تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819601136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- عشایر پیشتازان تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عشایر پیشتازان تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی گچساران - ایرنا - مردان، زنان، کودکان و جوانان عشایری پیشتازان و الگوهای تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در عرصه تلاش و تولید هستند.


به گزارش خبرنگار ایرنا، در زندگی عشایری همه پا به پای هم برای به حرکت درآوردن چرخ زندگی خود و تامین بخشی از نیازهای جامعه تلاش می کنند.
زنان و مردانی که با تلاش در دامن طبیعت جلوه های زیبایی از نشاط و سرزندگی را به نمایش می گذارند.
یکی از عشایر منطقه آبگندی از توابع گچساران گفت: عشایر با خوداتکایی و تکیه به داشته های خود خودکفایی را به معنای واقعی عینیت می بخشند.
علی دره شوری افزود: عشایر با تولید لبنیات ،پشم و گوشت بدون تکیه به هر بیگانه ای بخشی از نیازهای کشور را تامین می کنند .
یکی از عشایر منطقه دریلا گفت: استفاده از کالاهای دست ساخته از ویژگی های مهم عشایر است.
کوثر کیامرثی افزود:صنایع دستی تولید زنان و دختران عشایری علاوه بر ایجاد درآمد زایی برای انان،نقش مهمی در اقتصاد منطقه ای و ملی دارد.
به گفته وی ،عشایر به معنای واقعی خودکفا هستند چرا که بیشتر نیازهایشان را خود تامین می کنند که این امر می تواند الگویی برای سایر بخشهای کشور تبدیل شود.
فرماندار گچساران گفت: عشایر با داشتن ویژگی هایی مانند خودکفایی، شجاعت و صبر و استقامت در دشواری ها نماد تحقق اقتصاد مقاومتی هستند.
عبدالرحیم رحیمی افزود: سادگی و بی ریایی و داشتن زندگی به دور از آسیب های اجتماعی همراه با تولید نیازهای خود با وجود برخی مشکلات از این قشر تولیدگر نمونه های بارزی برای زندگی در شرایط سخت ساخته است.
رییس اداره امور عشایر گچساران گفت: این شهرستان دو هزار خانوار عشایر دارد که در پهنای شش هزار و 800 کیلومتر زندگی می کنند.
قربان کرمی افزود: عشایر گچساران سالانه 9 هزار و 500 تن گوشت، شیر و پشم تولید می کنند.
وی ارایه آموزش های ترویجی در زمینه های مختلف از قبیل بهداشت دام، بیماری های مشترک بین انسان و دام، نحوه جیره بندی سودمند غذایی، زنبورداری، پرورش قارچ و صنایع دستی از جمله اقداماتی است که برای تامین زیرساخت های رفاهی زندگی عشایری در طول سال اجرا می شود.
کرمی بیان کرد: راه گشایی، ساخت سرویس های بهداشتی، زیرسازی چادرها و تعمیر و نگهداری جاده های عشایری از سایر برنامه های اداره امور عشایر گچساران برای کاهش مشکلات عشایر کوچروی شهرستان در این طول است.
اگرچه خشکسالی، فقر مراتع و کمبود آب آشامیدنی از مشکلات این روزهای عشایر شهرستان گرمسیری گچساران است اما این قشر همچنان در خط مقدم تحقق اقتصاد مقاومتی قرار دارند.
شهرستان 120 هزار نفری گچساران در 150 کیلومتری جنوب یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
8143/1662



09/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن