واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه زابل: سیستان در غبار غفلت ها پنهان مانده بود زابل- ایرنا - امام جمعه زابل در جمع خیرین مدرسه ساز گفت: سیستان در غبار غفلت ها پنهان و برخی اقدامات انجام شده نیز نیمه کاره مانده بود که امیدواریم با عنایت دولت و همکاری مردم به ویژه خیران طرحهای زیربنایی هر چه سریعتر به سرانجام رسد.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام علی اکبر کیخا در همایش خیرین مدرسه ساز در سرسرای دانشگاه زابل افزود: اخیرا در سیستان اقدامات خوبی انجام شده است که امیدواریم هر چه سریعتر این اقدامات نمایان شود.
وی از تمام کسانی که در ساخت مدرسه مشارکت دارند تقدیر کرد و گفت: با وجود استعدادها و ضریب هوشی بالای مردم سیستان و بلوچستان امروزه برخی از دانش آموزان بدلیل مشکلات اقتصادی از تحصیل محروم مانده اند.
امام جمعه زابل با بیان اینکه سران و بزرگان طوایف از جایگاه ویژه ای در میان مردم سیستان برخوردار هستند، پیشنهاد کرد: هر منطقه برای ساخت مدرسه به یک طایفه واگذار و به نام همان طایفه نامگذاری شود تا فرزندان این مرز و بوم با همت همین مردم و کمک دولت از داشتن مدرسه بهره مند شوند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل نیز در این همایش گفت: سیستان پس از 18 سال خشکسالی با مشکلات فراوان اقتصادی روبه رو و نیازمند مشارکت خیرین و همت جمعی است.
هوشنگ ناظری افزود: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور مشارکت و همکاری و حضور مردم در صحنه برای رسیدن به اهداف و برنامه های در دست اقدام ضروری است.
وی اظهار داشت: سازمان عمران سیستان در مقطعی که می توانست نقش خود را به خوبی انجام دهد تعطیل شد و در چند سال اخیر سیستان طبق برنامه پیش نرفته است.
فرماندار زابل با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان از لحاظ سرانه آموزشی در سطح پایین است، بیان کرد: مردم و مسوولان با عزم ملی و مدیریت جهادی در بخش های مختلف اقتصادی و فرهنگی باید کار کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در همایش خیرین مدرسه ساز شهرستان زابل با اشاره به شش هزار مدرسه در سطح سیستان و بلوچستان گفت: تعداد قابل توجهی از شش هزار مدرسه فاقد فضای آموزشی مناسب هستند.
"علیرضا نخعی" افزود: امسال 762 میلیارد تومان بودجه به آموزش و پرورش استان اختصاص یافت که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است و این نشان از نگاه ویژه دولت به سیستان و بلوچستان است.
وی ادامه داد: 94 درصد از بودجه سالجاری آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به حقوق، مزایا و هزینه های پرسنلی پرداخت شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: افزون بر 40 هزار فرهنگی شش هزار مدرسه استان سیستان و بلوچستان را اداره می کنند.
وی گفت: هر جایی که خیرین نگاه خود را به مدرسه و تعلیم و تربیت سوق داده اند در آنجا تغییر جدی ایجاد شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان همچنین در این همایش گفت: هزار و 875 مدرسه تخریبی در سطح سیستان و بلوچستان وجود دارد.
علیرضا راشکی با بیان اینکه 30 درصد مدارس شهرستان زابل تخریبی هستند اظهار داشت: 139 فضای فیزیکی در شهرستان زابل وجود دارد که از این تعداد 71 مدرسه مستحکم، 35 مدرسه نیازمند مقاوم سازی و 33 مدرسه تخریبی هستند.
وی خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه ساز استان سیستان و بلوچستان در چند سال اخیر مشارکت خوبی در این بخش داشتند بطوریکه در سال گذشته بیش از230 میلیارد ریال تعهد کردند که 180 میلیارد ریال آن محقق شده است.
سرپرست آموزش و پرورش زابل در حاشیه همایش خیرین مدرسه ساز زابل به خبرنگار ایرنا گفت: آموزش و پرورش زابل با توجه به کانون جمعیتی دانش آموز به جهت مهاجرت مردم روستا به شهر با کمبود فضای فیزیکی رو به رو شده است.
علی اکبر بزی افزود: تعداد زیادی از مدارس شهرستان دچار فرسودگی شده و نیازمند مدارس جدید و طبقاتی برای پذیرش آمار بیشتر دانش آموزان است که آن هم با همکاری خیرین مدرسه ساز و نوسازی مدارس استان امکان پذیر است.
به گزارش ایرنا در این همایش شهرداری زابل متعهد شد دو قطعه زمین برای ساخت مدرسه به آموزش و پرورش زابل واگذار کند.
همچنین مجمع خیرین سلامت زابل متعهد شد دانش آموزان سطح شهرستان را رایگان ویزیت کند.
خیرین مدرسه ساز استان سیستان و بلوچستان ساخت پنج مدرسه در منطقه سیستان را متعهد شدند.
همایش خیرین مدرسه ساز با حضور امام جمعه زابل، معاون استاندار سیستان وبلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل، مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس، مسوولان، خیرین مدرسه ساز و سران طوایف در سرسرای دانشگاه زابل برگزار شد.
7317/ 6081
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]