه-ایرنا- انجمن زیست محیطی حیات سبز دفتر دیلم چهارشنبه دریک حرکت خودجوش به مناسبت فرارسیدن هفته منابع طبیعی اقدام به کاشت نهال درمدارس این شهر کرد به گزارش ایرنا این برنامه به همت این انجمن و با همکاری اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گن- رییس سازمان محیط زیست:برخی از سدهای کشور منشاء مشکلات زیست محیطی شده اند
رییس سازمان محیط زیست برخی از سدهای کشور منشاء مشکلات زیست محیطی شده اند اهواز-ایرنا-رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت برخی از سدهای ساخته شده در کشور منشاء مشکلات زیست محیطی برای رودخانه ها تالاب ها و موجب تشدید گردوغبارها شده اند معصومه ابتکار شنبه از طریق ویدیو کنفرانبحران عظیم زیست محیطی در جنگلهای زاگرس
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۱ مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت با بحران عظیم زیستمحیطی و زوال جنگلهای زاگرس از جمله جنگلهای بلوط مواجه هستیم به گزارش خبرنگار سرویس محیط زیست ایسنا مهرداد فتحی در دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست افزود حیات اکوسیستم کشور ما وابسته به حیاابلاغ دستورالعمل زیستمحیطی به مناطق ۲۲ گانه تهران
رئیس ستاد محیط زیست شهرداری تهران خبر داد ابلاغ دستورالعمل زیستمحیطی به مناطق ۲۲ گانه تهران خبرگزاری پانا رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از برگزاری طرح پاکسازی خیابان ولیعصر عج در ۲۱ اسفندماه خبر داد و گفت آموزش شهروندان برای حفاظت از محیط زیست و مقابله با- فعالان زیست محیطی روستای حصار اتوبان دیلم را پاکسازی کردند
فعالان زیست محیطی روستای حصار اتوبان دیلم را پاکسازی کردند گناوه-ایرنا- دوستداران و فعالان زیست محیطی روستای حصار دیلم روز یکشنبه محیط اطراف اتوبان این شهرستان را به مسافت 15 کیلومتر پاکسازی کردند مسوول دفتر انجمن زیست محیطی حیات سبز دفتر دیلم به خبرنگار ایرنا گفت در این برنا- نماینده ولی فقیه در گلستان: مشکلات زیست محیطی، جان خزر را به خطر انداخته است
نماینده ولی فقیه در گلستان مشکلات زیست محیطی جان خزر را به خطر انداخته است گرگان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به برخی مشکلات و تهدیدات زیست محیطی دریای خزر گفت امروز این دریاچه به محلی برای انباشت زباله و پساب تبدیل شده است به گزارش خبرنگار ایرنا آیت اله سیدمحیط زیست یک کالای لوکس نیست/ وزارت نفت مقصر در مسائل زیست محیطی
رئیس کمیسیون کشاورزی در چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست عنوان کرد محیط زیست یک کالای لوکس نیست وزارت نفت مقصر در مسائل زیست محیطی رئیس کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت وزارت نفت یکی از سازمانهای موثر در خصوص ایجاد مشکلات و مسائل زیست محیطی در کشورابتکار در پاریس: راه حل کلیدی چالش های جهانی زیست محیطی اعتدال است
ابتکار در پاریس راه حل کلیدی چالش های جهانی زیست محیطی اعتدال است جامعه > محیط زیست - معصومه ابتکار بعد از ظهر دیروز سه شنبه پس از ورود به پاریس برای ایراد سخنرانی در نشست آکادمی دیپلماسی بین المللی پاریس حضور یافت به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه ا- نماینده مقیم برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران: ایران باید برای حل مشکل ریزگردها به دیپلماسی زیست محیطی
نماینده مقیم برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران ایران باید برای حل مشکل ریزگردها به دیپلماسی زیست محیطی متوسل شود تهران- ایرنا- نماینده مقیم برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران گفت ایران باید برای دو مساله ریزگردها و تامین مورد نیاز آب خود به دیپلماسی زیست محیطی متوسل شودکاهش 700تن میزان گوگرد موجود در بنزین و گازوئیل/ تبدیل مشکلات زیست محیطی به تجارت و اشتغال
ستاری در چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست عنوان کرد کاهش 700تن میزان گوگرد موجود در بنزین و گازوئیل تبدیل مشکلات زیست محیطی به تجارت و اشتغال معاون علمی وفناوری رئیس جمهور گفت میزان گوگرد موجود در بنزین و گازوئیل تا به امروز 700تن کاهش یافته است به گزارش خبرنگار اجتماعابتکار در پاریس: محاسبات غلط در مسیر توسعه موجب بروز چالشهای زیست محیطی شده است
ابتکار در پاریس محاسبات غلط در مسیر توسعه موجب بروز چالشهای زیست محیطی شده استرئیس سازمان محیط زیست در نشست آکادمی دیپلماسی بینالمللی پاریس گفت چالشهای زیست محیطی کنونی عمدتا از دو مقوله تغییرات آب و هوا و گرمایش جهانی و نیز محاسبات غلطی به وجود آمده که در مسیر توسعه صورت گرجایزه زیست محیطی به کمال تبریزی به دلیل فیلم "طعم شیرین خیال"
سهشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۴ کمال تبریزی کارگردان سینما به دلیل ساخت فیلم طعم شیرین خیال در چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست تجلیل شد به گزارش سرویس محیط زیست ایسنا در مراسم اختتامیه چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست که امروز با حضور معاونان محیط زیست و علمی رجشنواره فعاليتهاي فرهنگي جوانان مؤمن و انقلابي لرستان برگزار ميشود
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲ ۵۳ب ظ جشنواره فعاليتهاي فرهنگي جوانان مؤمن و انقلابي لرستان برگزار ميشود جشنواره فعاليتهاي فرهنگي خودجوش جوانان مؤمن و انقلابي استان لرستان چهارشنبه ۲۰ اسفندماه جاري در خرمآباد برگزار ميشود به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد يزدان سهرابي از حضور حجت الاس-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها