محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842490119
وقتی ۱۰ میلیون از ۶۵ میلیون بزرگتر است!
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
روزنامه کیهان نوشت:
وقتی ۱۰ میلیون از ۶۵ میلیون بزرگتر است! آیا انصاف است که برخی دولتمردان نظیر سخنگوی دولت بگویند نمیخواهیم با حذف یارانه اقشار بهرهمند و پردرآمد، مردم را برنجانیم - که در حقیقت مراد از مردم در اینجا اقلیت پردرآمد مثلا ۱۰ میلیون نفری یا بیشتر است- اما بیسر و صدا مدام قیمت حاملهای انرژی و خدمات دولتی را افزایش دهند.
به گزارش فرهنگ نیوز، محمد ایمانی در سرمقاله روزنامه کیهان نوشت:
ایجاد رونق اقتصادی، آرزو و آرمان هر دولتی است. برای این منظور باید مقدماتی فراهم شود که واقعیسازی آمار و اطلاعات، اراده و انگیزه خطرپذیری برای اصلاحات اقتصادی، و پرهیز از سیاستبازی و انتخاباتزدگی از آن جمله است.
البته باید بر «رونق اقتصادی» قیدی هم افزود و آن عادلانه بودن است. به عبارت دیگر، این رونق اقتصادی نیست که مثلا اقلیت یک تا ۱۰ درصدی، ۹۰ درصد منابع مالی و فرصتهای اقتصادی را ببلعند و تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد منابع را برای اکثریت مردم باقی بگذارند. اقتصادهای اروپایی و آمریکا - به غیر از دورههای ورشکستگی و سقوط و رکود- اگر هم از رونقی برخوردار شدهاند، از جنس رونق برای اقلیت یک تا ۱۰ درصدی بوده است. بدین ترتیب امروز قریب ۵۰ میلیون شهروند آمریکایی نیازمند کوپن غذا هستند. اعمال سیاست اقتصاد آزاد از نوع آدام اسمیتی فجایعی به بار آورد که دولتها را در نظامهای کاپیتالیستی مجبور به مداخله و تنظیم -محدود- بازار کرد. بنابراین امروز این سخن که دولت، ناظر بیطرف در اقتصاد میباشد و تخطئه اقتصاد دستوری به مفهوم اعلام بیمسئولیتی دولت، خریداری حتی در سرمایهسالارترین کشورها ندارد.
رئیسجمهور محترم که اخیرا از کاهش ۲۴ درصدی تورم و رساندن نرخ آن به صفر درصد- در مقایسه بهمن و دی- سخن گفته بودند، عباراتی را در جمع خبرنگاران در قم به کار بردند که قابل تأمل است. آقای روحانی درباره آمار اعلامی دولت میگوید «اختلافات جزئی بین آمار ارائه شده از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار وجود دارد که بد هم نیست. دولت در این زمینه هیچ دخالتی ندارد و این دستگاهها کاملا در چارچوب کار خودشان عمل میکنند و هیچ وقت دستوری عمل نمیکنند و دولت نمیتواند به آنها دستور دهد که چگونه آمار را محاسبه و اعلام کنند».همزمان آقای کردبچه مشاور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی میگوید «مطلبی که آقای نوبخت درباره عدم توانایی دولت در حذف یارانه ثروتمندان اعلام کردند، توسط آقای رئیسجمهور هم بارها گفته و توضیح داده شده بود که تا زمانی که مستضعف واقعی مشخص نشود یارانه ثروتمندان را حذف نمیکنند. در همین متن رفتاری دولت بود که ماه گذشته بانک مرکزی و مرکز آمار، ۲ نرخ متناقض را درباره ضریب جینی منتشر کردند؛ یک آمار حاکی از کاهش این ضریب و دیگری حاکی از افزایش آن بود. ضریب جینی که بین صفر و یک در نوسان است، نسبت دهک پردرآمد به دهک کمدرآمد را نشان میدهد. هر چه این نسبت به صفر گرایش پیدا کند یعنی توزیع درآمد عادلانهتر شده و هرچه به سمت یک برود، نشانه ناعادلانهتر شدن توزیع است. مرکز آمار میگوید این ضریب ۳۶ درصد شده اما بانک مرکزی عدد ۳۹ درصد را عنوان کرده است. این در حالی است که هر یک صدم درصد کاهش یا افزایش، دارای معنای عمیق اقتصادی و نشانه میزان صحت و سقم سیاستگذاریهای اقتصادی است.
معنای این اخبار و اظهارنظرها این است که سیاستگذاری برای «رونق اقتصادی عادلانه» هنوز معطل گامهای اول در زمینه «واقعیسازی آمار» و «اراده تغییر و اصلاحات معطوف به باز توزیع ثروت» است. این نقصان بزرگی است که در نوزدهمین ماه از فعالیت یک دولت دارای فرصت ۴۸ ماهه گفته شود تا زمان عدم شناسایی اقشار مستضعف، یارانه ثروتمندان حذف نخواهد شد همچنان که عیب بزرگی برای دولت گذشته بود؛ دولتی که با اراده و شجاعت وارد موضوع پرخطر ساماندهی و هدفمندی یارانهها در نسبت با تولید و مردم شد اما به خاطر ایجاد فضای شانتاژ و ارعاب و التهاب از سوی رقبا، در همان آغاز عقبنشینی کرد و اعطای مساوی یارانه را به اجرا گذاشت. ظلم بزرگی بود که رسانههای زنجیرهای در چند سال پیش کردند و با حسادت و عداوت به فضایی مسموم دامن زدند که دولت جرأت نکند یارانهها را عادلانه توزیع کند. خب! اکنون چه باید کرد؟ آیا باید به همین روش غلط ادامه داد و مثلا کسری بودجه ۱۶ هزار میلیاردی را در سال ۹۴ به جان خرید و سیاست و انتخابات را بر اصلاحات اقتصادی ضروری غلبه داد؟! آیا انصاف است که برخی دولتمردان نظیر سخنگوی دولت بگویند نمیخواهیم با حذف یارانه اقشار بهرهمند و پردرآمد، مردم را برنجانیم - که در حقیقت مراد از مردم در اینجا اقلیت پردرآمد مثلا ۱۰ میلیون نفری یا بیشتر است- اما بیسر و صدا مدام قیمت حاملهای انرژی و خدمات دولتی را افزایش دهند و از این طریق به «گرانی و تورم دولتی» (با سر منشأ رفتارهای دولتی) دامن بزنند چنان که دود آن در چشم ۶۵ میلیون نفر بقیه برود در حالی که اقشار مرفه قادرند این گرانی را برای خود جبران کنند؟!
حتی اگر سیاسی و انتخاباتی هم فکر کنیم، آیا بار کردن سنگینی تورم بر دوش اکثریت مردم (جهت تأمین هزینهها و کسری بودجه دولت) عاقلانه است؟ آیا دولت محترم از تجربه قبلی عبرت نیاموخته که چگونه گران کردن چندباره قیمت خدمات دولتی و حاملهای انرژی در پاییز و زمستان ۹۲ باعث بیاعتمادی مردم و «نه» ۹۷ درصدی آنها به فراخوان انصراف از یارانهها شد؟ وقتی با اندکی همت و جرئت و تدبیر میتوان ۵ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان در حوزه پرداخت یارانه صرفهجویی کرد، چرا لقمه را دور سر بچرخانیم و ۱۶ هزار میلیارد تومان کسری بودجه را به جان بخریم و آنگاه برای جبران همین کسری به گرانیسازی دولتی اقدام کنیم که باعث رفتن چند برابر پول یارانه از جیب مردم و ناراضی شدن آنها میشود؟ آیا بدین ترتیب نمیتوان نتیجه گرفت که صدای اقلیت ۱۰-۲۰ درصدی مرفه پرمصرف، بیش از اکثریت ۸۰-۹۰ درصدی به گوش دولتمردان محترم میرسد؟! اگر پاسخ منفی است که باید به سوال دیگری پاسخ دهند و آن اینکه چرا در طول ۱۱ ماه پس از دعوت به انصراف، تدبیری برای شفافسازی آمار و اطلاعات نیاندیشیدهاند؟ این مسئله که ربطی به تحریمهای دشمن ندارد، دارد؟! آیا با ادامه همین روند، اقشار ضعیف(مستحقان واقعی یارانه) و تولید داخلی نیازمند حمایتهای یارانهای را تحریم مضاعف نکردهایم؟ آیا میشود بیسر و صدا نسخه بدل سیاستهای تعدیل اقتصادی دهه ۷۰- رهاسازی قیمتها- را به اجرا گذاشت که موجب تورم ۴۹ درصدی در سال ۷۴ شد اما سراغ کلان بدهکاران بدحساب بانکی نرفت که حداقل یکصد هزار میلیارد و بنابر برخی آمارها ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از منابع بانکی را بلوکه کرده و در امور غیرتولیدی تورمزا (نظیر معاملات ملک و...) صرف کردهاند؟
چرا بانک مرکزی و بانکهای طلبکار رأسا اقدام نمیکنند؟ آیا عجیب نیست که قائممقام بانک مرکزی از «دستدرازی بانکها به منابع بانک مرکزی برای پرداخت تسهیلات تا سقف ۳۲۴ هزار میلیارد تومان تا پایان سال» خبر بدهد و این موضوع را هشداری برای افزایش تورم بخواند؟! یعنی بانکها تا این حد به حال خود رها هستند که به منابع کمیاب ملی (بانک مرکزی) دستدرازی میکنند و معوقات بانکی هنگفت به بار میآورند اما دولت و بانک مرکزی تماشاچی هستند چون به غلط آموختهاند که اقتصاد را نمیشود دستوری اداره کرد؟! در این اوضاع آیا هنر پژوهشکده پولی و مالی بانک مرکزی باید غیر از این باشد که بگوید بدون لغو تحریمها، رونق و شکوفایی اقتصادی در کار نخواهد بود؟! در چنین وضعیت بانکی و مالی به فرض که ۱۰۰ میلیارد پول بلوکه شده ما هم به کشور بازگشت، آیا جز تصاعد ضریب جینی به سمت شکاف طبقاتی بیشتر نتیجهای دربرخواهد داشت؟ به راستی سهم دولت و بانکها و بانکمرکزی در افزایش ۲۷ درصدی نقدینگی ظرف یک سال گذشته چه قدر است؟ و با چنین تورمی از نقدینگی میتوان از کاهش تورم یا تورم صفر و قبیل این دعاوی سخن گفت؟ همچنین سزاوار است که بپرسیم آیا عاقلانه است در وضعیت کمیابی منابع اقتصادی- که کمابیش چالش همه کشورهاست- عملا ریلگذاری توزیع این منابع کمتر گرایش به «اقشار کمدرآمد» و «تولید و کسب و کار واقعی» داشته باشد؟ آیا این روال خردمندانه است که نه تنها معوقات کلان بانکی را با جدیت مطالبه نکنیم بلکه با یارانه غیر هدفمند، خاصگان اقتصادی را فربهتر کنیم تا مانند غده و انگل، فضای تنفس را بر مردم و تولیدکنندگان واقعی تنگتر کنند، آن هم با پول خود مردم؟!
میشود و باید از زاویه اقتصادی، عهدنامه امیرمومنان علیهالسلام به مالکاشتر را بازخوانی کرد آنجا که میفرمایند «باید پسندیدهترین امور نزد تو، میانهترین آن در حق و فراگیرترین در عدالت و جامعترین نسبت به رضایت مردم باشد چرا که نارضایتی عامه، رضایت خواص را از بین میبرد و نارضایتی و خشم خواص در حالی که عامه مردم راضی باشند، بخشوده و قابل چشمپوشی است. در هنگام بهرهمندی هیچکس برای والی سنگینبارتر از خواص نیست. یاری آنها در موقع بلا و آزمایش از همه کمتر است. هیچکس مانند خواص، انصاف را ناخوشایند نمیشمارد و اکراه ندارد. درخواستن اصرار میورزند و به هنگام گرفتن کمتر قدرشناس هستند. اگر از عطا منع شوند، دیرتر از همه عذر میپذیرند و بیصبر و تحملتر از همه در سختیهای روزگارند... باید حسن ظن عامه مردم را فراهم کنی که این حسنظن، رنج و مشقتهای طولانی را از تو قطع میکند». جلب اعتماد و رضایت و حسن ظن عموم مردم، لاجرم از مسیر نارضایتی اقلیت مرفه پرتوقعی میگذرد که در روزگار سختی نیز جز کامجویی و عافیت و تکاثر و نق زدن نمیشناسند. یک معنای مجاهدت اقتصادی همین شجاعت اعتماد متقابل به قاطبه مردم در برابر دستدرازان پرتوقع است. شرط رونق اقتصادی در مقیاس ملی، رونق نداشتن بساط «بدحسابهای کلان بانکی»، «فراریان بزرگ مالیاتی» و «سرشاخههای اصلی قاچاق ۸۰ هزار میلیارد تومانی» است.
اقتصاد ایران به عنوان هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیا، فربهتر از آن است در چهار راه تجارت و اقتصاد و انرژی دنیا قابل تحریم و ایزوله باشد. ما هر ضربهای بخوریم از خود خوردهایم، از دشمن که توقع دیگری نیست. بخشی از علل تورم مصنوعی که پاییز و زمستان سال ۹۰ (در بحبوحه محرم و صفر) گریبان بازار سکه و ارز را گرفت، شیطنت رسانههای زنجیرهای بود که برای زمین زدن دولت از هیچکاری حتی بازی در نقش پیادهنظام عملیات روانی دشمن دریغ نکردند و بخش دیگر در سوءتدبیر دولت وقت و گم شدن اهداف اصلی ریشه داشت. طیف سیاسی و رسانهای آلوده هرچند تظاهر به همراهی با دولت جدید میکنند اما صراحتا دولت آقای روحانی را رحم اجارهای خود توصیف کردهاند. با این وصف استبعادی ندارد که همانها به هنگام اقتضا، در حباب تورم انتظاری بدمند. متأسفانه مرز دولت با این طیف در برخی حوزهها مرز پررنگی نیست. میماند اراده و تدبیر اصلاحات اقتصادی در دولت- آن ۷۰ تا ۹۰ درصدی که به درستی اعلام میشد سهم اصلی را در نابسامانی اقتصادی و در مقابل سهم ۱۰ تا ۳۰ درصدی تحریمها دارد- و اینکه چه قدر باور کردهایم «خواستن در توانستن» و «توانایی در دانایی» است. دولت مسئول است دست کم باید آمار و اطلاعات را برای خود شفاف و سپس رونق اقتصادی عادلانه را اراده از متن چنین خواستنی است که میتوان کمر تحریمها را شکست. وگرنه با شمارش فصلها و شهرهای میزبان مذاکرات، نه ۶ ماه دیگر که ۶ سال دیگر هم نمیتوان رونق اقتصادی ایجاد کرد.
93/12/10 - 08:40 - 2015-3-1 08:40:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
۱۰ میلیون از ۶۵ میلیون بزرگتر است؟ |اخبار ایران و جهان
۱۰ میلیون از ۶۵ میلیون بزرگتر است رئیسجمهور محترم که اخیرا از کاهش 24 درصدی تورم و رساندن نرخ آن به صفر درصد- در مقایسه بهمن و دی- سخن گفته بودند عباراتی را در جمع خبرنگاران در قم به کار بردند که قابل تأمل است کد خبر ۴۷۹۵۶۲ تاریخ انتشار ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶ ۵۸ - 01 March 201یک میلیون هکتار از اراضی کشاورزی تخریب شده است!
تراز قباد افشار افزود سه میلیون هکتار از اراضی کشاورزی به دلیل توسعه شهرها و ساختوسازهای غیرمجاز در معرض تهدید و نابودی است به گزارش تراز قباد افشار رئیس سازمان امور اراضی کشور در آیین مبادله تفاهمنامه همکاری مشترک میان بنیاد مسکن و سازمان امور اراضی کشور گفت امروز ا- 9 میلیون خدمت ماهانه پست بانک ها در روستاهای کشور انجام می دهند
9 میلیون خدمت ماهانه پست بانک ها در روستاهای کشور انجام می دهند یاسوج- ایرنا - مدیر امور شعب پست بانک کشور گفت ماهانه بیش از 9 میلیون خدمت از سوی پست بانک ها و دفاتر خدمات پیشخوان دولت در روستاهای کشور ارایه می شود به گزارش خبرنگار ایرنا محمود شیردل بعد از ظهر دوشنبه در آیین تفیسبوک رسیدن به 2 میلیون تبلیغ را جشن گرفت
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۷ فیسبوک اعلام کرد تعداد شرکتها و افرادی که تبلیغات خود را به این شبکه اجتماعی میسپارند به دو میلیون نفر افزایش پیدا کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا فیسبوک در نرمافزار موبایلی خود این امکان را برای کاربران و تبلیغ دهندگان ایجامدیرعامل دایملر 9.5 میلیون دلار پاداش گرفت
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۶ دایملر پس از رکورد فروش بالا در سال گذشته و کاهش فاصله با رقیبان بزرگترش میزان پاداش به مدیرعاملش را 1 4 درصد افزایش داد و 8 36 میلیون یورو 9 49 میلیون دلار به دیتر زتچه پرداخت کرد به گزارش ایسنا میزان پاداش دیتر زتچه 8 25 میلیون یورو در سال 2013 بوپرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی به دانش آموزان
پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی به دانش آموزان رئیس سازمان مدارس غیر دولتی آموزش و پرورش گفت وام قرض الحسنه برای ثبت نام در مدارس غیر دولتی تا سقف مصوب و متناسب با شهریه مدرسه به اولیا اعطا میشود به گزارش فرهنگ نیوز مرضیه گُرد معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزشقیمت خودروهای داخلی در روزهای پایانی هفته/ پراید روی مرز 20 میلیون
قیمت خودروهای داخلی در روزهای پایانی هفته پراید روی مرز 20 میلیون اقتصاد > صنعت - نسیم آنلاین نوشت قیمت رانا ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پراید ۱۱۱ اسای ۱۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پارس تندر ۴۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و پارس جدید ۳۶ میلیون و ۹۰۰ هزارتسهیلات ۲۰ میلیون تومانی به زوجهای جوان به جای وام ازدواج
تراز نمایندگان مجلس مصوب کردند هر یک از زوجین میتوانند به جای وام ازدواج ۱۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند به گزارش تراز از نشست علنی مجلس شورای اسلامی نمایندگان در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 94 تبصره الحاقی 13 را تصویب کردند بر این اساس زوجهای مشمول دریافت- دو میلیون ماهی قرمز در سفره هفت سین خراسانیها
دو میلیون ماهی قرمز در سفره هفت سین خراسانیها مشهد - ایرنا - کارشناس مسوول بهداشت و بیماریهای آبزیان ادار کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت سالانه افزون بر دو میلیون قطعه ماهی قرمز در سفره های هفت سین مردم در این استان قرار می گیرد دکتر علیرضا آریان روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاحقوق 1 میلیارد و 800 میلیونی یک مسئول
حقوق 1 میلیارد و 800 میلیونی یک مسئول نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تجمع بازنشستگان صنعت فولاد کشور مقابل مجلس از دریافتیهای میلیاردی برخی اعضای هیأت مدیره این صندوق خبر داد به گزارش فرهنگ نیوز نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تجمع بازنشستگان صنعت فولاد کشور مقکاهش یک میلیون بشکه ای مازاد عرضه نفت
کاهش یک میلیون بشکه ای مازاد عرضه نفت خبرگزاری پانا رئیس اداره بررسی قیمت و قیمت گذاری نفت خام وزارت نفت با اشاره به اینکه قیمت نفت بالاتر از 60 دلار در هر بشکه است از کاهش یک میلیون بشکه ای مازاد عرضه نفت خبر داد ۱۳۹۳ دوشنبه ۴ اسفند ساعت 13 05 به گزارش خبرگزاری پانا عزت اله مص- بیش از 4 میلیون و 892 هزارسهم در بورس منطقه ای مازندران دادو ستد
بیش از 4 میلیون و 892 هزارسهم در بورس منطقه ای مازندران دادو ستد ساری - ایرنا - مدیربورس منطقه ای مازندران اعلام کرد در معاملات روز دوشنبه تالارهای بورس استان 4 میلیون و 892 هزار و 37 سهم داد وستد شد به گزارش ایرنا به نقل از بورس منطقه ای مازندران علیفهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی نهایی شد/لیست تهران هنوز آماده نیست
فهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی نهایی شد لیست تهران هنوز آماده نیستفهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی از سوی وزارت راه و شهرسازی در حالی نهایی و به زودی پرداخت اضافه تسهیلات مسکن مهر از سوی بانکها آغاز می شود که هنوز فهرست واحدهای مسکن مه- جریمه 727 میلیون ریالی واحدهای صنفی متخلف در قروه
جریمه 727 میلیون ریالی واحدهای صنفی متخلف در قروه سنندج - ایرنا - سرپرست اداره صنعت معدن و تجارت قروه گفت در مدت 11 ماه گذشته 727 میلیون و 389 هزار ریال جریمه نقدی برای واحدهای صنفی متخلف در قروه صادر شده است به گزارش خبرنگار ایرنا علی منتشلو در نشست تنظیم بازار شهرستان قروه- شش میلیارد و 440 میلیون ریال تسهیلات به کشاورزان خنداب پرداخت شد
شش میلیارد و 440 میلیون ریال تسهیلات به کشاورزان خنداب پرداخت شد اراک- ایرنا- فرماندار شهرستان خنداب گفت شش میلیارد و 440 میلیون ریال تسهیلات کم بهره امسال به کشاورزان این شهرستان پرداخت شد حمید غیاثی روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود این تسهیلات در حوزه های توسعه ضریب م۲۱ میلیون نفر گرفتار کار اجباری |اخبار ایران و جهان
۲۱ میلیون نفر گرفتار کار اجباری سازمان جهانی کار با هشدار نسبت به رشد شرایط کار اجباری و برده داری در برخی کشورها اعلام کرد شکاف اقتصادی همچنان رو به افزایش است کد خبر ۴۷۷۹۵۴ تاریخ انتشار ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۸ - 23 February 2015 سازمان جهانی کار با هشدار نسبت به رشد شرایط کارفهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی |اخبار ایران و جهان
فهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی فهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی از سوی وزارت راه و شهرسازی در حالی نهایی و به زودی پرداخت اضافه تسهیلات مسکن مهر از سوی بانکها آغاز می شود که هنوز فهرست واحدهای مسکن مهر استان تهران به وزارتخانه ارائه نش-
اقتصادی
پربازدیدترینها