تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شتاب کردن در کاری پیش از بدست آوردن توانایی و سستی کردن بعد از به دست آوردن فرصت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799408241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون پژوهشی شبکه آزمایشگاهی ستاد نانو کشور: توسعه آموزش‌های فناوری نانو به بومی‌سازی علوم منجر می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون پژوهشی شبکه آزمایشگاهی ستاد نانو کشور:
توسعه آموزش‌های فناوری نانو به بومی‌سازی علوم منجر می‌شود
معاون پژوهشی شبکه آزمایشگاهی ستاد نانو کشور گفت: هدف از راه‌اندازی شبکه توسعه و تقویت آموزش‌های عملی فناوری نانو در کشور بومی‌سازی علوم و سازماندهی فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی و تقویت حس خودباوری در دانش‌آموزان است.

خبرگزاری فارس: توسعه آموزش‌های فناوری نانو به بومی‌سازی علوم منجر می‌شود



به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، سعید ساعدی امشب در مراسم بهره‌برداری از بیست و هفتمین آزمایشگاه نانو دانش‌آموزی کشور در قروه اظهار داشت:  هدف از راه‌اندازی شبکه توسعه و تقویت آموزش‌های عملی فناوری نانو در کشور بومی‌سازی علوم و همچنین هدایت و سازماندهی فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی و تقویت حس خودباوری در دانش‌آموزان است.
وی به اهمیت فناوری نانو، اشاره و از آن به عنوان علم آینده نام برد و افزود: تمامی دستگاه‌های مورد استفاده در آزمایشگاه‌های نانو پیشرفته و به وسیله متخصصان داخلی ساخته شده است.
ساعدی با تاکید بر تحقیق و پژوهش مستمر از سوی دانش‌آموزان در آزمایشگاه‌های نانوی کشور، تصریح کرد: شرکت بیش از 25 هزار دانش‌آموز در پنجمین دوره المپیاد نانو و روند رو به رشد تعداد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در دوره‌های مختلف، حاکی از موفقیت این بخش به شمار می‌رود.
وی افزود: ششمین دوره این المپیاد اواخر فروردین ماه سال آینده برگزار می‌شود.
معاون پژوهشی شبکه آزمایشگاهی ستاد نانو کشور به تاریخ راه‌اندازی این آزمایشگاه در کشور اشاره کرد و افزود: آغاز به کار این آزمایشگاه‌ها از سال 91 با 7 آزمایشگاه در شهرهای شیراز، شهررضا، بجنورد، مشهد و سمنان و همدان بود که امروز با بهره‌برداری از دو واحد دیگر در کردستان، تعداد واحدهای آزمایشگاهی نانو در کشور به 27 واحد رسید و تا پایان امسال تعداد این آزمایشگاه به 50 واحد در سطح کشور ارتقا می‌یابد.
وی همچنین ضمن ارایه گزارشی از فعالیت های ستاد نانو در حوزه دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: در بخش سمینارهای دانش‌آموزی نانو تاکنون یک‌هزار و 578 سمینار در کشور برگزار و 138 هزار دانش‌آموز نیز آموزش‌های لازم را فرا گرفته‌اند.
وی به فعالیت سایت باشگاه نانو از سال 83 هم اشاره کرد و افزود: این سایت از سال 92 رویکردی جدید را در پیش گرفت و به عنوان یک بانک اطلاعاتی در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت.
ساعدی به انتشار 51 شماره نشریه در حوزه نانو دانش‌آموزی با تیراژ 5 هزار در کشور اشاره کرد و افزود: تمامی این برنامه‌ها به منظور شناسایی استعدادهای برتر در حوزه فناوری نانو و ایجاد رقابت سالم و ترویج فناوری نانو در بخش دانش‌آموزی انجام می‌گیرد.
به گفته ساعدی، 28 استان کشور دارای نمایشگاه نانو هستند که روزانه یک‌هزار نفر از آن بازدید و 107 هزار دانش‌آموز در طی آن از آموزش‌های لازم برخوردار شده‌اند.
وی به بی‌نیازی دانش‌آموزان برگزیده در المپیادهای نانو از یک سری امتیازها و جوایز نیز گریزی زد و افزود: 30 نفر برگزیده کشوری و 100 نفر استانی بدون نیاز به امتیاز و جایزه از جمله ورود بدون کنکور به دانشگاه، توانسته‌اند با تکیه بر دانسته‌های خود جزو پذیرفته‌شدگان برتر مراکز آموزش عالی باشند.
وی همچنین با اشاره به این که امسال بیش از 200 پژوهش‌سرا در 31 استان کل کشور در برگزاری پنجمین دوره المپیاد دانش‌آموزی نانو شرکت داشتند، تصریح کرد: روند مشارکت استان‌های مختلف در این رویداد قابل توجه بوده و پیش‌بینی می‌شود در سال آینده نیز حضور چشمگیری را داشته باشند.
معاون پژوهشی شبکه آزمایشگاهی ستاد نانو کشور  از برگزاری پنجمین جشنواره دانش‌آموزی فناوری نانو به میزبانی شهرستان نور خبرداد و گفت: تمامی طرح‌هایی که قابلیت تجاری‌سازی را داشته باشند در این جشنواره انتخاب و کل امتیاز و مالکیت انحصاری طرح از آن دانش‌آموز مبدع آن خواهد بود.
وی از رتبه‌بندی آزمایشگاه‌های نانو در کشور هم به منظور بهره‌مندی از حمایت‌های خاص مالی خبر داد و افزود: در حال حاضر 5 نهاد ترویجی در کردستان در حیطه نانو فعالیت می‌کنند که عملکرد درخشان کردستان، حاصل فعالیت همه بخش‌هاست.
وی از رشد 2.5 برابری حمایت‌های تشویقی این ستاد از کردستان در سال جاری خبرداد و افزود: این حمایت‌ها در سال جاری در حدود 100 میلیون ریال بود که با توجه به عملکرد مطلوب کردستان این میزان به 26 میلیون و 500 هزار ریال رسید و 2.5 برابر شد. انتهای پیام/79009/ج۴۰

93/12/04 - 21:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن