تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805305777




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ششمين جلسه کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني در نظام سلامت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۵:۱ب.ظ)
با حضور وزير بهداشت؛ ششمين جلسه کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني در نظام سلامت وزير بهداشت در ششمين جلسه کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني در نظام سلامت، گفت: براي نافذ بودن، لازم است از زبان کساني حرف بزنيم که در ميان جامعه چهره قابل قبول و مرجعي دارند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سيد حسن هاشمي در ششمين جلسه کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني در نظام سلامت با اشاره به اينکه مي‌خواهيم احکام نوراني قرآن در حوزه سلامت به جامعه تسري پيدا کنند، اظهار داشت: هدف اين است که سهم بخش خصوصي و وزارتخانه را در کميسيون پررنگ‌تر کنيم.
به گفته وزير بهداشت، براي نافذ بودن، لازم است از زبان کساني حرف بزنيم که در ميان جامعه چهره قابل‌قبول و مرجعي دارند.
هاشمي در ادامه گفت: بر ضرورت جذب بودجه توسط اين کميسيون تاکيد کرد و گفت: وزارت بهداشت نيز اعتبارات لازم را در اختيار کميسيون قرار خواهد داد.
بنابراين گزارش، در ادامه اين جلسه، معاون فرهنگي و دانشجويي وزارت بهداشت و نايب‌رييس و دبير کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني در نظام سلامت به ارائه گزارشي از سوابق تشکيل کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني در نظام سلامت پرداخت و گفت: بر اساس سياست‌هاي کلان نظام سلامت که توسط مقام معظم رهبري مطرح‌شده است علاوه بر توجه به‌سلامت جسم، حوزه‌هاي سلامت معنوي و اجتماعي نيز بايد مدنظر قرار گيرند.
دکتر محمدرضا فراهاني بابيان اين‌که در دنياي غرب حوزه‌هاي سلامت معنوي و اجتماعي در حال پژوهش و بررسي است، افزود: لازم است در آينده رشته‌هاي مرتبط با قرآن و آموزش عالي را ايجاد کنيم و به تربيت نيروهايي که در هر دو جنبه طب و قرآن تخصص دارند، بپردازيم.
وي بابيان اين‌که، بحث قرآن و طب يک وجه پزشکي و يک وجه شناخت معارف قرآني دارد و بسياري از بحث‌هاي ما ميان‌رشته‌اي است، گفت: براي پژوهش در اين زمينه لازم است گروه‌هاي پژوهشي که هر دو وجهه را پوشش دهند، ايجاد کنيم يا افرادي شناسايي شوند که هر دو تخصص را داشته باشند.
نايب‌رييس و دبير کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني در نظام سلامت بر ايجاد گروه‌هاي پژوهشي يا مراکز پژوهشي تاکيد کرد و گفت: لازم است کميسيون به تقويت فرآيندهاي آموزشي کمک کند.
دکتر فراهاني در ادامه، با اشاره به اين‌که در حال حاضر مشکلي در منابع مالي نيست، افزود: اگر بودجه ۱۸۰ ميلياردي براي فعاليت‌هاي قرآني تخصيص پيدا کند، ۱۲ درصد آن مربوط به پژوهش است که ۳ درصدش براي پژوهش‌هاي قرآن و سلامت در نظر گرفته‌شده است.
وي همچنين، يکي از مشکلات را کمبود منابع انساني متخصص بيان کرد و گفت: تعداد پزشکاني که تحصيلات حوزوي دارند کم است و لازم است هر چه سريع‌تر کارگروه‌هايي تشکيل شود که راهبردهاي پژوهش در حوزه سلامت را پيش ببرند.
بر پايه اين گزارش، در ادامه دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت با اشاره به اهميت انجام پژوهش‌هايي که بر اساس روش‌هاي کاملاً علمي انجام‌شده‌اند، گفت: ما بايد شواهد علمي تهيه کنيم که حتي افرادي که معتقد به جنبه‌هاي علمي قرآن نيستند، نتوانند اين شواهد را رد کنند و آن را بپذيرند.
دکتر ملک‌زاده همچنين، با اشاره به بررسي تأثير روزه بر سلامت انسان از سوي محافل علمي دنيا، افزود: بايد پژوهش‌هاي کاملاً علمي انجام دهيم و آن‌ها را در نشريات معتبر بين‌المللي منتشر کنيم.
وي ادامه داد: موضوع ديگري که مطالعات علمي نشان داده‌اند اين است که بيماران سرطاني که اعتقادات مذهبي دارند از آرامش بيشتري برخوردار هستند. چنين موضوع‌هايي بايد موردتحقيق و پژوهش روش‌مند قرار گيرد و در سطح دنيا منتشر شود.
همچنين دکتر مصطفي عباسي‌مقدم رئيس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در ادامه اين جلسه، با اشاره به شناسايي بيش از ۱۰۰ نفر در زمينه پژوهش‌ها و طرح‌هاي آموزش عالي قرآني، گفت: اين افراد مي‌توانند همکاران بالقوه ما باشند و در استان‌ها و دانشگاه‌هاي علوم پزشکي هم به‌صورت تخميني حدود ۴۰۰ نيروي آماده‌به‌کار داريم.
دکتر عباسي مقدم، بر فرهنگ‌سازي از طريق کانون‌ها و فعالان دانشجويي تاکيد کرد و گفت: لازم است پژوهش‌هاي قرآني را در دانشگاه به جريان بيندازيم.
رئيس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت همچنين افزود: مرحله آخر ارزيابي و پايش برنامه‌هاست. برنامه‌ريزي کلان و خرد فرهنگ‌سازي را از دو ماه پيش آغاز کرده‌ايم و تا يکي دو ماه آينده اين فعاليت‌ها را به اوج مي‌رسانيم.
در ادامه اين جلسه نيز حجت‌الاسلام‌والمسلمين حميد محمدي قائم‌مقام رئيس و دبير شوراي توسعه فرهنگ قرآني شوراي عالي انقلاب فرهنگي، گفت: يکي از رسالت‌هاي حساس و مهم قرآن شفا است که در سه حوزه عقلاني، جسماني و روحاني مطرح مي‌شود.
دبير شوراي توسعه فرهنگ قرآني شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به رسالت شفا قرآن که رسالت تخليه وجود از ناپاکي و پالايش وجود از همه رذايل است، افزود: اين رسالت تنها در حوزه ايمان محقق مي‌شود. به گفته وي، وزارت بهداشت يکي از پرچم‌داران اصلي براي تحقق رسالت شفا قرآن در کشور است و توسعه و تعميق ايمان مردم به خاطر شفايي است که حاصل مي‌شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمين محمدي در ادامه، با اشاره به اين‌که درگذشته پزشک تحت عنوان حکيم بوده است و حکيم در قديم مرجع مردم و داراي جامعيت بوده است، افزود: ازآنجاکه اين ذهنيت از قديم در ميان گروه‌هاي مردمي باقي‌مانده است، جامعه پزشکي مي‌تواند يکي از گروه‌هاي مرجع در کشور باشد تا تأثير بسياري در نشر مفاهيم قرآني داشته باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن