واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس جهاد کشاورزی شهرستان ری: کشت سبزی و سیفی و برنج در اراضی کشاورزی شهرری ممنوع است شهر ری - ایرنا - رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان ری گفت: برابر تذکرو هشدارهای قبلی به کشاورزان و سبزی کاران هرگونه کشت و برداشت سبزی و سیفی با آب فاضلاب و برنج در سطح اراضی شهرستان ممنوع است.
داریوش جوادی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: تولید هرگونه سبزی و سیفی با آبهای نامتعارف و فاضلاب به خاطر شیوع بیماری های متعدد به لحاظ بهداشتی و آلودگی هایی در محیط زیستی به هیچ وجه توصیه نمی شود.
وی افزود: باغدارانی که به دنبال تغییر الگوی تولید نهاده های کشاورزی در اراضی خود باشند ، تمهیداتی از جمله تسهیلات بانکی و ارایه نهال صنوبر به لحاظ اینکه چوب صنعتی به شمار رفته و بازار بسیار خوبی برای فروش دارد، در اختیار کشاورزان قرار داده می شود.
مدیراداره جهاد کشاورزی شهرستان ری همچنین درخصوص جلوگیری از کشت برنج در سطح شهرستان، تصریح کرد: با توجه به اینکه در سطح اراضی کشاورزی استان تهران کشت هرگونه برنج ممنوع اعلام شده، از این رو به کلیه کشاورزان و باغدارانی که در زمینه کشت این محصول اقدام کنند هشدارداده و در صورت مشاهده طبق قانون با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
همچنین وزیر جهاد کشاورزی چندی پیش درمورد ممنوعیت کشت برنج دراستان هایی غیر از شمال کشور، اعلام کرد: باتوجه به محدودیت منابع آبی، کشت برنج در مناطق دیگر کشور به صلاح نیست و برای کمک به کشاورزان این مناطق باید کشت های جایگزین معرفی کنیم.
مجموع اراضی کشاورزی شهرستان ری حدود 70 هزار هکتار است که بدلیل محدودیت استفاده از منابع آبی علی الخصوص طی سالهای اخیر از این مقدار بین 40 – 38هزار هکتار زیرکشت می رود.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ری گفت: شهرستان ری درسطح استان تهران در زمینه تولید سبزیجات و علوفه دامی مقام اول و در تولید گندم مقام دوم را داراست، چنانچه محدودیت استفاده از منابع آبی مرتفع شود، تولیدات کشاورزی شهرستان به مراتب بیشتر و تحقق امر اشتغال مولد درسطح شهرستان را در پی خواهد داشت.
جوادی اظهارداشت: جمعیت شاغل در بخش کشاورزی شهرستان ری بطورمستقیم و غیرمستقیم در حدود 15 هزار نفر است و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ری دارای سه مرکز ترویج و خدمات در سطح شهرستان بوده ( قلعه نو – کهریزک – فشافویه ) و با تلاش مستمر و همه جانبه متخصصان و کارشناسان شاغل در بخش زراعت، با هدف بالا بردن میزان تولید محصولات زراعی از نظرکمی و کیفی و در مسیرخودکفایی در تولید منابع غذایی گام بر می دارد.
1417/1724
11/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]