محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854580991
- اهالی روستای «کامشکان» قزوین در انتظار نظر دستگاه قضایی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اهالی روستای «کامشکان» قزوین در انتظار نظر دستگاه قضایی استانها - ایرنا - «کامشکان» روستایی کوچک در شهرستان آوج در استان قزوین است که نامش پس از انتشار گزارش هایی درباره زمین خواری بر سرزبان ها افتاد و البته هنوز هم اهالی آن در انتظار نظر دستگاه قضایی برای تعیین تکلیف اراضی ملی هستند.
این روستا که در 40 کیلومتری غرب آوج و در منطقه ای کوهپایه ای و خوش آب و هوا واقع شده، اکنون در دام ساخت و سازهای ویلایی گرفتار است؛ شرایطی که اعتراض برخی اهالی این روستا را نیز به دنبال داشته و آنان در شکواییه خود از دست اندازی به منابع طبیعی به بهانه برخورداری برخی افراد از اسناد مالکیت گلایه دارند.
جمعی از اهالی روستا در نامه ای با حدود 120 امضا به خبرگزاری جمهوری اسلامی تاکید کرده اند که این روستا تا قبل از سال 1341 به مساحت شش هزار و 97 هکتار بود که در اجرای قانون ملی شدن جنگل ها و مراتع در همان سال، مساحت پنج هزار و 797 هکتار آن منابع ملی اعلام شده و جزو اموال عمومی و دولتی محسوب می شود.
«علی حسنلو» از اهالی این روستا به نمایندگی از امضا کنندگان این نامه در گفت و گو با ایرنا به بیان دیدگاه ها و گلایه های مردم روستا پرداخت و گفت: در حالی که اهالی این روستا نسبت به تخریب منابع ملی معترض هستند، برخی آنان را به سهم خواهی از شرایط پیش آمده متهم می کنند.
وی با یادآوری این که کامشکان در فصول پاییز و زمستان خالی از سکنه است و اغلب اهالی آن در شهرها و استان های همجوار ساکن هستند و در فصول بهار و تابستان به روستا مراجعه می کنند، اظهار کرد: با این حال گاهی شاهد اظهارنظر غیرواقع برخی افراد به نام ساکنان این روستا در رسانه ها هستیم.
حسنلو خواسته اصلی مردم این روستا را رفع تصرف از منابع طبیعی دانست و گفت: برخی از اهالی روستا در سال 1341 بخشی از زمین های این روستا را به میزان دو هزار 523 هکتار از خان وقت خریداری کردند اما اکنون مدعی مالکیت بر کل روستا بوده و از طریق قرعه کشی تمامی زمین های روستا را بین خود تقسیم کرده اند.
وی یادآور شد: این افراد بدون اطلاع مسوولان اقدام به احداث جاده در مسیر کوهستانی و صعب العبور برای دسترسی آسان تر کرده اند و حتی به اهالی روستا نیز گفته اند که محل دپوی زباله باید از آنان خریداری شود.
ماجرای روستای کامشکان و معارضات ملکی در آن از حدود دو سال پیش یعنی از سال 91 آغاز شد و به گفته حسنلو، تابستان امسال افرادی که مدعی مالکیت بر روستا را دارند با در اختیار داشتن ماشین های راهسازی اقدام به احداث جاده در دل کوه و اراضی ملی کردند.
حسنلو با یادآوری این که اغلب اهالی این روستا باغدار هستند، افزود: اراضی باغی ربطی به اراضی کوهستانی ندارد که این گروه مدعی مالکیت بر آن هستند.
وی بر این باور است که کل زمین های خریداری شده نسق داران از ارباب روستا در دهه 40 حدود 300 هکتار بوده اما اکنون ادعای مالکیت بر کل روستا را دارند و ضمن ساخت و ساز در این زمین ها، برخی نقاط را نیز با قیمت های بالایی به غیر فروخته اند.
حسنلو به نمایندگی از اهالی روستا تاکید دارد که مناطق کوهستانی کامشکان باید اراضی ملی باقی بماند.
پیش از این نیز سلمان حیدری رییس شورای اسلامی روستای کامشکان در گفت و گو با ایرنا گفته بود: بیشتر ساخت و سازهای صورت گرفته در این روستا مربوط به پس از زلزله سال 81 است و از دو سال گذشته تاکنون هیچ ساخت و ساز جدیدی انجام نشده است.
وی تاکید دارد که زمین های روستای کامشکان با اصلاحات ارضی در پیش از انقلاب اسلامی طی فاصله زمانی 1341 تا 1343 از سوی ارباب روستا به صورت توافقی به روستاییان واگذار شده بود و اکنون نیز 74 سند رسمی در این زمینه موجود است.
به گفته حیدری، نسق داران برای دو هزار و 523 هکتار اراضی خود سند رسمی دارند و اتهام زمین خواری در این روستا تنها یک اتهام ناروا بوده و وجهه قانونی ندارد.
رییس شوری اسلامی روستای کامشکان تاکید دارد که احداث راه های دسترسی به زمین های کشاورزی و بخشی از خانه های ساخته شده، هماهنگی های لازم با فرمانداری و اداره منابع طبیعی شهرستان آوج صورت گرفته و حتی بیش از 350 میلیون ریال نیز از این بابت به حساب منابع طبیعی واریز شده است.
در این میان سیدعبدالله موسوی فرماندار شهرستان آوج مشکل پدید آمده در روستای کامشکان را ناشی از خشکسالی های دهه 70 در این منطقه دانست و به ایرنا گفت : پس از وقوع خشکسالی بسیاری از اهالی روستا به شهر مهاجرت کردند و به دلیل پیگیری نکردن روستاییان، بخشی از زمین های رها شده از سوی اداره منابع طبیعی عرصه ملی اعلام شد.
به گفته موسوی، پس از بهبود شرایط آبی در منطقه و تبدیل شدن زمین ها به عرصه ملی، در سال 1377 بسیاری از روستاییان برای بازپس گیری زمین های خود اقدام کردند که در شهرستان آوج 10 هزار هکتار با این شیوه به نفع مردم آزادسازی شد.
فرماندار آوج تاکید کرد که در سال 1378 تعدادی از زارعین کامشکان حدود 300 هکتار مستثنیات داشتند و 800 هکتار نیز با ارایه مستندات با ماده واحده آزادسازی کردند که مجموع زمین نسق داران این روستا به یکهزار و 108 هکتار افزایش یافت .
وی با یادآوری اعتراض صاحبان نسق به رای بدوی دادگاه، در نهایت رای قطعی در تیرماه 1391صادر و با این حساب مجموع زمین نسق داران روستا به دو هزار و 523 هکتار رسید.
موسوی خاطر نشان کرد: پس از افزایش زمین های روستا، کشاورزان درخواست احداث راه دسترسی به زمین های خود را می دهند که پس از مخالفت منابع طبیعی آوج و ارجاع آن به اداره منابع طبیعی استان، این خواسته با پرداخت 356 میلیون ریال بابت هزینه حق تصرف و مشروط به تخریب حداقلی تخریب منابع طبیعی در احداث راه و دادن تعهدنامه کتبی و اقرارنامه مبنی بر نداشتن حق مالکیت نسق داران بر این راه، محقق می شود.
به گفته فرماندار آوج، نسق داران بدون هماهنگی و ارایه نکردن تعهد کتبی، نسبت به احداث راه اقدام می کنند که این خطا ناقض توافقات شفاهی صاحبان نسق با منابع طبیعی بوده است.
علی اکبر اسداللهی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین نیز با یادآوری روند قضایی طی شده برای اراضی روستای کامشکان خاطر نشان کرد: با توجه به صدور رای قطعی در دادگاه تجدیدنظر استان، اداره منابع طبیعی درخواست تجدید نظر در پرونده را به قوه قضاییه داده است و از این رو پرونده برای شکستن حکم دادگاه تجدیدنظر به تهران ارسال شده است.
اکنون موضوع سرنوشت زمین های روستای کامشکان بار دیگر در محاکم قضایی در دست بررسی است و به گفته سیدعبدالله موسوی فرماندار شهرستان آوج، پرونده پس از اعمال ماده 18 اصلاحی قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب در قوه قضاییه پیگیری می شود.
بر اساس ماده 18 این قانون که در سال 1385 به تصویب رسیده، چنانچه حکمی از دادگاه صادر شود و به مرحله قطعیت برسد ولی به تشخیص رییس قوه قضاییه رای مزبور خلاف بین شرع باشد، امکان اعاده دادرسی و رسیدگی مجدد به دعوای منتهی به حکم مزبور وجود دارد.
درباره پرونده روستای کامشکان نیز اداره منابع طبیعی به دلیل تعرض به اراضی ملی درخواست اعمال ماده 18 را از سیستم قضایی داشته و به همین خاطر پرونده در محاکم قضایی در دست پیگیری است.
فرماندار آوج امیدوار است که با صدور رای دادگاه، ضمن حفظ حقوق دولت و بیت المال، تمام صاحبان حق به حقوق واقعی خود دست یابند و حقی از کسی ضایع نشود.
موسوی با یادآوری این که بخشی از اختلاف نظرها در این پرونده به احداث راه دسترسی به اراضی بدون مجوز از منابع طبیعی و دست اندازی به آن باز می گردد، تاکید کرد: هرگونه اظهارنظر درباره حدود و ثغور اراضی روستای کامشکان نوعی پیشداوری و قضاوتی عجولانه است و باید تا اعلام نظر دستگاه قضایی شکیبا بود.
2025 /1596
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
- فرماندار آوج: منتظر نظر دستگاه قضایی در خصوص اراضی روستای کامشکان هستیم
فرماندار آوج منتظر نظر دستگاه قضایی در خصوص اراضی روستای کامشکان هستیم قزوین - ایرنا- فرماندار شهرستان آوج گفت منتظر نظر دستگاه قضایی در خصوص اراضی روستای کامشکان هستیم و به یقین هر نتیجه ای صائب و فیصله بخش دعاوی خواهد بود سید عبداله موسوی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ادادستان عمومی و انقلاب قزوین: دستگاه قضایی در پیگیری وضعیت نیروگاه شهید رجایی قزوین مصمم است
دادستان عمومی و انقلاب قزوین دستگاه قضایی در پیگیری وضعیت نیروگاه شهید رجایی قزوین مصمم استدادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت دستگاه قضایی در پیگیری وضعیت نیروگاه شهید رجایی قزوین مصمم است و در صورت نیاز تصمیمات قانونی را برای رعایت حقوق عموم مردم اتخاذ میکند به گزارش خبرگزاری ف- یک مسوول دستگاه قضایی استان:هیات های نظارت در دادگستری قزوین فعال می شوند
یک مسوول دستگاه قضایی استان هیات های نظارت در دادگستری قزوین فعال می شوند قزوین-ایرنا- معاون برنامه ریزی و توسعه قضایی دادگستری قزوین گفت هیات های نظارت ستادی بزودی در دادگستری استان فعال می شوند به گزارش روابط عمومی دادگستری استان قزوین که روز سه شنبه به ایرنا نمابر شده است مرئیس کل دادگستری قزوین: قوه قضائیه با نظارت ستادی به دنبال شکوفایی دستگاه قضایی است
رئیس کل دادگستری قزوین قوه قضائیه با نظارت ستادی به دنبال شکوفایی دستگاه قضایی استرئیس کل دادگستری استان قزوین گفت نگاه جدید نظارت قوه قضائیه متفاوت از اقدامات گذشته است بدین معنا که با این نظارتها عرصه علمی و اجرایی به شکوفایی قوه قضائیه کمک میکند به گزارش خبرگزاری فارس ازآملي لاريجاني: فشار به دستگاه قضايي زياد است
آملي لاريجاني فشار به دستگاه قضايي زياد است آيتالله آملي لاريجاني در پرونده فساد 3 هزار ميلياردي قوه قضائيه خيلي ايستادگي كرد از همان اول عدهاي گفتند قوه قضائيه نميتواند رسانههاي بيگانه گفتند قوه قضائيه توان رسيدگي ندارد از درون هم افرادي كه دستشان آلوده بود و مرتبط بوبرنامهمحوری اولویت دستگاه قضایی استان در سال آینده است
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت برنامهمحوری اولویت دستگاه قضایی استان در سال آینده است خبرگزاری پانا رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت برنامهمحوری اولویت دستگاه قضایی استان در سال آینده است و باید برنامه متفاوتی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم تدوین شود ۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند ساعت 1پزشکيان: دستگاه قضايي و امنيتي بايد با بر هم زننده کنسرت ها برخورد کند
پزشکيان دستگاه قضايي و امنيتي بايد با بر هم زننده کنسرت ها برخورد کند نماينده مردم تبريز در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از لغو شدن سمينارهاو کنسرتها توسط برخي گروهها تاکيد کرد قوه قضاييه و دستگاه امنيتي کشور بايد ورود کنند و جلوي اين گروهها را که اقدام غيرقانون دارند بگير- دستگاه قضایی باید تحت هر شرایطی استقلال خود را حفظ کند
رییس کل دادگستری مازندران دستگاه قضایی باید تحت هر شرایطی استقلال خود را حفظ کند ساری - ایرنا - رئیس کل دادگستری مازندران گفت دستگاه قضایی باید استقلال خود را در هر شرایطی حفظ کرده و تحت تاثیر هیچ ارگانی قرار نگیرد تا مردم امنیت و آسایش را در جامعه به وضوح ببینند به گزارش روز ش۲۰ روستای منتخب استان قزوین صاحب سند توسعه می شود
