تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833925716
سند فرهنگي اخلاقي محيط زيست و منابع طبيعي تدوين شود/ دايرةالمعارف جامع کشاورزي در ۲۰ جلد منتشر ميشود
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۴۲ق.ظ)
رئيس جامعة المصطفي: سند فرهنگي اخلاقي محيط زيست و منابع طبيعي تدوين شود/ دايرةالمعارف جامع کشاورزي در ۲۰ جلد منتشر ميشود عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تدوين سندهاي مهمي نظير سند آموزش و پرورش و نقشه جامع علمي کشور از سوي اين شورا اشاره کرد و گفت: در حوزه محيط زيست و منابع طبيعي نيز سند فرهنگي اخلاقي با همکاري دبيرخانه اين شوراي عالي تدوين شود.
به گزارش خبرگزاري موج از قم،حجت الاسلام والمسلمين اعرافي در ديدار با مهندس جلالي رئيس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري کشور و مديرکل منابع طبيعي استان قم با تسليت شهادت حضرت صديقه طاهره(س)، اظهار کرد: حضرت زهرا(س) بر اساس اعتقادات ما مقام عصمت دارد و مقامات ايشان در اذهان ما نمي گنجد چرا که علم الهي و غيبي است.
وي با اشاره به اينکه نام ها و القابي که براي حضرت زهرا(س) مطرح شده، نشان دهنده جامعيت شخصيت ايشان است، تصريح کرد: نسبت به القاب ائمه معصومين(ع) بايد تامل کرد و براي شناخت شخصيت ها بايد از آن ها بهره برد.
رئيس جامعة المصطفي افزود: القاب و نام گذاري ائمه اطهار(ع) از سوي جبرئيل صورت گرفت و به همين دليل سند غيبي و ملکوتي دارد، چرا که نام هاي عادي نيست و هرکدام يک گنج مي باشد.
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي با اشاره به نام گذاري ام ابيها(س) با عنوان فاطمه، بيان کرد: رسول اکرم(ص) در حديثي مي فرمايند «از آن جهت دخترم، «فاطمه» ناميده شد كه خداوند دوستداران او را از آتش به دور نگه داشته است».
وي افزود: همچنين امام صادق(ع) نيز در حديثي فرمودند « از آن جهت «فاطمه» فاطمه ناميده شده كه مردم از شناخت او بريده و دور نگه داشته شده اند و فاطمه از بدي بريده و از آلودگي به دور بود».
اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به انتساب لقب «محدثه» به حضرت زهرا(س)، گفت: حضرت زهرا(س) پس از رحلت رسول اکرم(ص)، با فرشتگان ارتباط داشت که اين مسئله به مصحف فاطمه(س) نام گرفت و همين محادثه و سخن گفتن جبرئيل با حضرت زهرا(س) سبب شد، به ايشان محدثه القاب شود.
*حضرت زهرا(س) رهبر سخت ترين بحران تاريخ بود
رئيس جامعة المصطفي با اشاره به اينکه حضرت زهرا(س) رهبر سخت ترين بحران تاريخ بوده است، افزود: دشمنان مي خواستند جايگاه خاندان امام علي(ع) محو شود؛ حضرت زهرا(س) در آن مقطع تنها کسي بود که پيشگام شکستن اين بن بست شد و سلمان و مقداد دنباله روي اين رهبري شدند. حجت الاسلام والمسلمين اعرافي با بيان اينکه حاصل مقامات حضرت زهرا(س) را ميتوان در قالب خطبه فدکيه و سبک زندگي تربيتي ايشان مشاهده نمود، گفت: بر اساس سبک تربيتي حضرت زهرا(س)، چهره هاي بزرگي تربيت يافتند که هميشه در دنيا ابدي هستند.
*حضرت زهرا(س) الگوي زن نمونه است
وي با بيان اينکه دنياي امروز الگوگيري از شخصيت و سبک زندگي حضرت زهرا(س) است، اظهار کرد: الگوي حضرت زهرا(س) در مسئله زن و خانواده کليد حل مسائل دنيا است و معتقديم امروز نيز اين الگو مطرح است.
*قم قلب تپنده توليد فکر و معرفت ديني است
امام جمعه موقت قم در بخش ديگري از سخنان خود به جايگاه متفاوت شهر مقدس قم با ديگر نقاط کشور اشاره کرد و گفت: کشور بايد از هرکاري که براي پيشرفت قم مي شود استقبال کند چرا که قم قلب تپنده توليد فکر و معرفت جهان است و حجم توليد فکري که در قم مي شود را در هيچ نقطه اي از دنيا مشاهده نمي کنيم.
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي با اشاره به اينکه کانون هاي فکري و معرفتي دنياي اسلام اختصاص به سه دانشگاه و حوزه دارند، ابراز کرد: الازهر به تربيت اهل سنت معتدل اهتمام دارد؛ دانشگاهي در عربستان که افراد افراطي و تکفيري نيز تربيت مي کند که دستاورد آن را مي توان در قالب داعش مشاهده کرد؛ و حوزه علميه قم که اشاعه دهنده انديشه ناب اهلبيت(ع) است.
*قم نماد انديشه حوزه و انقلاب است
وي با اشاره به اينکه قم براي ايران و جهان اسلام نماد تجلي انديشه حوزه و انقلاب اسلامي است، ابراز داشت: اين جايگاه نيازمند توجه خاصي است که از ظرفيت بزرگ مادي و معنوي برخوردار باشد.
اين عضو جامعه مدرسين حوزه با تاکيد بر اينکه خدمت به قم، خدمت به فکر و ايمان و معرفت ديني است، تصريح کرد: قم در اشاعه انديشه معرفتي اسلام معتدل، حکيمانه و متين در مقابل اسلام بي منطق برخي کشورها نقش دارد و به همين دليل هرخدمتي که به اين شهر شود، خدمت به انديشه و فکر ديني است.
آيت الله اعرافي افزود: درمان بسياري از مشکلات عالم اسلام و بي منطقي ها اين است که فکرها را اصلاح کنيم.
*نقش جامعة المصطفي در اشاعه تفکر اسلام
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به جايگاه علمي و معرفتي جامعة المصطفي در عالم، اظهارکرد: جامعة المصطفي با تربيت دانش آموختگان معارف اهل بيت(ع) را به عالم معرفي کرده و در ترويج اسلام نقش داشته و انديشه انقلاب را دنبال مي کند و به ترويج زبان و ادب پارسي و حفظ منافع ملي اهتمام دارد.
رئيس جامعة المصطفي تصريح کرد: اين نهاد علمي، 100 هزار نفر را به زبان و ادب فارسي تربيت و به عالم عرضه کرده است که اين خدمت عظيم را هيچ دانشگاهي نداشته است.
*المصطفي بيش از 40 هزار فارغ التحصيل دارد
آيت الله اعرافي افزود: جامعة المصطفي بيش از 40 هزار فارغ التحصيل در زمينه هاي مختلف سياسي، اجتماعي، تحقيق، پژوهش و ترجمه و رسانه تربيت کرده است.
وي با بيان اينکه اکنون نيز بيش از 30 هزار نفر از 120 مليت در جامعة المصطفي در حال تحصيل هستند، گفت: صدها مدرسه، دانشکده، موسسه و کالج وابسته به جامعة المصطفي در دنيا فعال هستند که به برکت کساني است که روزي در اين دانشگاه تحصيل کرده و به کشورهاي خود بازگشتند.
عضو جامعه مدرسين حوزه افزود: جامعة المصطفي از نهادهايي است که هرروز يک کتاب به زبان هاي مختلف انتشار مي دهد.
*نگاه مشترک جهاني المصطفي و منابع طبيعي
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه منابع طبيعي و محيط زيست از مباحث اساسي در ايران و خارج از کشور محسوب مي شود، اظهار داشت: حوزه هاي تعاملي بين ما و محيط زيست وجود دارد که مي توان با نگاه بين المللي آن را پيگيري نمود.
*تدوين دايرة المعارف کشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست
وي به همکاري جامعة المصطفي و حوزه نمايندگي ولي فقيه در جهاد کشاورزي در تدوين دايره المعارف کشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست اشاره کرد و گفت: ما نگاه تاريخي تمدني در اين حوزه داشته ايم اما کافي نيست و به همين دليل بايد توليدات جديد داشته باشيم که با خوش فکري نمايندگي ولي فقيه در جهاد کشاورزي و پيگيري دکتر گرجي از اعضاي هيئت علمي جامعة المصطفي، اين کار مهم پايه ريزي شده است که پيش بيني مي شود اين دايره المعارف در 20 جلد چاپ شود که تاکنون 2 جلد از آن انتشار يافته است.
امام جمعه قم با تاکيد بر اينکه اين دايرة المعارف در صورتي که به زبان هاي عربي و انگليسي ترجمه شود مورد توجه جهان اسلام نيز قرار مي گيرد، افزود: تدوين اين دايره المعارف تسهيل کننده اشاعه انديشه هاي اسلامي است که کمتر مورد پردازش و پژوهش قرار گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي با بيان اينکه با تدوين دايرة المعارف کشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست گنجينه خوبي در ايران توليد مي شود که جهان اسلام و دنيا نيز مي توانند از آن بهره گيري کنند، گفت: ادارات کل استان با بقيه ادارات کل استان هاي ديگر بايد متفاوت بوده و نگاه فلسفي، اخلاقي و فقهي داشته و رابط دستگاه خط فرمان و مجموعه هاي حوزوي باشند.
*لزوم پژوهش هاي فقهي، فلسفي و اخلاقي در حوزه محيط زيست
وي در ادامه بر لزوم تبيين منابع طبيعي و محيط زيست بر اساس نگاه فلسفي، فقهي معارفي و اخلاقي تاکيد کرد و ابراز داشت: نهادهاي جمهوي اسلامي در بخش هاي توليد و تحقيق از نگاه فلسفي، اخلاقي و فقهي نقش داشته باشند؛ البته اين مسئله کار حوزه است اما توجه دستگاه هاي اجرايي به اين بنياد فکري و معرفتي لازم است.
رئيس جامعة المصطفي افزود: بر اساس نگاه فلسفي، فقهي و اخلاقي مي توان به توليد فکر اهتمام داشت و رشته هاي دانشگاهي تاسيس کرد.
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي تصريح کرد: جامعه المصطفي اکنون رشته هاي فقه پزشکي، اقتصادي، سياسي و اجتماعي را راه اندازي کرده است.
*تفکر اسلامي قادر به مقابله با بحران ها است
وي در ادامه با بيان اينکه نگاه فلسفي، فقهي و اخلاقي مي تواند مشکلات حوزه منابع طبيعي را کاهش دهد، گفت: توان و ظرفيت حوزه بيش از اين است که امروز مورد استفاده قرار مي گيرد؛ با تفکر اسلامي مي توان مسير جامعه را تغيير داد و با بحران هاي پيش روي که شديدتر هم خواهد بود مي توان مقابله کرد.
اين عضو جامعه مدرسين حوزه با تاکيد بر اينکه فرهنگ عمومي جامعه نقش مهمي در مقابله با بحران ها دارد، ادامه داد: بخش بين المللي جامعة المصطفي نيز مي تواند همکاري مشترکي با منابع طبيعي در زمينه اشاعه فرهنگ داشته باشد.
*سند فرهنگي اخلاقي محيط زيست و منابع طبيعي تدوين شود
اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه به تدوين سندهاي مهمي نظير سند آموزش و پرورش و نقشه جامع علمي کشور از سوي اين شورا اشاره کرد و گفت: در حوزه محيط زيست و منابع طبيعي نيز سند فرهنگي توليد شود؛ ما آماده رايزني با دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي هستيم تا از نگاه فرهنگ و اخلاقي اين سند توليد شود.
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي با بيان اينکه اهتمام شوراي عالي انقلاب فرهنگي در بحث افزايش جمعيت نوع نگاه ها را تغيير داد، ابراز داشت: نقشه راهبردي علمي کشور نيز که دستاورد اين شورا است تاثيرگذار بود تا خط مشي هاي علمي کشور بر اساس اين سند پيش برود.
*مسئولان به قم توجه ويژه داشته باشند
وي بر لزوم توجه به قم و حوزه منابع طبيعي قم تاکيد کرد و اظهار داشت: اگر امروز به قم رسيدگي نشود ممکن است روزي از قطب علمي بودن و محور بين المللي بودن فاصله بگيرد؛ قم شهري است که قطب جهاني مي باشد و براي حفظ اين هويت بايد تلاش کرد.
رئيس جامعة المصطفي افزود: کشورهاي مختلف دنيا، شهر دانشگاهي دارند که به آن نگاه ويژه اي مي کنند؛ در قم حوزه بين المللي وجود دارد که به تربيت نخبگان 120 کشور مي پردازد و الهام بخش و مروج افکار تشيع و انقلاب است.
آيت الله اعرافي تصريح کرد: حوزه علميه قم پيش از آن که 50 ساله شود، امام راحل(ره) را تحويل داد که با ايجاد انقلاب اسلامي، در دنيا تاثيرگذار بود.
*تقدير از تلاش هاي سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري کشور
وي در پايان با تقدير از خدمات سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري کشور، اظهار کرد: گزارش خوبي ارائه شد که و تلاش شما مشکور است اما حوزه منابع طبيعي و مسائل محيط زيست قم نيازمند توجه بيشتر است که حتما توجه خواهيد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
آیتالله اعرافی: سند فرهنگی اخلاقی محیط زیست و منابع طبیعی تدوین شود
آیتالله اعرافی سند فرهنگی اخلاقی محیط زیست و منابع طبیعی تدوین شودامام جمعه قم به تدوین سندهای مهمی نظیر سند آموزش و پرورش و نقشه جامع علمی کشور از سوی این شورا اشاره کرد و گفت در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی نیز سند فرهنگی اخلاقی با همکاری دبیرخانه این شورای عالی تدوین شود به- سند ارتقای فرهنگ منابع طبیعی و محیط زیست در استان مرکزی تدوین شد
سند ارتقای فرهنگ منابع طبیعی و محیط زیست در استان مرکزی تدوین شد اراک- ایرنا- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت سند ارتقای فرهنگ منابع طبیعی و محیط زیست در این استان تدوین شد یوسف یوسفی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود تدوین این سند نخستین بار در استان مرکزی بوزیر کشور: سند جامع زیستمحیطی برای منشاءیابی ریزگردها تدوین میشود/وزارت خارجه وارد حوزه دیپلماسی آب و ریزگرد
وزیر کشور سند جامع زیستمحیطی برای منشاءیابی ریزگردها تدوین میشود وزارت خارجه وارد حوزه دیپلماسی آب و ریزگردها شودوزیر کشور گفت سند جامع زیستمحیطی برای منشاءیابی داخلی و خارجی ریزگردها در حال تدوین است تا با این سند یک وحدت رویهای برای مقابله با ریزگردها داشته باشیم به گزارمهرعلیزاده خبر داد تدوین سند راهبردی دانشگاه جامع علمی کاربردی
مهرعلیزاده خبر دادتدوین سند راهبردی دانشگاه جامع علمی کاربردیمعاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تدوین سند راهبردی تحول برنامههای دانشگاه جامع خبر داد به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس یدالله مهرعلیزاده معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سی و پنجمین گردهتشکیل وزارت محیط زیست به جای ادغام سازمان با وزرات جهادکشاورزی
تشکیل وزارت محیط زیست به جای ادغام سازمان با وزرات جهادکشاورزی عضو فراکسیون محیط زیست مجلس گفت به جای ادغام سازمان محیط زیست با وزرات جهادکشاورزی باید تشکیل وزارت محیط زیست و منابعطبیعی تشکیل شود به گزارش نامه نیوز در خصوص استعفای معصومه ابتکار گفت فراکسیون محیط زیست مجلسمعاون اداره کل حفاظت محیط زیست قزوین تأکید کرد لزوم همکاری دستگاهها برای جلوگیری از آلودگی در عرصههای طبیعی
معاون اداره کل حفاظت محیط زیست قزوین تأکید کردلزوم همکاری دستگاهها برای جلوگیری از آلودگی در عرصههای طبیعیمعاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین بر لزوم آمادگی و همکاری دستگاههای ذیربط در تمام زمینهها از جمله جلوگیری از آلودگی در عرصههای طبیعی و اطلاعرسانی لازم به ممدارس جامع محیط زیستی هدف سازمان محیط زیست است
درویش مطرح کرد مدارس جامع محیط زیستی هدف سازمان محیط زیست است شناسهٔ خبر 2507257 پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۸ استانها > فارس شیراز - مدیر کل آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور رفتن به سمت مدارس جامع محیط زیستی را به عنوان یکی از اهداف این سازمان اعلام کردرئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی: پذیرش در رشته کشاورزی توسط مراکز آموزش عالی کشور م
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی پذیرش در رشته کشاورزی توسط مراکز آموزش عالی کشور متوقف شودرئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی گفت باید پذیرش در رشته کشاورزی توسط دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور متوقف شود به گزارش خبرگزاری فاررئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ورامین: 90 درصد از اراضی منابع طبیعی ورامین سنددار شدند
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ورامین 90 درصد از اراضی منابع طبیعی ورامین سنددار شدندرئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ورامین با بیان اینکه سطح اراضی طبیعی و مرتعی این شهرستان بالغ بر 140 هزار هکتار است گفت 90 درصد از این اراضی سنددار شدهاند به گزارش خبرگزاری فارحیدرپور: منابع طبیعی برای زمین های مردم هم سند زده است
سهشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۶ نماینده مردم شهررضا به وزیر راه تذکر داد وگفت مقدار زیادی از زمینهای زرخرید مردم در شهرستان ها توسط منابع طبیعی سند زده شده و مردم نمیتوانند مشکل را حل کنند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا عوض حیدرپور در تذکر شفاهی خودرئی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی: یک درصد بهرهبرداران کشاورزی تحصیلات دانشگاهی دارند
رئی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی یک درصد بهرهبرداران کشاورزی تحصیلات دانشگاهی دارندرئیس سازمان نظام مهندسی بیان داشت از 4 میلیون بهرهبردار بخش کشاورزی فقط حدود یک درصد دارای تحصیل دانشگاهی هستند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس احمد کبیری رئیس سازمان نظام مهبرای نخستین بار صورت گرفت برگزاری همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی در جیرفت
برای نخستین بار صورت گرفتبرگزاری همایش ملی کشاورزی محیط زیست و امنیت غذایی در جیرفتنخستین همایش ملی کشاورزی محیط زیست و امنیت غذایی در دانشگاه جیرفت برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت عصر امروز نخستین همایش ملی کشاورزی محیط زیست و امنیت غذایی با حضور امام جمعه جیرفتمعاون آب، خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی راهکار حفظ منابع طبیعی به کارگیری تکنولوژی نوین و فرهنگسازی است
معاون آب خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزیراهکار حفظ منابع طبیعی به کارگیری تکنولوژی نوین و فرهنگسازی استمعاون آب خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی گفت یکی از راهکارهای حفظ منابع طبیعی به کارگیری تکنولوژیهای نوین و فرهنگسازی مناسب است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل ازراه اندازی نخستین پایگاه علمی فرهنگی منابع طبیعی كشور در زنجان
مدیركل منابع طبیعی وآبخیزداری استان زنجان خبر داد راه اندازی نخستین پایگاه علمی فرهنگی منابع طبیعی كشور در زنجان خبرگزاری پانا مدیركل منابع طبیعی وآبخیزداری استان زنجان از راه اندازی نخستین پایگاه علمیفرهنگی منابعطبیعی با عنوان خانه ارس در زنجان خبر داد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ اسرئیس منابع طبیعی کیار: آب مصرفی در بخش کشاورزی ایران با استاندارد جهانی فاصله دارد
رئیس منابع طبیعی کیار آب مصرفی در بخش کشاورزی ایران با استاندارد جهانی فاصله داردرئیس منابع طبیعی کیار گفت آب مصرفی در بخش کشاورزی ایران با استاندارد جهانی فاصله دارد علی حسین امینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد بیلان آبی در کل کشور 400 میلیار- تاکید استاندار یزد برجامع نگری در مقوله منابع طبیعی
تاکید استاندار یزد برجامع نگری در مقوله منابع طبیعی یزد - ایرنا - استاندار یزد با بیان اینکه نباید به گفتن مشکلات و تنگناها در عرصه منابع طبیعی اکتفا کرد گفت در مقوله منابع طبیعی باید جامع نگر باشیم به گزارش ایرنا سید محمد میرمحمدی روز پنجشنبه در نشست بررسی تفاهم نامه همکاتاکيد بر حفظ منابع طبيعي در راستاي تقويت اقتصادي جامعه
۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۹ ۴۲ب ظ تاکيد بر حفظ منابع طبيعي در راستاي تقويت اقتصادي جامعه نماينده ولي فقيه و استاندار گيلان در پيام مشترکي به مناسبت هفته منابع طبيعي گفتند وجود منابع طبيعي شامل جنگل مرتع و آبخيز موهبتي الهي و ثروتي خدادادي است و مهم ترين بستر رشد و شکوفايي و تقويت اقتصا-
گوناگون
پربازدیدترینها