تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828009178




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- آموزش و پرورش آماده ارایه اسناد مالی به نمایندگان مجلس است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش: آموزش و پرورش آماده ارایه اسناد مالی به نمایندگان مجلس است تهران - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه آماده ارایه اسناد مالی و هزینه ای و برنامه های اجرایی به نمایندگان مجلس برای رفع هر گونه ابهام است.


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، سید محمد بطحایی در پاسخ به نطق سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی درباره بودجه سال 93 وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: این وزارتخانه آمادگی دارد همان گونه که تا پیش از این عمل کرده است، در هر زمان و به هر میزان که نمایندگان مجلس اعلام کنند، اسناد مالی و هزینه ای، برنامه های اجرایی و یا در دست اقدام وزارت آموزش و پرورش را به صورت مشروح و مفصل به سمع و نظر آنها برساند تا هرگونه ابهام را بر طرف کند.
وی ادامه داد: اعتبارات کل آموزش و پرورش اعم از بخش هزینه ای و تملک دارایی در سال 1393 معادل 204 هزار میلیارد ریال بوده است که اگر این بودجه با بودجه سال قبل مقایسه شود، حدود 21 درصد رشد نشان می دهد.
وی ادامه داد: از طرف دیگر ضریب افزایش حقوق و مزایای معلمان همانند سایر کارکنان دولت معادل 20درصد بوده است که از ابتدای سال 1393 در احکام آن ها اعمال شده است. پس چگونه است که با وجود رشد حدود 21 درصدی بودجه سال 1393 آموزش و پرورش کماکان با کسری مواجه است؟
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: این وزارتخانه تا اسفندماه جاری برغم همه مساعدت های ممکن از سوی سازمان مدیریت و محدودیت هایی که خزانه کشور با آن مواجه است، کماکان با 18 هزار میلیارد ریال کسری روبه رو است. این در حالی است که معادل 14 هزار میلیارد ریال کسری نیز مربوط به سال های 1392 و قبل از آن در فهرست مطالبات قرار دارد.
بطحایی اضافه کرد: پاسخ این سوال که دلیل این کسری کجاست؟ نه چندان پیچیده است که نیاز به دانش و تخصص بودجه ای داشته باشد و نه آن چنان دشوار است که به توضیحات مفصل و جلسات متعدد نیازمند باشد.
وی یادآورشد: پاداش بازنشستگان فرهنگی که در سال 1392 به افتخار بازنشستگی نایل آمدند مطابق قانون مجلس حدود 8500 میلیارد ریال بوده است که چون این اعتبار در بودجه سال 1392 پیش بینی نشده بود (که البته مربوط به دولت دهم است) و نباید بازنشسته ای که بعد از 30 سال خدمت و برای سر و سامان دادن به زندگی خود به این پاداش نیاز دارد را به سال های آینده احاله کرد، الزاما از محل بودجه سال 1393بدون آنکه در بودجه سال 1393پیش بینی شده باشد پرداخت شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: از طرف دیگر قانون بودجه سال 1393 با احتساب افزایش ضریب حقوق کارکنان 15 درصد پیش بینی شده بود و اعتبارات آموزش و پرورش نیز براساس این درصد افزایش پیش بینی و از سوی مجلس ابلاغ شد. درحالی که متعاقبا به دلیل توجه بیشتر به معیشت کارکنان دولت، این میزان به 20درصد افزایش یافت.
به گزارش مرکزاطلاع رسانی وروابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، بطحایی تصریح کرد: مابه التفاوت این دو عدد یعنی پنج درصد، بارمالی حدود هشت هزار میلیارد ریال را به اعتبارات مورد نیاز آموزش و پرورش اضافه کرد. براین اساس در همین دو تصمیم فوق حدود 16500 میلیارد ریال علاوه بر بودجه مصوب آموزش و پرورش، برای اجرای آنچه که در قوانین مجلس آمده است مورد نیاز بود که در بودجه سال 1393 دیده نشده است.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که حدود 99درصد اعتبارات ابلاغی از سوی مجلس صرفا برای پرداخت های بخش پرسنلی و دقیقا مطابق آن چه که در قوانین آمده است به هزینه گرفته می شود و دیوان محاسبات کشور به نیابت از نمایندگان مستمرا بر تمامی فرآیند هزینه کرد اعتبارات نظارت داشته و چنانچه در مورد یا مواردی کمترین تخلف و یا سو تدبیر ملاحظه کند به سرعت توضیح خواسته و از آن جلوگیری می کند.
معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: اعتبارات پرسنلی (یعنی همان 99درصد بودجه) عینا مطابق قوانین ابلاغی کشور و همانند سایر دستگاه ها وسازمان های تابعه قانون خدمات کشوری هزینه می شود و اعمال هرگونه سلایق و یا نظرات مدیریتی در آن امکان پذیر نیست.
بطحایی ادامه داد: یکی از دلایل نارضایتی معلمان در مقایسه با کارکنان سایر دستگاه ها در همین موضوع به ظاهر ساده نهفته است به این معنا که چون اعتبارات پرسنلی آموزش و پرورش در حداقل میزان خود به تصویب مجلس می رسد در بسیاری از مواقع برغم اجازه های قانونی برای برخی پرداخت های ترمیمی (مثل بندهای 5 و 10 ماده 68 قانون خدمات کشوری) آموزش و پرورش به دلیل نبود اعتبارات لازم امکان پرداخت ندارد.
بطحایی ادامه داد: در حالی که سایر دستگاه هایی که با چنین مشکل ساختاری در بودجه خود مواجه نیستند از این ظرفیت استفاده می کنند و پرداخت هایی را به کارکنان خود انجام می دهند.
وی تصریح کرد: وضعیت دریافتی معلمان هنگامی بهبود پیدا می کند که نمایندگان مجلس در بودجه ابلاغی برای آموزش و پرورش امکان این تغییر را فراهم کنند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: کسری اعتبارات آموزش و پرورش در غالب موارد به دلیل عدم پیش بینی کسری سال های قبل در بودجه آموزش و پرورش است که حل این معضل صرفا از سوی مجلس امکان پذیر است مثلا کسری سنوات قبل در ردیفی جداگانه در بودجه سنواتی دیده شود.
بطحایی اضافه کرد: بخش عمده ای از دلایل بروز مشکلات در اعتبارات آموزش و پرورش ناشی از اختلال در ساختار بودجه یعنی سهم بسیار ناچیز اعتبارات غیرپرسنلی است که امکان هرگونه انعطاف در ماموریت اصلی آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت های قانونی را سلب می کند.
یادآور می شود : عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس چند روز قبل در تذکری شفاهی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: مجلس شورای اسلامی در تصویب بودجه 93 آموزش و پرورش بودجه این وزارتخانه از 16 هزار به بیش از 21 هزار میلیارد تومان افزایش داد.
سید حسین نقوی حسینی افزود: بودجه آموزش و پرورش در سال 93 حدود 30 درصد افزایش یافت ولی دریافتی معلمان تغییری نکرد.
وی ادامه داد: در حالی که مدعی هستیم 90 درصد بودجه ، بودجه و هزینه های جاری است اما جیب فرهنگیان در سال جاری نسبت به سال گذشته تغییری نکرد. از سوی دیگر مطالباتشان نیز دریافت نکردند.
نماینده مجلس شورای اسلامی این سوال را مطرح کرد که آموزش و پرورش با این 30 درصد افزایش اعتبارات سال 93 چه کرده است که هنوز بعد از هشت، نه ماه مطالبات فرهنگیان را هنوز پرداخت نکرده است؟ این وزارتخانه گزارش مالی به مجلس ارایه دهد.
فراهنگ ** 1883**1601**



13/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن