پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851084863
- نقش گردشگری در توسعه شهرستان خمین
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نقش گردشگری در توسعه شهرستان خمین خمین – ایرنا – شهرستان خمین با موقعیت استثنایی در منطقه جنوبی استان مرکزی و همجواری با شهرستان های دلیجان و محلات، ظرفیت بالایی را در صنعت گردشگری دارد.
جاذبه های گردشگری در قطب جنوبی استان مرکزی شامل سه شهرستان خمین، محلات و دلیجان تنها منحصر به ابنیه تاریخی و چشم اندازهای طبیعی نیست، بلکه این منطقه یکی از خاستگاه های مهم تمدن ایرانی است که یادگارهای کهن در حوزه میراث معنوی و تاریخی از دوره های پیش از اسلام را در خود دارد و حتی خط سیر زندگی بشری در سنگ نگاره های تیمره خمین سرمایه ای گرانسنگ و منحصر به فرد است.
با توجه به محدودیت های منابع آبی، نیاز است تصمیم سازان استان مرکزی باروری ظرفیت های گردشگری را به عنوان یکی از سرمایه های مهم زیرساختی در عرصه روستاهای نمونه گردشگری، طبیعت گردی، کردشگری سلامت و مذهبی در خمین جدی بگیرند و با رونق این حوزه ضعف های توسعه نامتوازن منطقه را جبران کنند.
شهرستان خمین به عنوان زادگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی قابلیت جذب گردشگر داخلی و خارجی را دارد که در صورت حرکت هدفمند و برنامه محور در این بخش می تواند دوشادوش سایر بخش ها در بهبود رفاه و معیشت مردم اثرگذاری مستقیم داشته باشد.
تاکنون زمینه بهره مندی از ظرفیت های غنی فرهنگی ، تاریخی و گردشگری در خمین فراهم نشده و زیرساخت های لازم در این بخش نیز با کاستی های اساسی همراه بوده است.
رونق صنعت گردشگری خمین نیازمند حمایت های جدی مسوولان از سرمایه گذاران است چرا که بخش خصوصی بدون روان سازی امور و پشتوانه تبلیغی و فرهنگی به تنهایی نمی تواند در این عرصه بدرخشد.
محقق سنگ نگاره های ایران که پژوهشهای مفصلی در خصوص سنگ نگاره های تیمره انجام داده است، گفت: با توجه به ظرفیتهای بالقوه و با کشف سنگ نگاره ها کهن در منطقه خمین علاقه مندان زیادی در عرصه ملی و بین المللی برای بازدید از این جلوه های باستانی وجود دارد و می طلبد که مسوولان فرصت را غنیمت شمرده و بستری پویا در تقویت صنعت گردشگری فراهم کنند.
محمد ناصری فرد افزود: توسعه صنعت گردشگری در شهرستان خمین می تواند به عنوان یکی از عوامل ایجاد اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و افزایش درآمد و معرفی توانمندی ها و داشته های فرهنگی این شهرستان مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: صنعت گردشگری بدون آلایندگی است و هویت فرهنگی را زنده نگه می دارد و با سرمایه های اندک می توان فضای با نشاط و درآمد مناسب برای جامعه بومی هر منطقه شهری و روستایی ایجاد کرد.
ناصری فرد بیان کرد: منطقه تیمره قابلیت منحصر به فرد برای گردشگری علمی و تحقیقی دارد و در صورت فراهم کردن زیر ساختهای لازم می توان پذیرای گردشگران علمی در قالب تورهای داخلی و خارجی در همه مقاطع سال در این منطقه بود.
این محقق افزود: کمبود مکان های استقرار و اقامتی ، معضلاتی در راه دسترسی، نبود تابلوی راهنمای نوشتاری برای بازدید گردشگران از عمده مشکلات سایت های مجموعه سنگ نگاره های تیمره است.
ناصری فرد اظهارکرد: متاسفانه این سنگ نگاره ها فرصت فراموش شده ای در صنعت گردشگری است به طوری که با گذشت چند سال از کشف منطقه تیمره خمین تاکنون اقدامی برای توسعه گردشگری آن صورت نگرفته است.
