تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819495566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

2 «حافظ ممتاز» جدید، مجاز به شرکت در آزمون «استادی حفظ»


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دبیرخانه اعطای مدرک به حافظان قرآن اعلام کرد
2 «حافظ ممتاز» جدید، مجاز به شرکت در آزمون «استادی حفظ»
در پی برگزاری مرحله سوم نهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، سابقه 10 سال تدریس 2 حافظ ممتاز دیگر تأیید شد و اینک آنها مجاز به شرکت در آزمون علمی اخذ مدرک «استادی حفظ» قرآن هستند.


به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ از میان 6 چهره راه‌یافته به مرحله نهایی نهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن، سابقه 10 سال تدریس آقایان «ایمان اسدی» از استان کرمان  و «محمدرضا دستور» از استان اصفهان مورد تأیید کمیته ارزیابی طرح قرار گرفت و اینک آنها مجاز به شرکت در آزمون علمی اخذ مدرک «استادی حفظ» قرآن هستند.

خانم «زهرا عساکره» از استان خوزستان و آقای «محمد مقدسی‌اقدم» از استان اردبیل نیز از بازماندگان مرحله چهارم دوره هشتم این طرح به دو نفرمذکور خواهند پیوست تا یک‌بار دیگر بخت خود را برای دریافت مدرک استادی حفظ قرآن بیازمایند؛ بر همین اساس، مرحله چهارم نهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با حضور چهار نفر برگزار خواهد شد.

در نهمین دوره اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن علاوه بر آقایان اسدی و دستور، آقایان محمد رسول تکبیری، فاطمه علیان‌نژادی و محمد صادق نعمانی از استان تهران و ابوالفضل صفری از استان مرکزی از دیگر حافظان ممتاز واجد شرایط حضور در آزمون مرحله استادی هستند که مدارکی مبنی بر 10 سال سابقه تدریس را به کمیته ارزیابی طرح ارائه نکرده‌اند.

کسب نمره 140 و بالاتر در آزمون مرحله سوم هر دوره از طرح، واجدین شرایط اخذ مدرک «حافظ ممتاز» را تعیین می‌کند؛ اما فقط حافظان ممتازی که توانسته‌اند نمره 150 و بالاتر را کسب کنند اجازه حضور در آزمون مرحله استادی را خواهند داشت.

با توجه به این شرایط از میان 47 حافظ کل قرآن راه‌یافته به مرحله سوم نهمین دوره اعطای مدرک به حافظان قرآن،علاوه بر 6 نفر مذکور، 6 نفر دیگر نیز با کسب نمره بیش از 140 حائز مدرک «حافظ ممتاز» قرآن کریم شده‌اند.

بنا بر این گزارش، قرار گرفتن در فهرست افتخارات بنیاد ملی نخبگان، ادامه تحصیل بدون آزمون در مقطع بالاتر، تحصیل رایگان و مزایای استخدامی از جمله تسهیلاتی است که حافظان ممتاز و اساتید حفظ می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

پایان پیام/




اخبار مرتبط

تقیه چیست و چه حکمی در اسلام دارد؟ + دانلود کتاب
شاعران به یاد یاس نبی درخت می‌کارند
فدك چه بود و حضرت زهرا (س) چگونه مالك آن شد/معنای حقیقی "فداها ابوها"
حضرت زهرا (س) برای خطاکاران شیعه چه دعایی کردند؟




۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن