محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843157603
- اقدامات بانک مرکزی در راستای تحقق اهداف کلی اقتصاد مقاومتی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اقدامات بانک مرکزی در راستای تحقق اهداف کلی اقتصاد مقاومتی تهران - ایرنا - بانک مرکزی ایران، اقدامات و دستاوردهای یکسال گذشته این بانک در خصوص تحقق اهداف کلی اقتصاد مقاومتی را تشریح کرد.
به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از بانک مرکزی جمهوری اسلامی، پیرو ابلاغ سند سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری در سی ام بهمن ماه 1392 و تعیین وظایف دستگاه ها برای اجرایی نمودن محتویات سند مذکور توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به تهیه تدابیر پولی، اعتباری و ارزی متناسب با سیاستهای یاد شده و ارایه به شورای محترم پول و اعتبار گردید.
بر این اساس، کمیته اجرایی نمودن سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در حوزه پولی و بانکی در این بانک تشکیل و گزارش های علمی و کاربردی متعددی، شامل موضوع شناسی، مفهوم پردازی، استخراج مبانی نظری، تدوین راهبردهای بانک مرکزی و بازتعریف اقدامات به منظور انطباق هرچه بیشتر آنها با اصول سند مذکور ارائه گردید.
مجموعه بررسی های کارشناسی انجام شده نشان داد به منظور ایفای موثر نقش بانک مرکزی و نظام بانکی در چارچوب اقتصاد مقاومتی، لازم است مقام پولی به گونه ای عمل کند که فضای اقتصاد کلان کشور در مسیری باثبات و پایدار حرکت نماید.
این در حالی است که بررسی آخرین یافته های مطالعاتی و تجارب کشوری نشان می دهد که استقرار و تداوم «ثبات اقتصاد کلان» که یکی از وظایف عمومی و اغلب نانوشته بانک های مرکزی است، مهم ترین خط مشی شناخته شده برای افزایش توان مقاومت اقتصاد در مقابل آسیب ها و شوک هاست.
بر این اساس، «ثبات اقتصاد کلان» به عنوان مهم ترین خط مشی شناخته شده در این ارتباط مطرح گردید و شرایط و زمینه های لازم برای نیل به این هدف نیز در قالب سه پیش فرض برقراری "پایداری بودجه ای"، "پایداری خارجی" و " ثبات مالی" شناسایی گردید.
پس از تبیین مبانی نظری اقتصاد مقاومتی و چارچوب فکری بانک مرکزی در پیگیری بندهای مرتبط، بانک مرکزی نسبت به تدوین گزارش"اهداف، سیاستها و برنامه های بانک مرکزی در راستای اجرایی نمودن سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی" اقدام نمود.
"ایجاد ثبات قیمتی و مهار تورم"، "حفظ پایداری در نظام مالی اقتصاد به منظور بهبود خدمت رسانی به تولید و کاهش آسیب پذیری بانک ها و مؤسسات اعتباری در برابر انواع ریسک" و بالاخره "کاهش دامنه نوسان نرخ ارز و ارتقای شفافیت و کارایی بازار ارز در تأمین نیازهای تولیدی و تجاری"اهداف سه گانه و کلان بانک مرکزی در این زمینه بوده است.
گزارش مذکور با توجه به دربرگرفتن 11 سیاست، 39 برنامه و بیش از 150 اقدام در حوزه های مختلف کاری بانک مرکزی شامل سیاستگذاری پولی، ارزی، اعتباری، نظارت بر بانکها و موسسات اعتباری و بانکداری الکترونیک، به عنوان نقشه راه بانک مرکزی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در حوزه پولی و بانکی تعیین گردید. گزارش مزبور ابتدا در جلسه مورخ 20/8/1393 کمیسیون تخصصی شورای اقتصاد ارایه و پس از آن در جلسه مورخ 26/8/1393 شورای اقتصاد مطرح گردید.
بانک مرکزی در طول یک سال گذشته بیشتر به دنبال این بوده تا به جای ورود به اقدامات احساسی و نمادین در خصوص اقتصاد مقاومتی، پس از تبیین مبانی نظری موضوع، یک برنامه کاری اصولی، منسجم و سازگار را برای حصول به اهداف اقتصاد مقاومتی طراحی و ارایه نماید. نتیجه رویکرد مزبور در مقالات تدوین شده برای کمیته و نیز گزارش"اهداف، سیاستها و برنامه های بانک مرکزی در راستای اجرایی نمودن سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی" تجلی یافته است.
البته تلاش های بانک مرکزی در جهت تبیین مبانی نظری و نقشه راه برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به معنی غفلت این بانک از این مهم در حوزه اجرا نبوده است.
رویکرد کلی سیاست های بانک مرکزی در سال های 1392 و 1393 بر ارتقای انضباط پولی، مدیریت مناسب نقدینگی، افزایش سهم پول درونزا از رشد نقدینگی، حفظ ثبات بازار ارز، تامین مالی سالم اقتصاد و هدایت منابع به سمت فعالیتهای تولیدی استوار بوده است. در سایه اتخاذ رویکردهای یاد شده از سوی بانک مرکزی که با اهداف و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری نیز همسو و هم راستا می باشند، دستاوردهای قابل توجهی در یک دوره زمانی نسبتاً کوتاه مدت نصیب اقتصاد ایران گردیده که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
**کنترل و سالم سازی ترکیب رشد نقدینگی:
نرخ رشد نقدینگی در سال 1392 به 29.1 درصد رسید که با احتساب اطلاعات مربوط به افزایش پوشش آماری و لحاظ آمار پنج بانک و دو موسسه اعتباری جدید در آمارهای پولی و بانکی کشور (که حدوداً 3.2 واحد درصد از رشد نقدینگی را شامل می شد) در عمل نرخ رشد این متغیر به 25.9 درصد محدود شد؛ حال آنکه عملکرد این متغیر در سال 1391، معادل با 30.0 درصد بوده است. نرخ رشد پایه پولی نیز از 27.6 درصد در سال 1391 به 17.8 درصد در سال 1392 کاهش یافت که حاکی از سالم سازی ترکیب نقدینگی و اصلاح رویه قبلی مبنی بر تزریق فزاینده پول پرقدرت به اقتصاد می باشد. اطلاعات مربوط به ضریب فزاینده نقدینگی نیز حاکی از افزایش نرخ رشد این متغیر از 1.9 درصد در سال 1391 به 9.6 درصد در سال 1392 می باشد. استمرار بهبود ترکیب نقدینگی را در ده ماهه سال 1393 نیز می توان مشاهده نمود. رشد نقدینگی در ده ماهه سال 1393 به 15.6 درصد رسید. این عملکرد متاثر از رشد 0.6 درصدی پایه پولی و رشد 15.0 درصدی ضریب فراینده بوده و نمایانگر ترکیب مناسب نقدینگی در سال جاری است. لازم به ذکر است ضریب فزاینده نقدینگی در پایان دی ماه سال 1393 به5.950 رسیده که در مقایسه با رقم مشابه در پایان سال 1392 (5.175) معادل 15.0 درصد رشد داشته است. افزون بر این نقدینگی در دوازده ماهه منتهی به پایان دی 1393 نیز معادل 22.7 درصد رشد یافت که نسبت به رشد دوره مشابه سال قبل (27.9 درصد) پس از کسر سهم آمار بانکها و موسسات اعتباری جدید، معادل 2.1 واحد درصد کاهش نشان می دهد.
**ایجاد ثبات نسبی در بازار دارا یی ها (به ویژه بازار ارز):
مهار و کاهش انتظارات تورمی و افزایش اعتبارپذیری سیاست گذاران اقتصادی، به اعاده آرامش نسبی در بازارهای طلا ، مسکن و ارز و کاهش سفته بازی در این بازارها منجر شد. در این راستا، متوسط نرخ اسمی برابری دلار در بازار غیررسمی ارز در دوازده ماهه منتهی به پایان بهمن ماه سال 1393 به 32498 ریال رسید که در مقایسه با رقم مربوط به دوازده ماهه منتهی به پایان بهمن سال 1392 ( 32289 ریال)، تنها معادل 0.6 درصد افزایش داشته است. تحولات بازار ارز در این دوره به لحاظ کاهش نوسانات نرخ ارز و ثبات حاکم بر بازار نیز حایز اهمیت است، به طوریکه انحراف معیار نرخ ارز در این دوره نیز به میزان 42.4 درصد کاهش داشته است. این تنزل فاحش در انحراف معیار، به خوبی بیانگر کاهش قابل ملاحظه نااطمینانی در بازار ارز و تبدیل تلاطم بازار ارز در سال 1391 به نوسان محدود و قابل تحمل در سال های 1392 و 1393 است.
عدم افزایش قابل ملاحظه نرخ ارز در ماه های اخیر در شرایط بروز شوکهای انتظاراتی ناشی از تحولات مذاکرات خارجی و کاهش شدید قیمت نفت که در سایه مدیریت صحیح تحولات بازار ارز و بدون تزریق حراج گونه ذخایر طلا و ارز به بازار حاصل شده است، حاکی از افزایش مقاومت اقتصاد کشور در مقابل شوکهای خارجی می باشد.
کنترل نرخ تورم: با التزام بانک مرکزی به رعایت انضباط پولی و تعهد دولت به رعایت انضباط مالی و در سایه آرامش ایجاد شده در بازار داراییها به ویژه بازار ارز، نرخ تورم از نقطه اوج خود در مهرماه 1392 (40.4 درصد) به 15.8 درصد در بهمن ماه سال 1393 کاهش یافته است. نرخ تورم نقطه به نقطه نیز از اوج خود (45.1 درصد) در خردادماه سال 1392 به 16.2 درصد در بهمن ماه سال 1393 کاهش یافته است. پیش بینی می گردد تورم سال 1393 به سطوح پایین تر از 15.8 درصد برسد که قریب به 10 واحد درصد از هدف اولیه تورمی تعیین شده برای سال جاری (25 درصد) کمتر می باشد.
**اعطای تسهیلات به بخش های مختلف اقتصادی:
با رعایت انضباط پولی و اصلاح سیاست های اعتباری، هدف بهبود تامین مالی تولید نیز تا حد زیادی تحقق یافته است. مطابق با آخرین آمارهای موجود، در ده ماهه سال 1393 حدود 2702 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش های اقتصادی اعطا شد که نسبت به دوره مشابه سال قبل (1934.1هزار میلیارد ریال) از رشدی معادل 39.7 درصد برخودار بوده است. سهم سرمایه در گردش از تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در ده ماهه سال 1393 معادل 59.9 درصد بوده است. شایان توجه است که این سهم در سال های 1391 و 1392 به ترتیب معادل46.0و 53.9 درصد بوده است. همچنین، سهم سرمایه در گردش از تسهیلات پرداختی به بخش صنعت و معدن در ده ماهه سال 1393 معادل 80.7 درصد بوده است. این سهم در سالهای 1391 و 1392 به ترتیب معادل 68.5 و 73.7 درصد بوده است که این امر نشان دهنده جهت گیری صحیح نظام بانکی در هدایت منابع به سمت ظرفیت های خالی و تسهیل اقدامات انجام شده برای خروج از رکود بوده است.
**اصلاح شیوه تامین مالی مسکن مهر:
بانک مرکزی با اهتمام به اصلاح رویه تامین مالی طرح مسکن مهر - به عنوان یکی از عوامل مهم رشد پایه پولی در سالهای گذشته- زمینه ارتقای انضباط پولی در اقتصاد کشور را فراهم آورد. در این راستا، با تصویب پیشنهاد بانک مرکزی در شورای پول و اعتبار، یک دوره تنفس سه ساله برای پرداخت بدهی بانک مسکن به بانک مرکزی لحاظ گردید. اتخاذ این رویکرد علاوه بر اصلاح رویه ناسالم تامین مالی مسکن مهر، آثار مثبت دیگری از جمله ارتقای انضباط پولی، تداوم تامین مالی طرح مسکن مهر و ایجاد شرایط مناسب برای توزیع متوازن منابع بانکی در بخش های مختلف اقتصادی نیز به همراه داشت.
بهبود عملکرد بخش واقعی:
کاهش فشارهای تورمی و ایجاد ثبات نسبی در بازارهای دارایی به ویژه بازار ارز، به کاهش نااطمینانی در فضای عمومی اقتصادی کشور منجر شده است. این امر به همراه هدایت صحیح منابع به سمت فعالیتهای تولیدی و تامین سرمایه در گردش، زمینه بهتری را برای سرمایه گذاری و رشد اقتصادی فراهم آورده است. رشد سرمایه گذاری ثابت ناخالص پس از ثبت رشد منفی 16.5درصدی در شش ماهه نخست سال 1392، با افزایشی قابل توجه به 15.8 درصد در شش ماهه نخست سال جاری رسیده است. البته در این خصوص نقش موثر و مثبت افزایش سرمایه گذاری های عمرانی دولت در افزایش حجم سرمایه گذاری در شش ماهه اول سال جاری را نباید از نظر دور داشت. انتظار می رود با تداوم بهبود فضای کسب و کار و تقویت استحکام و ثبات اقتصاد کلان، روند رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز بیش از پیش تقویت گردد. در مجموع تحولات بخش واقعی اقتصاد در نیمه اول سال جاری حاکی از آن است که رشد اقتصادی کشور پس از هشت فصل رشد منفی در سالهای 1391 و 1392، در دو فصل بهار و تابستان سال 1393 مثبت شده و مجموعاً در نیمه اول سال 1393 به 4.0 درصد رسیده که حاکی از خروج موفق اقتصاد از شرایط وخیم رکود تورمی پیشین می باشد.
اقتصام(1) 1836 ** 1574
07/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
در سالگرد ابلاغیه مقام معظم رهبری ارائه شد تشریح اقدامات بانک مرکزی در راستای اقتصاد مقاومتی/دستاوردهایی که نص
در سالگرد ابلاغیه مقام معظم رهبری ارائه شدتشریح اقدامات بانک مرکزی در راستای اقتصاد مقاومتی دستاوردهایی که نصیب اقتصاد ایران شدبانک مرکزی در سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی سیاستهایی که در کمیته مربوطه در این بانک تدوین و اجرایی شده است را ارائه کرد به گزارش خبرگزار- مدیر حراست بانک صادرات ایران:بانک ها تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را آسان تر کنند
مدیر حراست بانک صادرات ایران بانک ها تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را آسان تر کنند اهواز - ایرنا - مدیر امور حراست و حفاظت بانک صادرات ایران گفت راهکار برون رفت از تنگناهایی که دشمنان فراروی ملت ایران ایجاد کرده اند تنها در پرتو اقتصاد مقاومتی و همگرایی بین بخشی محقق می شود و بانکمدیران عامل 2 بانک خصوصی تاکید کردند 75 درصد اقتصاد ایران بانک پایه است/ تشکیل اقتصاد مقاومتی با تکیه بر توانم
مدیران عامل 2 بانک خصوصی تاکید کردند75 درصد اقتصاد ایران بانک پایه است تشکیل اقتصاد مقاومتی با تکیه بر توانمندی داخلیمدیرات عامل 2 بانک خصوصی کشور با حضور در کنگره ملی اقتصاد مقاومتی خواستار اجرای دقیق این سیاستها توسط نظام پولی و مالی و سایر دستگاههای اجرایی شدند و تاکید کردیک اقتصاددان: نظارت بانک مرکزی کجاست که یک نفر ۶۵۰۰ میلیارد تومان از یک بانک وام گرفته است/ساختار فعلی بانکی ق
یک اقتصاددان نظارت بانک مرکزی کجاست که یک نفر ۶۵۰۰ میلیارد تومان از یک بانک وام گرفته است ساختار فعلی بانکی قادر به اجرای قانون بانکداری بدون ربا نیستیک اقتصاددان با اشاره بیان اینکه در زمان تدوین قانون بانکداری بدون ربا به ساختار نظام بانکی توجه نشد گفت ساختار نظام بانکی همان- بانک ها با اقتصاد مقاومتی همراهی کنند
بانک ها با اقتصاد مقاومتی همراهی کنند سمیرم اصفهان- ایرنا- امام جمعه سمیرم گفت دولت بانک ها را به طرفی سوق دهد که باعث افزایش رونق تولید شده و به سوی اقتصاد مقاومتی گام بردارند به گزارش ایرنا حجت الاسلام حسین رجایی پور در خطبه های نماز جمعه این هفته سمیرم با اشاره به اهمیت توبهبود وضعیت اقتصادی به روایت آمار/آخرین گزارش بانک مرکزی از قیمت ها
بهبود وضعیت اقتصادی به روایت آمار آخرین گزارش بانک مرکزی از قیمت ها اقتصاد > اقتصاد کلان - صفر بودن تورم تولیدکننده در 12 ماه منتهی به دی ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل و همچنین پایین تر بودن تورم نقطه به نقطه در ماه از متوسط تورم نشان دهنده این واقعیت است که حآخرین وضعیت اقتصاد ایران به روایت آمار بانک مرکزی
تراز تغییرات شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی طی دوره دوازدهماهه منتهی به دیماه ۱۳۹۳ استخراج شد که بر همین اساس تغییرات این شاخص نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد ۱۶ ۳درصدی داشته است به گزارش تراز تغییرات شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی طی دوره دوازدهماهه منتهی به دی&zwnj- گامهای دولت برای برون رفت از اقتصاد نفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی
وزیر امور اقتصادی و دارایی گامهای دولت برای برون رفت از اقتصاد نفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی از گام های دولت برای برون رفت از اقتصاد نفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی خبر داد به گزارش روز شنبه ایرنا از اخبار اقتصادی و دارایی شادا علی طیب نیاعضو ناظر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفتوگو با فارس خبر داد شرط ستاد مبارزه با مفاسد برای انحلال موسسه اع
