واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برنامه ششم استان مرکزی درحوزه زنان وخانواده مصداق محور وعملیاتی باشد اراک - ایرنا، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری استان مرکزی گفت: برنامه ششم توسعه این استان به عنوان نقشه راه مدیریت حوزه زنان و خانواده باید مصداق محور و عملیاتی باشد و از کلی گویی و ترسیم اقدامات غیرواقع در آن پرهیز شود.
زهرا فرجی روز چهارشنبه در نخستین نشست کمیته کاری تدوین سند راهبردی برنامه ششم استان مرکزی در حوزه زنان و خانواده در اراک افزود: کارشناسان و مسوولان کشور اعلام کرده اند که ضریب تحقق اهداف برنامه توسعه چهارم و پنجم کشور در خور انتظار نبوده و بایستی که با تدبیر در طراحی و نوشتار تخصصی این سند فرصت سازندگی تسهیل و خطا ها به حداقل رسانده شود.
وی اظهار کرد: حوزه زنان و خانواده با چالش ها و مسایل متعددی در استان مرکزی مواجه است و رویکرد کارشناسی هدفمند که بتواند هدایتگری صحیح این معضلات و بهبود شرایط فکری، اجتماعی، فردی ، فرهنگی و اقتصادی برای این قشر به ارمغان آورد باید دنبال شود.
مشاور استاندار استان مرکزی در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: شفافیت در بیان اهداف کمی و کیفی این حوزه متناسب با وضعیت استان و شیوه های موثر در اجرای اقدامات ترسیم شده مساله ای است که باید در برنامه ششم توسعه با ظرافت به آن پرداخته شود.
مشاور امور جوانان استاندار استان مرکزی و عضو کمیته اجرایی تدوین برنامه ششم حوزه زنان و خانواده و جوانان نیز در این نشست گفت: چارچوب برنامه های توسعه ای کشور تاکنون برمبنای برنامه نویسی جامع بوده که حاوی موضوعات کلی و فاقد مصداق های اجرایی و عملیاتی است و تاکید دولت و رویکرد جدید در برنامه ششم بر استفاده از برنامه نویسی هسته ای گذاشته شده است.
زهرا آقاخانی افزود: سند راهبردی ششم استان در شاخه های زنان و خانواده و جوانان باید از پردازش گسترده و موضوعات متعدد فاصله بگیرد و با شناسایی چندین عامل اصلی در نیازها و تهدیدها، طیف برنامه های اجرایی تا پروژه های خرد به صورت جداگانه برای آن تعریف شود تا اثرگذاری عملی داشته باشد.
وی گفت: برنامه های توسعه گذشته نتوانسته نرخ رشد هشت درصدی که پایه گام نهادن در برنامه های توسعه محور و پیشرفت کشور است را محقق کند و برای جبران این نقیصه باید با کمک گروه نخبگان، متخصصان و برنامه ریزان حوزه زنان، خانواده و جوانان، سرچشمه های توسعه را چون لوکوموتیو این بخش و برنامه و اقدامات عملیاتی و اجرایی را چون واگن های این قطار تعریفکرد و با تقویت نظارت در اجرا به سمت اهداف سوق داد.
در این نشست مقرر شد کمیته های تخصصی برای تدوین سند راهبردی برنامه ششم استان مرکزی در حوزه زنان و خانواده و جوانان تشکیل شود و کارگاه آموزشی راهبری عملیاتی تدوین این سند تا پایان امسال برگزار شود.
ارزیابی درصد موفقیت سند راهبردی برنامه پنجم استان در حوزه زنان و خانواده و جوانان از دیگر مصوبات این نشست بود.
بر اساس سرشماری سال 90 از یک میلیون و 414 نفر جمعیت استان مرکزی 698هزار و 432 نفر زن هستند.ک/2
6013/
13/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]