وی توضیح داد: وجود 31نقطه سنگ نگاره از دوران پیش از اسلام با ظرافت و جلوه های خاص در شهرستان خمین در سطح کشور بی نظیر است و فراهم شدن امکاناتی برای محققان و گردشگران داخلی وخارجی، برپایی بازارچه صنایع دستی و رونق گردشگری روستایی در کنار این جاذبه از مسایلی است که در شرایط کنونی اقتصادی حائز اهمیت است.
ناصری فرد با بیان اینکه در صورت فراهم کردن امکانات و زیر ساخت های لازم گردشگران بسیاری از سراسر جهان جذب تیمره خواهند شد، گفت : اکنون 80 محقق از کشورهای ترکیه، آسیای میانه، قفقاز و آذربایجان خواستار مشارکت علمی در پژوهش های تیمره خمین هستند که مانع جدی در پذیرش آن ها نبود امکانات مناسب اقامتی و خدماتی است.
وی گفت: کشورهای دیگر از سنگ نگاره ها؛ موزه های مجازی و دیجیتالی راه اندازی کرده اند که منبع درآمد موثری است در حالی که در کشور ما با برخورداری از این آثار ارزشمند کوچک ترین توجهی به آن نشده است.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری استان مرکزی نیز معتقد است: آموزش روستاییان و راه اندازی خانه های روستایی برای محل سکونت گردشگران، آموزش زنان روستایی برای عرضه غذاهای محلی و برنامه هدفمند در بهره گیری از قابلیت های صنایع دستی نظیر قالی، گلیم نقش برجسته، سفال و معرق از موضوعاتی است که در مدیریت توسعه روستایی خمین می تواند منشاء درآمدزایی پایدار برای خانوارها ، ایجاد شغل و کند کردن روند مهاجرت شود.
غلامرضا فتح آبادی افزود : ماهانه 160تا 200 گردشگر خارجی، محقق و پژوهشگر مردم شناسی و باستان شناسی و به تعداد قابل توجهی گردشگر داخلی از سنگ نگاره های تیمره و بخش قابل توجهی از بیت قدیمی امام خمینی دیدن می کنند که با نگاه جدید به این حوزه و راهبری هدفمند آن می توان بخش گردشگری را منشاء تحول آفرینی جنوب استان کرد.
مدیر کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی نیز گفت: محور توسعه خمین بر پایه گردشگری است و بر اساس مصوبه هیات دولت در سال 85 این شهرستان باید به قطب گردشگری تبدیل می شد.
سید محمد حسینی افزود: تنها در خمین و بخش کمره این شهرستان نقاط گردشگری دیدنی بین المللی چون بیت تاریخی حضرت امام (ره) ، سنگ نگارهای تیمره، قبرستان ارامنه و شهر زیرزمینی تهیق و ده ها جلوه دیگر وجود دارد که اگر اصولی و زیربنایی در این حوزه ها کار شود درآمد و اشتغال قابل توجهی دارد.
وی اظهارکرد: توسعه گردشگری در خمین و ورود گردشگران داخلی و خارجی نیازمند تعریف و احیای مشاغل جدیدی است که باید محور منشور برنامه های این شهرستان بر این مهم قرار گیرد.
وی بیان کرد: از برنامه های در دست اقدام برای توسعه گردشگری زادگاه امام راحل مرمت وحفظ آثار تاریخی نظیر قلعه سالار محتشم، حمام لکان، امامزادگان شاخص شهرستان و شهر زیر زمینی تهیق است .
حسینی افزود: هفت مجوز مجتمع تفریحی وخدماتی برای شهرستان خمین امسال صادر شده وتعدادی نیز در حال پیگیری است که به بار نشستن این مجتمع ها رونق گردشگری منطقه را به همراه دارد.
وی از آغاز عملیات اجرایی بزرگترین باغ گردشگری استان مرکزی با همه عناصر مربوطه در زادگاه امام راحل توسط بخش خصوصی خبر داد و گفت: بهر برداری از منطقه نمونه گردشگری بوجه نیز از راهبرهای دیگر برای توسعه گردشگری این شهرستان است.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با تاکید بر جایگاه بیت تاریخی حضرت امام (ره) به عنوان یکی از هسته های توسعه گردشگری خمین افزود: راه اندازی موزه تاریخی در این مکان تاریخی، گشایش موزه سنگ نگاره ها و ساخت یادمان پدر حضرت امام( ره ) در جوار این مجموعه از برنامه های در دست اقدام است .
حسینی گفت: ظرفیت ایجاد اشتغال در بخش گردشگری قابل مقایسه با اشتغال در بخش های دیگر نیست و بهترین راهکار برای حل مشکل بیکاری خمین توجه به حوزه گردشگری است.
وی افزود: ایجاد فرصت های شغلی جدید، مطرح شدن خمین، بهبود ساختارهای زیر بنایی، افزایش منابع مالی به منظور حفظ آثار فرهنگی وطبیعی و توسعه صنایع بومی و محلی از مزایای توسعه گردشگری برای زادگاه امام راحل به شمار می رود.
فرماندار شهرستان خمین نیز معتقد است: ساخت بازارچه صنایع دستی در شهر قوچی باشی از اقدامات مهم در باروری قابلیت های بومی و منطقه ای برای اشتغالزایی است چرا که مردم این منطقه با وجود خشکسالی های پیاپی با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند و توانمندسازی خانوارها در حوزه صنایع دستی می تواند گره گشای مناسبی برای این تنگناها باشد.
سید مهدی ساداتی افزود: منطقه گردشگری بوجه خمین یکی از طرح های زیرساختی مهم در جذب گردشگر است که اجرای آن در دولت تدبیر و امید کلید خورد .
وی اظهار کرد: شهرستان خمین به همراه دلیجان و محلات با قابلیت های متعدد گردشگری به عنوان قطب گردشگری ناحیه جنوب استان مرکزی تعریف شده و کوه بوجه با چشم اندازهای زیبا در خمین یکی از ظرفیتهای مهم جذب گردشگر محسوب می شود.
ساداتی ادامه داد: در این طرح که عملیات اجرایی آن از اواخر تابستان امسال از سر گرفته شد، هتل چهارستاره، موزه های مختلف، دریاچه مصنوعی، سالن های ورزشی و تفریحی و رستوران دیده شده است.
وی بیان کرد: برآورد اولیه برای اجرایی شدن این طرح سه میلیارد ریال است و بقیه با مشارکت بخش خصوصی تامین می شود.
فرماندار خمین توضیح داد: جاذبه طبیعی کوه بوجه با بلندای یکهزار و950 متر در جنوب شهر خمین، دارای چشم انداز منحصر به فردی است و بیش از 60 هکتار از وسعت این منطقه فضای سبز است که نیازمند ایجاد و تقویت زیرساخت های تفریحی و رفاهی است.
خمین زادگاه بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی سالانه پذیرای بیش از 500هزارگردشگر داخلی وخارجی است.
بیت تاریخی حضرت امام ،34 بقاع متبرکه ، سنگ نگارهای تیمره ، گور دخمه ای، شهر زیر زمینی، کبوترخانه ها، قلعه سالارمحتشم وحاج علی لشکر، حمام لکان و خانه های تاریخی از مهمترین جاذبه های تاریخی این شهرستان است .
این شهرستان به دلیل همجواری و احاطه شدن از سه طرف با مناطق هفتاد قله ،موته ،اشترانکوه دارای چشمه سارها در حاشیه کوه و دشت ها با چشم اندازهای از رودخانه خمین ،کوه الوند روستای لکان ،تپه قلاقرسی ،چشمه پیر محمود، بیشه علی ،چشمه دز، رودخانه نیشهر وکوه بوجه است که گردشگران بسیاری را به سوی خود می خواند .
شهرستان خمین زادگاه امام راحل در جنوب استان مرکزی 110هزار نفر جمعیت دارد .ک/4
7277/6199/6013/6012
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
توسعه گردشگری درچهارمحال و بختیاری نقش مهمی در کاهش بیکاری دارد
سلیمانی توسعه گردشگری درچهارمحال و بختیاری نقش مهمی در کاهش بیکاری دارد شناسهٔ خبر 2504062 یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۷ استانها > چهارمحال و بختیاری شهرکرد - استاندار چهارمحال و بختیاری گفت توسعه گردشگری استان چهارمحال و بختیاری نقش مهمی در کاهش بیکاری این استان دارد به گزشهرداري ها وشوراها نقش موثري در توسعه گردشگري دارند
۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱ ۲۷ق ظ مديرکل ميراث فرهنگي خراسان شمالي شهرداري ها وشوراها نقش موثري در توسعه گردشگري دارند مديرکل ميراث فرهنگي صنايع دستي وگردشگر خراسان شمالي در جلسه ستاد خدمات سفر شهرستان مانه وسملقان نقش شهرداري ها وشورا ها را در توسعه گردشگري موثر دانست به گزارش خبرگزاري- معاون استاندار: سند تدبیر توسعه، نقشه راه توسعه آذربایجان شرقی است
معاون استاندار سند تدبیر توسعه نقشه راه توسعه آذربایجان شرقی است تبریز - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی گفت سند تدبیر توسعه نقشه راهی برای توسعه و رسیدن استان به جایگاه واقعی است سعید شبستری خیابانی عصر روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان با اشارهشهرستان ملارد، تشنه توسعه فضای سبز شهری
شهرستان ملارد تشنه توسعه فضای سبز شهری شهرستان ملارد با حجم انبوه و متراکم جمعیتی در عرصه فضای سبز شهری که در علم ارموز شهرسازی و مدیریت شهری یکی از شاخصهای توسعه پایدار به شمار میرود با کاستی روبرو است به گزارشخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران نقش و جایگاه اثرگذار فضای سبزبافت تاریخی فرهنگی شیراز پتانسیل اصلی توسعه صنعت گردشگری شهر است
رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز بافت تاریخی فرهنگی شیراز پتانسیل اصلی توسعه صنعت گردشگری شهر است خبرگزاری پانا فرماندار لامرد گفت الحاق فارس به خلیج نیلگون فارس قطعی است و باید این موضوع اعلام شود رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر شیرازگفت بافت تاریخی فرهنگی شعضو فراکسیون توسعه گردشگری مجلس: بودجه گردشگری کشور ناچیز است
عضو فراکسیون توسعه گردشگری مجلس بودجه گردشگری کشور ناچیز استعضو فراکسیون تاریخ و توسعه گردشگری مجلس شورای اسلامی با اشاره به بودجه اندک گردشگری در لایحه بودجه گفت بودجه کشور معادل 224 هزار میلیارد تومان بود که 73 هزار میلیارد تومان آن نفتی و مابقی مالیاتی است به گزارش خبرگزاریهمایش «نقش بانوان در توسعه شبکه نیکوکاری» در شیراز برگزار می شود
بدری در گفتگو با مهر همایش نقش بانوان در توسعه شبکه نیکوکاری در شیراز برگزار می شود شناسهٔ خبر 2508032 شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۰ استانها > فارس شیراز – معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد فارس از برگزاری همایش نقش بانوان در توسعه شبکه نیکوکاری در شیراز خبر داد محمدپژوهش های قرآنی در توسعه معنوی جامعه نقش بالایی دارند
آذرنیا پژوهش های قرآنی در توسعه معنوی جامعه نقش بالایی دارند شناسهٔ خبر 2505556 سهشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۴ استانها > آذربایجان شرقی تبریز - مدیر عامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز گفت پژوهش های قرآنی در توسعه معنوی جامعه نقش بالایی دارند به گزارش خبرنگار مهر حسین آذررسانه ها در توسعه فارس نقش مهمی دارند
کدخداپور رسانه ها در توسعه فارس نقش مهمی دارند شناسهٔ خبر 2507282 پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۰ استانها > فارس شیراز – معاون سیاسی و امنیتی استانداری فارس گفت رسانه ها در توسعه فارس نقش مهمی دارند و مدیران باید پاسخگوی آنها باشند به گزارش خبرنگار مهر جوانشیر کدخداپور ظهر پمدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان چالدران خبر داد پرداخت 25 میلیارد ریال وام خوداشتغالی برای مددجویان ک
مدیر کمیته امداد امام خمینی ره شهرستان چالدران خبر دادپرداخت 25 میلیارد ریال وام خوداشتغالی برای مددجویان کمیته امداد چالدرانمدیر کمیته امداد امام خمینی ره شهرستان چالدران از پرداخت 25 میلیارد ریال وام خوداشتغالی برای مددجویان کمیته امداد چالدران در سال جری خبر داد به گزارشجذب توریست نیازمند توسعه زیرساختهای گردشگری است
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۲ سید علی آقازاده گفت جذب توریست نیازمند توسعه زیرساختهای گردشگری است که در این زمینه باید تلاش گستردهای از سوی مسوولان صورت گیرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم مدیرعامل شرکت ایرانگردی و جهانگردی در حاشیه بازدید از فرودگاه بین- فرمانداران در چارچوب سیاست های دولت برای توسعه شهرستانها گام بردارند
استاندار گیلان فرمانداران در چارچوب سیاست های دولت برای توسعه شهرستانها گام بردارند رشت - ایرنا - استاندار گیلان در مراسم معارفه فرماندار جدید صومعه سرا گفت فرمانداران باید در چارچوب سیاست های دولت برای توسعه شهرستان ها گام بردارند به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان محمدعلیطرح توسعه مرقد امام خميني(ره)
۶ اسفند ۱۳۹۳ ۲۲ ۳۳ب ظ طرح توسعه مرقد امام خميني ره موج آيتالله هاشمي رفسنجاني ظهر امروز از بخشهاي مختلف در دست احداث طرح توسعه مرقد امام خميني ره شامل صحن اصلي پاويون و شبستان صحن شهداء بازديد و از نزديک در جريان چگونگي نحوهي ساخت آنها قرار گرفت عکس محمد کاظم پور دانلودرئیس فراکسیون توسعه گردشگری مجلس: گردشگری باید از یک کالای لوکس خارج شود
رئیس فراکسیون توسعه گردشگری مجلس گردشگری باید از یک کالای لوکس خارج شودرئیس فراکسیون تاریخ و توسعه گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت گردشگری باید از یک کالای لوکس خارج شود به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد جواد هروی شامگاه پنجشنبه در نشست مطبوعاتی همایش راهنمایان صنعت گردشگری کشور دراولويت اول دولت براي گردشگران توسعه گردشگري حلال است
۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۳ ۱۷ب ظ معاون رئيس جمهور اولويت اول دولت براي گردشگران توسعه گردشگري حلال است معاون رئيس جمهور گفت اولويت اول دولت براي گردشگران توسعه گردشگري حلال است زيرا مسلمانان خارج از کشور دوست دارند با خانوادههاي خود به محل امن و محفوظي بروند و از غذاي حلال استفاده کننفرماندار شهرستان ساوجبلاغ: توسعه طرحها و پروژههای ورزشی در اولویت است
فرماندار شهرستان ساوجبلاغ توسعه طرحها و پروژههای ورزشی در اولویت استفرماندار ساوجبلاغ بر توسعه طرحها و پروژههای ورزشی در این شهرستان تأکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از ساوجبلاغ ابوالقاسم پالیزگیر عصر امروز در مراسم تجلیل از 256 قهرمان ورزشی در ساوجبلاغ اظهار کرد شهرستان ستهیه و توزیع نقشه گردشگری استان بوشهر/کمیتههای تخصصی تشکیل شد
فروزانی خبرداد تهیه و توزیع نقشه گردشگری استان بوشهر کمیتههای تخصصی تشکیل شد شناسهٔ خبر 2504177 یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲ ۰۲ استانها > بوشهر بوشهر - مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با بیان اینکه نقشه گردشگری استان تهیه شده است اظهار داشت امسال سه براب-