تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845071077




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه پرفسورایرانی برگزیده یونسکو به مردم


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
توصیه پرفسورایرانی برگزیده یونسکو به مردم
توصیه پرفسورایرانی برگزیده یونسکو به مردم دانشمند و چشم پزشک شناخته شده ایرانی در آیین تجلیل سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) از خدمات علمی و اجتماعی خود سخنانی کوتاه ایراد کرد.


به گزارش فرهنگ نیوز ، پرفسور علی اصغر خدادوست دانشمند و چشم پزشک شناخته شده ایرانی در آیین تجلیل سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) از خدمات علمی و اجتماعی خود سخنانی کوتاه ایراد کرد که از جهان بینی و شناخت وی از خالق هستی حکایت داشت و با توصیه ای نیز همراه بود.

به گزارش جهان به نقل از ایرنا، پرفسور خدادوست در این آیین که شامگاه جمعه در شیراز برگزار شد، سخنان خود را با «به نام آفریننده هستی» آغاز کرد و با اشاره به توصیف های سخنرانان از وی گفت: بار بسیار سنگینی را بر دوش من نهادید.

این چشم پزشک شهیر ایرانی در ادامه با اشاره به سیر زندگی، حیات و ممات انسان ها، این پرسش را طرح کرد که اگر سیارات و جهان چندین هزار سال زنده هستند، چرا انسان تنها حدود ۸۰ تا ۹۰ سال زنده است.

وی گفت: بدن یک قفس و قالب است که بنیان بدن انسان را شکل می دهد و دست و پا، کلیه، کبد، ریه و دیگر اجزا برای حفظ پدیده ای درون این قفس است.

خدادوست ادامه داد: آنچه را در زندگی کوشش می کنیم، راست می گوییم، دروغ می گوییم، خوراک می خوریم و دیگر موارد برای این قفس است که گاه این قفس پا را از گلیم خویش فراتر می نهد.

این پزشک برجسته ایرانی با طرح این پرسش که من کجا می رود؟ آیه انا لله و انا الیه راجعون را پاسخی به این پرسش عنوان کرد و گفت: من قسمتی از خدا است و وقتی این قالب و قفس را به زیر خاک می نهند، «من» به مبدا خلقت خود باز می گردد.

وی با اشاره به سیر رشد و تعالی انسان ها در گذر زمان گفت: هرچه می گذرد مغز بشر بزرگتر و قدرتش در زوایای زندگی بیشتر می شود، سعی کنید این «من» که از خدا است را آن گونه که حق آن است با آن رفتار کنید.

خدادوست با یادآوری حضور خود در ایالات متحده آمریکا به مقطعی سرنوشت ساز برای تصمیم گیری درباره ادامه زندگی خود اشاره کرد و گفت: خوشحالم که امروز در ایران هستم.

در این آیین تندیس سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) و کمیسیون ملی یونسکو به پاس خدمات علمی و اجتماعی پرفسور علی اصغر خدا دوست به وی اعطا شد.

پرفسور علی اصغر خدا دوست در سال ۱۳۱۴ خورشیدی در شیراز متولد شد. دوران دبستان و دبیرستان را در شیراز سپری کرد و به عنوان آموزگار در دبستان داوری داراب مشغول به کار شد. در سال ۱۳۳۳ در امتحان ورودی دانشکده پزشکی شیراز شرکت کرد و با درجه ممتاز پذیرفته و در این دانشکده مشغول به تحصیل شد.

وی دوره شش ساله پزشکی را با درجه ممتاز پشت سر گذاشت و پس از سپری کردن یک سال دوره دستیاری چشم و گوش و حلق و بینی در بیمارستان نمازی دانشگاه شیراز در سال ۱۳۴۱ برای گذراندن دوره تخصصی عازم ایالات متحده شد و با ادامه تحصیل در دانشگاه جان هاپکینز از این دانشگاه دانش آموخته شد.

پرفسور خدا دوست به عنوان اولین و تنها دستیار خارجی در بخش چشم پزشکی دانشگاه جان هاپکینز در سال ۱۳۴۱ پذیرفته شد و در دوران سه ساله دستیاری به عنوان بهترین دستیار مرکز چشم پزشکی ویلمر نیز شناخته شد.

وی علاوه بر تحصیل در علوم بالینی در مرکز یاد شده به طور فعال مشغول تحقیق در علوم پایه بود و مقالات متعددی در مجلات مختلف به چاپ رسانید. در تارنمای پاب مدسین تعدادی از مقالات بین المللی وی چاپ شد.

پرفسور خدادوست در سال ۱۳۴۷ عازم ایران و در بخش چشم پزشکی دانشگاه شیراز به عنوان استاد مشغول فعالیت شد.

وی از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۹ خورشیدی به طور متناوب هر دو سال یک بار به عنوان استاد مدعو، شش ماه را در بخش چشم دانشگاه جان هاپکینز برای ادامه برنامه های تحقیقاتی سپری کرد و در این دوران چندین مرتبه به عنوان مدرس در کشورهای متعددی از جمله چین، ترکیه، سوریه، عمان، پرو، اکوادور و ایتالیا دعوت شد.

پرفسور خدا دوست در سال ۱۳۵۹ عازم آمریکا و به عنوان استاد در بخش چشم دانشگاه جان هاپکینز مشغول به کار شد. این استاد فرهیخته همچنین در سال ۱۳۶۱ به عنوان استاد و رییس بخش چشم دانشگاه سیسیل ایتالیا انتخاب شد و در سال ۱۳۷۱ مرکز چشم پزشکی کنتیتکت در شهر نیوهیون را تاسیس و به عنوان مسوول این مرکز فعالیت خود را دنبال کرد.

این چشم پزشک توانمند از سال ۱۳۵۹ به طور مکرر سالی دو باربه وطن خود باز گشت و در فعالیت های بالینی و آموزشی در بیمارستان های مختلف تهران و شیراز شرکت کرد.

پرفسور خدادوست از سوی شخصیت های برجسته در چشم پزشکی آمریکا به عنوان بهترین جراح پیوند قرنیه در دنیا معرفی شده است و شهرت ایشان علاوه بر مقالات علمی متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه های مختلف و کیفیت درمان و تجربه در درمان جراحی ، مدیون تحقیقات پایه ای بر ناراحتی های سطح قرنیه است، تا آنجا که پیوندهای قـرنیه روی مـکانیـسم دفـع پـیونـد برای ارج نهادن به فعالیت های علمی وی با عنوان Khodadoost Basement Membrane line نامگذاری شده است.

منبع: ایرنا


93/12/9 - 13:45 - 2015-2-28 13:45:34





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن