واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش کردستان:
3 شهرستان کردستان آماده راهاندازی آزمایشگاه نانو دانشآموزی است
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش کردستان گفت: شهرستانهای سقز، مریوان و بیجار آماده راهاندازی آزمایشگاه نانو دانشآموزی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، طالب محمدی در مراسم بهرهبرداری از بیست و هفتمین آزمایشگاه نانو دانشآموزی کشور در قروه که امشب برگزار شد ، اظهار داشت: با مساعدت خیرین ، فرهنگیان و نیز ادارهکل آموزش و پرورش کردستان، سهم 30 درصدی برای راهاندازی این طرحها در شهرستانهای یادشده تامین شده است که درخواست میشود در راهاندازی این واحدها در استان تسریع شود.
وی از دانشآموزان به عنوان سرمایههای آینده کشور نام برد و افزود: در دنیای امروز به یمن دستیابی به فناورهایهای جدید ارتباطی و دانش، قرن حاضر، قرن فناوری اطلاعات و ارتباطات نام گرفته است که باید همت کنیم و در این قرن از کاروان توسعه و پیشرفت عقب نمانیم.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش کردستان این نکته را هم خاطرنشان کرد که دستیابی به این فنون به منزله دستیابی به دانش کامل نیست، افزود: دانش هر چقدر هم که جدید باشد با گذشت چند سال منسوخ میشود و از این رو تجهیز به فناوری روز دنیا نباید از نظر دور بماند.
محمدی از دانشآموزان به عنوان رهپویان کاروان علم و دانش نام برد و افزود: فراهم کردن زمینههای برابر برای استفاده از فرصتهایی که در راستای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان و تولید علم متناسب با مطالبات آنان از وظایف بخش آموزش و پرورش است.
به گفته این مسئول، از الزامات ورود به دنیای علم و دانش نوین همین فناوری نانوست که در دنیا به عنوان یک رشته جدید شناخته نمی شود بلکه رویکردی جدید است و به نوعی تلفیقی از علوم مختلف با رویکرد جدید به شمار میرود.
وی یکی از نیازهای روز را صرفهجویی در علم اعلام و اظهار داشت: علم زیاد به معنای مطالعه زاید و یا کتابهای زیاد نیست بلکه بیشترین بهرهبرداری در کمترین فرصت از منابع علمی است که میتواند شاخصی برای رشد دانشآموزان باشد.
محمدی راهاندازی آزمایشگاههای نانو را فرصتی برای بهرهمندی همه ارگانها دانست و افزود: رشد روزافزون فعالیتهای مرتبط با نانو، نوید بخش آیندهای روشن برای کشورمان است.
وی اختصاص بخشی از این فعالیتها به بخش آموزش و پرورش را به واسطه برخورداری این نهاد از آیندهسازانی که گردانندگان چرخه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در آینده، بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: آموزش و پرورش عاملی مهم و تاثیرگذار در عرصه تغییرات اجتماعی است که نمادی جامعه شمول به شمار میرود و تاثیر و تاثرات این نهاد در جامعه بسیار بیشتر از دیگر نهادهاست.
وی به پیشینه غنی کردستان در عرصه فرهنگ هم اشاره کرد و با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در فرهنگی خواندن این استان گفت: همین پیشینه بیانگر توانمندی این استان در بخش های مختلف است که در ورای تربیت افرادی صاحبنظر در عرصه علم، افراد برجسته فرهنگی هم در اختیار دارد.
به گفته محمدی، دانشآموزان این استان در مدت کوتاه فعالیت خود در این حوزه توانستهاند، موفقیتهای چشمگیری را کسب کنند و این به معنای بالا بودن عیار و تراز آموزش و پرورش در کردستان و شهرستانهای سقز، مریوان و بیجار آماده راهاندازی آزمایشگاه نانو دانشآموزی است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد شرکتکنندگان این استان در دومین دوره المپیاد نانو کشور 2 نفر بود که هر دو مدالهای برتر را از آن خود کردند و این تعداد در سال جاری تاکنون به یکهزار و 300 نفر رسیده است و ثبتنام از متقاضیان همچنان ادامه دارد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کردستان گفت: از نظر تعداد متقاضیان ثبت نامی در المپیاد دانشآموزی نانو در کشور در سال جاری در جایگاه ششم هستیم. انتهای پیام/79009/ج۴۰
93/12/04 - 22:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]