حبیبی انبوهی ۲۰ روستای منتخب استان قزوین صاحب سند توسعه می شود شناسهٔ خبر 2501015 پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۰ استانها > قزوین قزوین- مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری قزوین گفت به منظور شکوفایی اقتصاد روستا ایجاد اشتغال پایدار و شکوفایی مناطق مستعد روستایی سند توسعه ۲۰ رمعاون اجرایی سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین خبر داد راهاندازی دستگاه بلوتوث کرایه تاکسی در قزوین
معاون اجرایی سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین خبر دادراهاندازی دستگاه بلوتوث کرایه تاکسی در قزوینمعاون اجرایی سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین گفت دستگاه بلوتوث کرایه تاکسی تمام خطوط تاکسیرانی درونشهری و برونشهری در کیوسک بازار قزوین راهاندازی شد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوینعضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس خبر داد انتخاب 20 روستا برای مطالعه فرآیند تدوین سند توسعه روستایی در قزوین
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس خبر دادانتخاب 20 روستا برای مطالعه فرآیند تدوین سند توسعه روستایی در قزوینعضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت 20 روستای استان قزوین برای مطالعه در مورد فرآیند تدوین سند توسعه روستایی انتخاب شدند تا طرحهای سند توسعه به صورت پایلوت در این روستاها۳۰۸ روستای استان قزوین خالی از سکنه شده است
حبیبی ۳۰۸ روستای استان قزوین خالی از سکنه شده است شناسهٔ خبر 2501093 پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۷ استانها > قزوین قزوین- معاون عمرانی استاندار قزوین گفت با خالی شدن ۳۰۸ روستای استان و مهاجرت به شهرها تنها با اقتصادی کردن مناطق و ایجاد اشتغال می توان روند مهاجرت را معکوس و ظحمله پلنگ به یک چوپان روستایی/«سیدیاسین» دو عمل جراحی در پیش دارد/این چوپان چشمانتظار کمک خیر
حمله پلنگ به یک چوپان روستایی سیدیاسین دو عمل جراحی در پیش دارد این چوپان چشمانتظار کمک خیران استچوپان کجوری که گوسفندان خود را در دشت روستای لاشک کجور به چرا برده بود توسط پلنگ مورد هجوم قرار گرفت و به شدت آسیب دید به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر یکی از چوپانان روستایمعاون نیروی انتظامی قزوین خواستار شد اهتمام دستگاههای قزوین در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
معاون نیروی انتظامی قزوین خواستار شداهتمام دستگاههای قزوین در پیشگیری از آسیبهای اجتماعیمعاون اجتماعی نیروی انتظامی استان قزوین خواستار اهتمام دستگاههای مختلف این استان در پیشگیری از سرقت و آسیبهای اجتماعی شد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین رضا رضایی عصر امروز در دومین همایبا حضور نمایندگان دستگاههای دولتی دومین همایش رابطان سازمانها با نیروی انتظامی قزوین برگزار شد
با حضور نمایندگان دستگاههای دولتیدومین همایش رابطان سازمانها با نیروی انتظامی قزوین برگزار شددومین همایش رابطان سازمانهای دولتی با نیروی انتظامی استان قزوین برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین دومین همایش رابطان سازمانهای دولتی با نیروی انتظامی استان قزوین بعد از- بیمار بدحال در روستای هیران فریدونشهر در انتظار اورژانس هوایی
بیمار بدحال در روستای هیران فریدونشهر در انتظار اورژانس هوایی فریدونشهر اصفهان - ایرنا - یک بیمار بد حال در روستای حیران فریدونشهر برای انتقال به بیمارستان از دو هفته قبل تاکنون در انتظار اورژانس هوایی است مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدونشهر روز چهارشنبه در گفت وگو با ایدستگاه های امدادی قزوین در آماده باش کامل هستند
آهنی دستگاه های امدادی قزوین در آماده باش کامل هستند شناسهٔ خبر 2502030 شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۵ استانها > قزوین قزوین- مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت دستگاه های امدادی استان برای مقابله با هرگونه حوادث احتمالی و ارائه خدمات به مسافرین عبوری استان درحال آماده باش کامل-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها