تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820212242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشارکت قوه قضاييه و سازمان مالياتي براي پيشگيري از وقوع جرايم مالياتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ اسفند ۱۳۹۳ (۱۷:۳۶ب.ظ)
رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور خبر داد: مشارکت قوه قضاييه و سازمان مالياتي براي پيشگيري از وقوع جرايم مالياتي رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور، از مشارکت قوه قضاييه و سازمان امور مالياتي کشور براي پيشگيري از وقوع جرايم مالياتي خبر داد.
به گزارش رسانه مالياتي ايران، علي عسکري، رئيس کل سازمان امور مالياتي روز يکشنبه 10 اسفند ماه در جلسه مشترک مسوولان عالي قضايي و سازمان امور مالياتي که در محل معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه برگزار شد،گفت: در راستاي اجراي منويات اخير مقام معظم رهبري، مبني بر اينکه پرداخت ماليات يک فريضه بوده و عدم پرداخت ماليات نيز جرم تلقي مي شود، همه ارکان کشور وارد ميدان شده و يک نگاه واحد براي ايجاد فضايي سالم،شفاف و رقابتي در اقتصاد ايجاد شده است.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي با بيان اينکه امروز حاکميت به مقوله ماليات به عنوان يک مسئله اساسي مي نگرد،گفت: مقام معظم رهبري در سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي بر دو محور مهم يعني عدم اتکا به درآمدهاي نفتي و توجه به درآمدهاي مالياتي به عنوان درآمدهاي پايدار، و ايجاد شفافيت در اقتصاد تاکيد کرده اند و نظام مالياتي در راستاي تحقق اين دو سياست کليدي، اقدامات موثري را در سال هاي اخير به انجام رسانده است.
وي خاطرنشان کرد: تا زمانيکه شفافيت اقتصادي و تبادل و گردش اطلاعات اقتصادي در کشور ايجاد نشود، امکان شناسايي موديان و صاحبان واقعي درآمد و تشخيص صحيح ميزان درآمد آنها امکان پذير نخواهد بود.
عسکري افزود: ما در سازمان امور مالياتي، از چندين سال قبل به اين نتيجه رسيديم که رويکردها، روش ها و رويه هاي فعلي پاسخگوي نيازمندي ها و اقتضائات کشور نيست و براي رفع مسايل مالياتي، تغيير و تحولي اساسي و بنيادي در زيرساخت هاي موجود لازم است.
وي در ادامه از طرح جامع مالياتي به عنوان يکي از اساسي ترين پروژه هاي سازمان امور مالياتي براي تحول آفريني در نظام مالياتي ياد کرد و گفت: اين طرح که شامل 32 پروژه عملياتي و اجرايي است، هم اکنون حدود 80 درصد پيشرفت کلي داشته و نرم افزار يکپارچه مالياتي به عنوان حياتي ترين بخش اين سيستم، در حال تست است و به زودي پياده سازي مي شود.
رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور، از طرح اصلاح قانون ماليات هاي مستقيم به عنوان دومين اقدام اساسي سازمان براي غلبه بر مشکلات موجود ياد کرد و تصريح کرد: اين اصلاحيه که توسط مجلس شوراي اسلامي مورد تصويب قرار گرفته، هم اکنون از سوي شوراي نگهبان در حال بررسي است و با تصويب نهايي آن،عملا زيرساخت هاي مورد نياز از نظر فني، اجرايي و قانوني براي ايجاد نظام نوين مالياتي فراهم مي شود.
وي گفت: اگر امروز مي بينيم که عليرغم شرايط رکود و تحريم حاکم بر کشور، نظام مالياتي با وجود سختي ها، درآمدهاي مالياتي را تا حد معقولي محقق کرده، اين توفيق حاصل انجام اقدامات مشترک و هم افزا از سوي ارکان مختلف نظام و دستگاه هاي ذيربط براي ايجاد جهش در اقتصاد کشور است.
عسکري، در ادامه سخنان خود از ايجاد پايگاه اطلاعات اقتصادي موديان براساس حکم قانون برنامه پنجم توسعه در طي دو سال اخير خبر داد و گفت: به دنبال ايجاد اين پايگاه، اطلاعات اقتصادي موديان اعم از مبادلات و معاملات خريد و فروش کالا،تجارت خارجي، ،معاملات بورس ،بيمه،تسهيلات،ضمانت نامه ها و ال سي هاي بانکي در اين سامانه ها ثبت و نگهداري شده و اطلاعات موثر و کارآمدي در اختيار نظام مالياتي به منظور تشخيص دقيق درآمد فعالان اقتصادي قرار مي گيرد.
وي با بيان اينکه در حال حاضر اين پايگاه هاي اطلاعاتي در سراسر کشور ايجاد شده و اطلاعات واقعي و موثري بين دستگاه ها رد و بدل مي شود، عنوان کرد: امروز حاکميت امکان بهره گيري از اين اطلاعات را مانند بسياري از نقاط جهان در اختيار دارد و البته تبادل اطلاعات صرفا در درون حاکميت خواهد بود و جنبه محرمانه بودن اطلاعات اقتصادي شهروندان مورد ملاحظه قرار مي گيرد.
عسکري، با بيان اين مطلب که در برخي کشورهاي پيشرفته، سيستم قضايي قبل از صدور حکم متهمان و صدور راي، پرونده مالياتي خاطيان را نيز مورد بررسي و شخص را از جهت رفتار اجتماعي و اقتصادي مورد کنکاش قرار مي دهد، گفت: تبادل اطلاعات اقتصادي در درون حاکميت، در نهايت توسعه همه جانبه کشور را در پي خواهد داشت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن