تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830424451




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیدگاه مجلس درباره حذف یارانه نقدی


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به لزوم صرفه جویی در مصارف بودجه کشور گفت: دیدگاهها و طرحهای مختلفی در دستور کار قرار گرفته که پرقوت ترین آن، حذف ۱۰ درصد دهک پردآمد جامعه از دریافت یارانه نقدی و اختصاص منابع آن به دهک های اول تا سوم کم درآمد جامعه است.

به گزارش تراز ، علی محمد احمدی افزود: مجلس در سال جاری دولت را مجاز به صرفه جویی مصارف با حذف یارانه دهک پردرآمد جامعه کرد و دولت نیز تلویحا پذیرفت اما در سال ۹۴ مجلس به دنبال آن است که این بحث را تکلیف کند.

وی افزود: هم اکنون کمیسیون تلفیق در حال بررسی منابع درآمدی بودجه است و روی منابع درآمدی اختلاف نظر چندانی بین دولت و مجلس وجود ندارد.

این نماینده مجلس یادآور شد: رویکرد مجلس این است که مبنای پرداخت یارانه به افرد تحت پوشش نهادهای حمایتی باشد اما با توجه به اینکه کمیسیون تلفیق هنوز به بخش های هزینه ای یا مصارف بودجه نرسیده، نمی توانیم جمع بندی خاصی در این زمینه ارایه دهیم.

وی تاکید کرد: براساس دیدگاه مجلس؛ دهک اول تا دهم پردرآمد باید حذف و منابع صرفه جویی این بخش به دهک اول تا سوم کم درآمد اختصاص داده شود البته پرداخت یارانه به افرادی تحت پوشش نهادهای حمایتی ادامه خواهد یافت ضمن آنکه از محل صرفه جویی دهک اول پردرآمد به این گروه یارانه بیشتری به صورت غیرمستقیم و غیر نقدی اختصاص داده خواهد شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: فقط می ماند دهک چهارم تا نهم یعنی ۶ دهک دیگر که اگر مبنا افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی باشد، در دهک های دیگر از کم درآمدها به دهک سوم می رسیم که شامل کارمندان دولت و افرادی که حقوق و دستمزد پایین دارند، خواهد شد و براین اساس، چهار دهک شامل یارانه نمی شوند و از این محل، صرفه جویی هایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد از هزینه های دولت به هزینه های اجباری از جمله حقوق و دستمزدها، غذای پادگان ها و دانشجویان، خوابگاهها و امثال اینها اختصاص دارد، افزود: این هزینه ها در بودجه جاری قابل کاهش نیست به همین دلیل احتمالا درصدی از ماموریت ها و اضافه کارها کم می شود که آن هم تاثیر چندانی در صرفه جویی بودجه نخواهد داشت.

نماینده مردم دهلران در مجلس افزود: با پیشنهاداتی که معمولا در کمیسیون تلفیق ارایه می شود، فضا برای کاهش هزینه های جاری ایجاد نخواهد شد اما در مجموع دولت قصد دارد از طریق صرفه جویی ها در سفرهای خارجی و اداره دستگاههای دولتی و امثال آن هزینه ها را کنترل کند.

وی در خصوص منابع درآمدی دولت نیز گفت: تنها منبع درآمدی مهم دولت، بحث مالیات هاست که دولت آن را تا حدود ۸ هزار میلیارد تومان افزایش داده است و رقم ۷۸ هزار میلیارد تومان را به ۸۶ هزار میلیارد تومان تغییر داده که این افزایش یک بخش از طریق تنوع پایه های مالیاتی و پرهیز از فرار مالیاتی تامین می شود و یک بخش هم مربوط به پیشنهاد دولت برای افزایش یک درصد مالیات بر ارزش افزوده است.

لازم به ذکر است؛ پاییز و زمستان سال ۹۲، مباحث مربوط به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها در فضای کشور مطرح بود و مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس از پرداخت یارانه یکسان به افراد کم درآمد و پردرآمد انتقاد می کردند؛ بر همین اساس، مجلس و دولت در جریان تصویب قانون بودجه ۹۳ توافق کردند که فاز دوم هدفمندی یارانه ها در این سال توسط دولت با افزایش قیمت حامل های انرژی و قطع پرداخت یارانه به پردرآمدها اجرایی شود. با این توافق، کسری بودجه هدفمندی یارانه ها از محل اصلاح قیمت حامل های انرژی و حذف یارانه پردرآمدها از بین می رفت و منابع - مصارف هدفمندی یارانه ها نیز تراز می شد.


منبع: ایرنا


دوشنبه 11 اسفند 1393 ساعت 12:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن