واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون پرورشی گلستان: دانش آموزان باید با استفاده از الگوی عملی تربیت شوند گنبدکاووس- ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش گلستان گفت: یکی از چالش های اصلی در آموزش وپرورش، تربیت دانش آموزان بصورت کلامی نظیر نصیحت و تطمیع و دیگر بودکه جوابگو نیست و بلکه باید تربیت آنان با استفاده از الگوهای عملی شکل بگیرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید علی حسینی روز دوشنبه در آئین تجلیل از مربیان پرورشی گنبدکاووس افزود: مربیان و خانواده های دانش آموزان علاوه بر نصیت، الگوی مناسبی از نظر رفتاری و دینی برای آنان باشند.
وی گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تربیت نیروی انسانی موحد، مومن به معاد، وطن دوست و مضامین والای دیگر به عنوان هدف ذکر شده است که همگی آرمانگرا بوده و قابل تحقق هستند.
وی ادامه داد: رسیدن به این آرمانها فقط توسط آموزش و پرورش امکان پذیر نیست بلکه خانواده ها و دانش آموزان هم باید در این مسیر همراه شوند.
حسینی گفت: در آموزش و پرورش فعلی، دانش آموزان فقط از باب دانش سنجیده می شوند و رفتار آنها ملاک سنجش نیست.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل اموزش و پرورش گلستان ادامه داد: براساس سند تحول بنیادین، جامعیت بخشی و توجه به همه ابعاد وجودی فرد ملاک نظر است و سیاست های حوزه معاونت پرورشی براین اساس طراحی می شود.
وی بر مشارکت همگانی در تربیت نسل آینده تاکید کرد و گفت: با این همه ، دانش آموزان محور اجرای برنامه ها هستند
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزشی و پرورشی گلستان ، شعار تربیتی سال تحصیلی94-93 را تقویت زبان شکر و تکریم عملی والدین و اقامه نماز اعلام کرد.
وی با اشاره به فصل 5 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: تربیت انسانی موحد، مومن و معتقد به معاد ، متعهد به مسوولیت ها و وظایف در برابر خدا، خود، دیگران و طبیعت، حقیقت جو و عاقل، عدالت خواه و صلح جو، ظلم ستیز، جهادگر، شجاع و ایثارگر ، وطن دوست و مهرورز از هدف های کلان این فصل است.
حسینی جمع گرا و جهانی اندیش، ولایت مدار و منتظر و تلاشگر در جهت تحقق حکومت عدل جهانی، با اراده و امیدوار، خودباور و دارای عزت نفس، امانتدار، دانا و توانا، پاکدامن و باحیا، انتخابگر و آزاد منش، متخلق به اخلاق اسلامی، خلاق و کار آفرین ، ماهر، سالم و بانشاط، قانون مدار و نظم پذیر و آماده ورود به زندگی شایسته فردی، خانوادگی و اجتماعی بر اساس نظام معیار اسلامی را از دیگر هدف های این فصل بیان کرد.
وی افزود: تربیت باید همه جانبه باشد و تمام ابعاد وجودی فرد را دربرگیرد تا فرد تک بعدی تربیت نشود.
مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس هم در این آئین گفت: اگر معتقد باشیم که مخلص ترین نیروها در آموزش و پرورش مشغول بکار هستند، مربیان و معاونین پرورشی گل سر سبد آنها هستند.
علی رضا حسین زاده با تقدیر از عملکرد مربیان پرورشی این شهرستان گفت: در رتبه بندی این بخش ، امور تربیتی گنبدکاووس رتبه اول را در استان گلستان به خود اختصاص داده است.
وی گفت: مربیان تربیتی برای رضای خدا کار می کنند و تربیت دانش آموزان بر مبنای اصول اسلامی و دینی را وظیفه خود می دانند.
حسین زاده در مورد مشکلات آموزش و پرورش گنبدکاووس هم گفت: کمبود نیروی انسانی مهم ترین مساله امروز این نهاد است .
وی درتشریح این امر گفت: آموزش و پرورش گنبدکاووس 10 سال پیش حدود 5 هزار نیرو داشت که امروزه این تعداد به 3200 نفر کاهش یافته است در حالی که فعالیت ها و حوزه های کاری بیش از آن زمان شده است.
حسین زاده با تاکید بر کمبود مربی بهداشت و برخی دیگر از نیروهای آموزشی گفت: مربیان پرورشی در کنار وظایف خود، در اغلب اوقات این کمبودها را جبران می کنند.
مدیر اموزش و پرورش گنبدکاووس گفت: این مدیریت بر کمبودها واقف است، اما راهی جز این نیست چون خانواده ها به آموزش وپرورش اعتماد کرده و فرزندان خود را به این نهاد مقدس سپرده اند.
وی از مربیان پرورشی خواست مراقب آسیب های اجتماعی که دانش آموزان را تهدید می کنند، باشند.
حسین زاده همچنین خواستار مشارکت مربیان پرورشی و دانش آموزان در ایجاد فضای سبز و درختکاری در مدارس شد .
در این آیین ، برنامه های متنوع فرهنگی اجرا شد و همچنین از خانواده تعدادی از شهدای امور تربیتی هم تجلیل به عمل آمد.
/6167/ 1602/
11/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]