عضو ناظر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفتوگو با فارس خبر دادشرط ستاد مبارزه با مفاسد برای انحلال موسسه اعتباری توسعه جزئیات اجرا در اختیار بانک مرکزی استعضو ناظر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت وقتی بانک مرکزی به ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اعلام کرد میخواهد در موسسه اعتمخالفان کلیات لایحه بودجه ۹۴/ ۳ رضایی: بودجه براساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین نشده است
مخالفان کلیات لایحه بودجه ۹۴ ۳رضایی بودجه براساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین نشده استنماینده مردم خمین گفت پس از ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی قرار بود لایحه بودجه متناسب با آن سیاستها تدوین شود اما مسئولان به سادگی از آن گذشتند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محنماینده مجلس عنوان کرد شفافیت صنایع بورسی عامل تحقق اقتصاد مقاومتی/ مجلس حامی واقعی شدن قیمت و سازوکار بورس کا
نماینده مجلس عنوان کردشفافیت صنایع بورسی عامل تحقق اقتصاد مقاومتی مجلس حامی واقعی شدن قیمت و سازوکار بورس کالاستعضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت بخش اعظمی از اقتصاد مقاومتی به تولید و صنعت برمیگردد از این رو نمیتوان با اقدامات و قیمتگذاری دستوری اقتصاد مقاومتی را اجرایی- نماینده خلخال : راهکار مناسب برای مقابله با تحریم تحقق اقتصاد مقاومتی است
نماینده خلخال راهکار مناسب برای مقابله با تحریم تحقق اقتصاد مقاومتی است اردبیل - ایرنا- نماینده مردم شهرستان های خلخال وکوثردرمجلس با اشاره به مشکلات اقتصادی دشمن گفت درچنین شرایطی راهکارمناسب برای مقابله با تحریم ها وفشارهای اقتصادی دشمن نهادینه شدن فرهنگ اقتصاد مقاومتی درجامخالفان کلیات بودجه/ 10 نادران: رکود عمیقتر شده است/ نسبتی بین لایحه بودجه 94 و اقتصاد مقاومتی نیست
مخالفان کلیات بودجه 10نادران رکود عمیقتر شده است نسبتی بین لایحه بودجه 94 و اقتصاد مقاومتی نیستنماینده تهران با اشاره به این که نسبتی بین لایحه بودجه ۹۴ و اقتصاد مقاومتی دیده نمیشود گفت رکود تشدید شده است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس الیاس نادران که به عنوان مخاموافقان کلیات لایحه بودجه/ ۶ اکبریان: بودجه بر اساس اقتصاد مقاومتی تدوین شده است/مخالفان بودجه منابع جدید اعلا
موافقان کلیات لایحه بودجه ۶اکبریان بودجه بر اساس اقتصاد مقاومتی تدوین شده است مخالفان بودجه منابع جدید اعلام کنندعضو کمیسیون صنایع نماینده موافق کلیات لایحه بودجه 94 با بیان اینکه ارائه به موقع لایحه بودجه یکی از نکات مثبت است گفت بودجه بر اساس اقتصاد مقاومتی تدوین شده و روزنهسوالی که پیش روی بودجه قرار دارد: بانک مرکزی ابزار تصمیمگیری در شرایط مختلف اقتصادی را دارد؟
سوالی که پیش روی بودجه قرار دارد بانک مرکزی ابزار تصمیمگیری در شرایط مختلف اقتصادی را دارد اقتصاد > اقتصاد کلان - سوالی که در خصوص لایحه بودجه مطرح است این که آیا بانک مرکزی ابزارهای لازم برای تصمیمگیری در طول یکسال آینده را دارد صمد عزیزنژاد یکی از مسایاقتصاد دنیا در ۲۴ ساعت گذشته/ تازهترین اعتراف بانک مرکزی انگلیس
اقتصاد دنیا در ۲۴ ساعت گذشته تازهترین اعتراف بانک مرکزی انگلیس شناسهٔ خبر 2496305 دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۴ اقتصاد > اقتصاد جهان مهمترین عناوین اقتصادی دنیا در ۲۴ ساعت گذشته منتشر شد به گزارش خبرنگار مهر مهمترین عناوین اقتصادی دنیا در ۲۴ ساعت گذشته به شرح ذیل است خبرگزاسياستهاي اقتصاد مقاومتي، کليد ارتقاي بهرهوري است
۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۶ ۱۲ب ظ رئيس سازمان ملي بهرهوري ايران سياستهاي اقتصاد مقاومتي کليد ارتقاي بهرهوري است رئيس سازمان ملي بهرهوري ايران با بيان تجربيات کشورهاي توسعهيافته در زمينهٔ ارتقاي بهرهوري تصريح کرد توجه به کيفيت آموزش و تحقيق و توسعه در ارتقاي بهرهوري نقش اساسي دار-
اقتصادی
پربازدیدترینها