واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل امور اجتماعی و موسسات سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ایجاد قطب های فرهنگی در اماکن متبرکه نیازمند مدیریت جهادی است قزوین - ایرنا - مدیر کل امور اجتماعی و موسسات سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: ایجاد قطب های فرهنگی در اماکن و بقاع متبرکه کشور نیازمند مدیریت جهادی است.
به گزارش ایرنا، حمید عسگری سوادجانی روز دوشنبه در جلسه توجیهی مدیران، هیات امناء و خادمین امامزادگان و بقاع متبرکه که در سالن آمفی تئاتر امامزاده حسین (ع ) شهر قزوین برگزار شد، افزود: توسعه و گسترش فعالیت های فرهنگی در جوار بقاع متبرکه مهمترین اولویت این اداره است.
وی اظهارکرد: باتوجه به اینکه راهبرد مقام معظم رهبری نیز ناظر بر ترویج فرهنگ است، لذا برای توسعه این بخش باید زیر ساخت های لازم فراهم شود.
عسگری سوادجانی، از امامزاده ها به عنوان سنگرهای معنوی و مکان های ارزشی یاد کرد و افزود: بقاع متبرکه نفش موثری در ترویج ارزشهای اسلامی و کاهش خطر تهاجم فرهنگی دشمن دارند.
وی بیان کرد: هشت هزار و 84 بقعه متبرکه و امامزاده در سراسر کشور وجود دارد که 33 مورد از پیامبران الهی هستند.
مدیرکل امور اجتماعی و موسسات سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در ادامه با بیان اینکه 25 هزار هیات امنا در بقاع متبرکه کشور شناسایی شدند، افزود: بیشتر اعضای هیات امنای این مراکز را چهره های نخبه فرهنگی هر شهرستان تشکیل می دهند.
عسگری سوادجانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 40 درصد درآمد بقاع متبرکه برای فعالیت های عمرانی و مابقی برای امور فرهنگی و پرداخت حقوق در بقاع هزینه می شود.
وی با تاکید بر شفاف سازی طرح ها، درآمدها و برنامه های اوقاف گفت: برای این کار سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه راه اندازی شده است .
عسگری سوادجانی در پایان برگزاری طرح های آرامش بهاری، نشاط معنوی، یاس نبوی، سفره های آسمانی، ولایت علوی و اکمال دین نبوی را از جمله طرح های فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور عنوان کرد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین نیز در ادامه بر برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت های فرهنگی بقاع متبرکه در استان تاکید کرد و گفت: مهمترین وظیفه دستگاههای فرهنگی و اجتماعی استفاده مناسب و بهینه از اماکن مذهبی - تاریخی است و باید به عنوان میراث گرانبها از آنها محافظت کرد.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی نوروزی افزود: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می تواند
در معرفی و شناساندن بقاع متبرکه با این اداره کل همکاری های لازم و مطلوبی را داشته باشد.
وی در پایان افزود: در امامزاده های استان دستگاه بلوتوث فعال است که از طریق آن اطلاعات تمامی آثار تاریخی و مذهبی استان قزوین برای گردشگران ارسال می شود.
استان قزوین دارای 226 امامزاده، 20 بقعه متبرکه، یک بقعه انبیاء و چهار مقبره است.
7390/ 6128
11/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]