واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ظرفیت های توسعه آبادان و خرمشهر در اقتصاد دریا شکوفا می شود آبادان-ایرنا-معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند با بیان ظرفیت های فراوان شهرستان های آبادان و خرمشهر در توسعه پایدار، گفت:ظرفیت های این دو شهرستان در بخش های مختلف به ویژه اقتصاد دریایی شکوفا می شود.
شهرهای آبادان و خرمشهر که هنوز محرومیت ناشی از تخریب های دوران جنگ تحمیلی را بر دوش می کشند، اکنون شاهد باز شدن افق تازه ای برای توسعه و پیشرفت است، افقی که با اعلام این شهرها به عنوان مناطق آزاد، روی آنها گشوده شد و قرار است با اجرای طرح های زیرساختی، مشکلات اقتصادی و اجتماعی این دو شهر با سرعت بیشتری حل شود.
طرح پیوستن خرمشهر و آبادان به منطقه آزاد اروند که حرکتی برای پیشرفت و رونق اقتصادی این منطقه بود، اواخر سال 92 و همزمان با سفر رئیس جمهور به استان خوزستان مطرح و از ابتدای سال 93 به طور قانونی اجرایی شد.
براساس این طرح منطقه آزاد اروند که پیش از این 17 هزار هکتار بود، به 34 هزار هکتار افزایش یافت تا با پوشش دادن آبادان و خرمشهر، به رفع مشکلات زیرساختی و بهبود وضع کار و معیشت مردم این دو شهر کمک شود.
سیدمرتضی نعمت زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اقدامات این معاونت در بخش های اجتماعی، گردشگری، آموزش و پرورش، کارآفرینی و هنر، گفت:تلاش شده است در سال نخست تشکیل و فعالیت این معاونت، خدماتی در شان و منزلت مردم به آنان ارائه کنیم.
وی اجرا وتکمیل طرح های اجتماعی منطقه آزاد اروند که برخی از آنها سال های طولانی متوقف شده بود را از راهبردهای اساسی این معاونت خواند و گفت:حضور فعال قهرمانان شهرستانی در عرصه های بین الملل از دستاوردهای همکاری بین بخشی و حمایت از ورزش این منطقه است.
نعمت زاده برگزاری مسابقات کشتی بین المللی، فعال شدن ورزش های همگانی، افزایش پذیرش دانش آموزان در الپمیاد های علمی معتبر و کسب رتبه های مطلوب، اجرای برنامه های اوقات فراغت برای شهروندان و کمک به برگزاری مسابقات فوتبال مساجد را از اقدامات این معاونت در بخش ورزشی عنوان کرد و افزود:اگر نگوییم این خدمات تاکنون در شهرستان بی سابقه بوده است، باید گفت که این اقدامات کم سابقه می باشد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند در ادامه از رونق گردشگری به عنوان برنامه راهبردی این سازمان برای تحقق اهداف اقتصاد پایدار در منطقه یاد کرد و افزود:این سازمان در دو بخش آموزش فعالان این عرصه و تامین زیرساخت های گردشگری فعالیت کرده است.
نعمت زاده تاکید کرد:در این صنعت، نیروی انسانی متخصص و کارآزموده به عنوان عامل اساسی رونق گردشگری مطرح است و این سازمان نیز با ارائه آموزش های تخصصی به هتلداران و کارکنان هتل ها و متصدیان آژانس ها، در بهبود خدمات گام برداشت.
این مسئول در سازمان منطقه آزاد اروند همچنین با بیان کمک این سازمان به تامین زیرساخت های مورد نیاز صنعت گردشگری در این منطقه، افزود:طرح های گسترش سالن و امکانات فرودگاه بین المللی آبادان نیز در این زمینه اجرایی شد.
نعمت زاده در ادامه سخنانش با بیان ظرفیت های این منطقه در رونق گردشگری دریایی، ادامه داد:طی یکسال گذشته، ساماندهی حاشیه رودخانه اروند صغیر و راه اندازی چند اسکله با جدیت پیگیری شد و امیدواریم این اسکله ها تا پایان امسال در خرمشهر، آبادان و مینوشهر بهره برداری شود
معاون سازمان منطقه آزاد اروند از زیباسازی فضای شهری و سواحل رودخانه های شهر به عنوان اقدام دیگر این سازمان در زیاباسازی فضای بصری یاد کرد و گفت:در این زمینه نیز، نورپردازی حاشیه رودخانه بهمنشیر اجرایی شد.
نعمت زاده پیگیری اجرای طرح گردشگری دانشجویی را از برنامه های این معاونت برای رونق گردشگری بیان کرد و افزود:با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این زمینه مذاکراتی انجام شده است.
وی گفت:با وجود کار و خدمت در این عرصه، هنوز محرومیت شهرستان های آبادان و خرمشهر رفع نشده است ولی مهم این است که ظرفیت تحول در این منطقه فراهم شده و امیدواریم که با همکاری دیگر دستگاه ها گام های موثرتری در توسعه پایدار برداریم.
6125
13/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]