محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830585672
آیا مصوبات انتخاباتی مجمع تشخیص مصلحت به انتخابات مجلس دهم میرسد؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران بررسی میکند
آیا مصوبات انتخاباتی مجمع تشخیص مصلحت به انتخابات مجلس دهم میرسد؟
سیاستهای کلی انتخابات در شرایطی در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت قرار گرفته است، که در این خصوص دو نکته حائز اهمیت است؛ نکته نخست ضمانت اجرایی این مصوبات است که تحقق آن از سوی برخی کنشگران سیاسی و رسانهای مورد تشکیک قرار گرفته و نکته دوم این است که آیا این مصوبات و سیاستها در موعد انتخابات مجلس دهم در اسفند 94، اجرایی میشود یا خیر؟
به گزارشخبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، اوایل آذرماه بود که مجمع تشخیص مصلحت نظام، بر مبنای پیشنویس ارائه شده از سوی مقام معظم رهبری، بررسی و تدوین سیاستهای کلی انتخابات را در دستور کار قرار داد.
در جلسه روز شنبه هشتم آذر، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گام نخست، کلیات سیاستهای کلی انتخابات را به تصویب رساندند؛ در جلسه مزبور که علاوه بر اعضاء دائمی مجمع،وزرای اطلاعات و دادگستری، قائم مقام وزیر کشور، عضو حقوقدان شورای نگهبان و رئیس سازمان صداوسیما نیز حضور داشتند، گزارش بررسی و مصوبات پیشنهادی اعضای کمیسیون سیاسی، دفاعی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام در این خصوص مطرح شد.
دایره شمول وسیع؛ ضرورت تامین و تضمین آزادی،سلامت و فراگیری انتخابات در مراحل تقنین،نظارت و اجرا؛رعایت اصل عدم مداخله دستگاهها و سازمانهای غیرمرتبط در روند انتخابات؛ اصل تفکیک حوزه نظارت از اجرا و تعیین قلمرو ناظران؛اصل امکان دادرسی و پاسخگویی به شکایات مربوط به انتخابات؛ ضرورت شفافیت مسائل مالی و هزینههای تبلیغاتی کاندیداها و قانونمند شدن لیستهای انتخاباتی، در زمره مهمترین محورهایی بودند که در گام نخست تدوین سیاستهای کلی انتخابات، مورد توجه اعضای مجمع قرار گرفت.
تامین و تضمین عدالت انتخاباتی؛ این نخستین اصلی بود که اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از تصویب کلیات سیاستهای کلی انتخابات، نسبت به آن اهتمام ورزیدند؛ بر همین مبنا، اعضای مجمع در نخستین جلسه پس از تصویب کلیات، این بند را تصویب کردند:« تعيين حوزههای انتخاباتی بر مبنای جمعيت و مقتضيات اجتنابناپذير بهگونهيی كه حداكثر عدالت انتخاباتی و همچنين شناخت مردم از نامزدها فراهم شود».
اکثریت مطلق در مرحله اول؛ اکثریت نسبی در مرحله دوم
یک مرحلهای شدن انتخابات مجلس، فرضیهای بود که تا قبل از جلسه مجمع تشخیص در روز شنبه سیزدهم دی، در اذهان فعالان سیاسی و رسانهای نقش بسته بود؛ فرضیهای که البته به اثبات نرسید و اعضای مجمع در جلسه مزبور بار دیگر بر دو مرحلهای بودن انتخابات مجلس البته با یک تبصره تاکید کردند.
تبصرهای که دومرحله بودن سیاستهای جدید را از سیاستهای قبلی جدا میکند، بحث اکثریت مطلق و اکثریت نسبی است؛ طبق ماده ۸ فصل دوم قانون فعلی انتخابات مجلس شورای اسلامی، نامزدهای انتخابات مجلس در مرحله اول باید حداکثر یک چهارم کل ارای ماخوذه را کسب کنند؛ اما بر مبنای سیاستهای مصوب شده اخیر، معیار انتخاب کاندیداها در مرحله اول اکثریت مطلق خواهد بود و در مرحله دوم است که اکثریت نسبی به ملاک انتخاب نامزدهای تصدی کرسیهای مجلس تبدیل میشود.
البته مصوبه فوق، منتقدانی نیز بویژه از صنف حقوقدانان داشت؛ متخصصانی که معتقد بودند، اکثریت نسبی در مرحله دوم اثربخشی اقناعی ندارد و فاتحین مرحله دوم انتخابات باید بر پایه اکثریت مطلق یا همان پنجاه به علاوه یک تعیین شوند.
بحث تبلیغات انتخاباتی نامزدها، موضوع دیگری بود که در جلسه مجمع تشخیص در سیزدهمین روز دی، مطمح نظر اعضاء قرار گرفت و بر مبنای آن مصوب شد که «داوطلبان در تبليغات انتخاباتی با تقسيم برابر و عادلانه، متناسب با امكانات در هر انتخابات حسب مورد از صداوسيما و ديگر رسانههای دولتی و عمومی بهرهمند شوند».
منطقهبندی انتخاباتی کلانشهرها
منطقهبندی کلانشهرها، پیشنهاد بعدی مجمع تشخیصنشینان برای سروسامان دادن به اوضاع انتخابات بود؛ پیشنهادی که در جلسه آخرین روزهای دی، در مجمع تشخیص مطرح شد.
تهران نخستین کلان شهری بود که برای منطقهبندی انتخاباتی مورد توجه اعضای مجمع قرار گرفت؛ غلامرضا مصباحی مقدم از اعضای مجمع تشخیص پیرامون این موضوع به یکی از خبرگزاریها چنین گفته است:« پيشنهاد تقسيم تهران به 10 منطقه انتخاباتی فعلا در كميسيون انتخابات مجمع تشخيص مصلحت نظام مطرح شده و در حال رسيدگی است».
اگرچه طرح منطقهبندی انتخاباتی کلانشهرها، بویژه کلانشهرتهران، به نوعی مغایر با طرح استانی شدن انتخابات مجلس است که این روزها در کمیسیون شوراهای بهارستان، سبک و سنگین میشود؛ اما مدافعان طرح مزبور، استدلالهای جالبی را برای اثبات طرح مورد حمایت خود مطرح میکنند.
محمد هاشمی، رییس دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت، یکی از همان افرادی است که از طرح منطقه بندی انتخاباتی کلانشهرها بویژه کلانشهر تهران حمایت میکند و معتقد است:«قانون انتخابات اعم است و همه انتخابات را در بر میگيرد اما موضوعی كه خيلی در آن بحث میشد، موضوع تهران و استانهای بزرگ و كلانشهرها بود كه به گونهيی حوزههای انتخاباتش تعريف شود كه رأیدهندگان بتوانند شناخت بهتری از نمايندگان داشته باشند».
محمد هاشمی در تشریح طرح منطقه بندی انتخاباتی کلانشهرها، چنین گفت:« در كلانشهرها و تهران بحث اين بود كه 30 نماينده برای تهران نباشد و گفته شد تهران از مركز به 8 يا 7 يا 6 منطقه تقسيم شود و در هر منطقه 5 يا 4 كانديدا باشد كه مردم به جای 30 نفر و از بين نامزدهای آن منطقه 4 يا 5 نفر را انتخاب كنند».
طرح منطقهبندی انتخاباتی کلانشهرها، اگرچه حامیان زیادی در مجمع تشخیص مصلحت دارد، اما این طرح، سوای تضاد و تزاحمی که با طرح در دستور کار مجلس مبنی بر استانی شدن انتخابات دارد؛ دارای ابعاد پنهان و مستور دیگری نیز هست؛ برای مثال در این طرح مشخص نشده است که در صورت منطقهبندی کلانشهرها، آیا نامزدهای هر منطقه باید الزاما ساکن همان منطقه باشند یا خیر؟
تصویب قواعد فعالیت احزاب در انتخابات
مجمع تشخیص مصلحت نظام، بررسی و تدوین سیاستهای کلی انتخابات را در جلسه روز یازدهم بهمن خود نیز ادامه داد؛ جلسهای که تماما به اصلاح بند ششم سیاستهای کلی انتخابات، ناظر بر فعالیت احزاب و تشکلها، اختصاص داشت.
در جلسه مزبور، علاوه بر اعضای دائمی مجمع، وزرای كشور، اطلاعات و دادگستری، رييس كميسيون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی و معاون اجرايی شورای عالی امنيت ملی و معاون حقوقی رييس جمهور نيز حضور داشتند.
شفافسازی منابع مالی کاندیداها و تشکلهای سیاسی برای ورود به رقابتهای انتخاباتی، شاه بیت مصوبات جلسه روز یازدهم بهمن، مجمع تشخیص مصلحت بود؛ جایی که مقرر شد، حدود و نوع هزينهها و منابع مجاز و غيرمجاز انتخاباتی، تعیین شود و احزاب سیاسی مکلف به اعلام عمومی منابع مالی و هزینههای تبلیغات انتخاباتی خود شدند.
پيشگيری از جرايم و تخلفات انتخاباتی و رسيدگی سريع و خارج از نوبت حسب مورد به ويژه جرايم امنيتی، مالی، تبليغاتی و اقدامات تخريبی ضد داوطلبان و هرگونه اقدام مغاير با شرع و قانون و نيز منافع، وحدت و امنيت ملی نيز از جمله موضوعات مورد بحث در بند ششم سياستهای كلی انتخابات بود، که بر این اساس اعضای مجمع مصوب کردند که بايد زمينه برای ارتقای سطح شناخت و آگاهی و آموزشهای عمومی و ترويج هنجارهای انتخاباتی و نهادينه كردن آن در فرهنگ عمومی و تعيين قواعد و ضوابط رقابت سياسی سالم برای افزايش مشاركت و حضور آگاهانه و با نشاط مردم و كمك به انتخاب اصلح توسط نهادها و ارگانهای ذیربط فراهم شود.
همچنين بر اساس مصوبه جلسه روز یازدهم بهمن مجمع تشخيص مصلحت نظام، چارچوبها و قواعد لازم برای فعاليت قانونمند و مسوولانه احزاب و تشكلهای سياسی و اشخاص حقيقی در عرصه انتخابات مبتنی بر اصول و مبانی نظام جمهوری اسلامی ايران به نحوی كه رقابتهای انتخاباتی منجر به افزايش مشاركت آگاهانه، اعتماد، ثبات و اقتدار نظام شود، تعيين شدند.
مصطفي ميرسليم از اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره موعد احتمال اجراي اين سياستها گفته بود: «با توجه به اهميت مقوله انتخابات در كشورمان اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام درصدد هستند با برگزاري جلسات مستمر تا پايان سال روند بررسي سياستهاي كلي انتخابات را به اتمام برسانند تا اين سياستها در انتخابات بعدي مورد لحاظ قرار گيرد».
"بایدها" و "نبایدهای" انتخاباتی
اعضای مجمع تشخیص مصلحت در جلسات هر دو هفته یکبار خود، یکی یکی به بررسی و تصویب سیاستهای کلی انتخابات میپرداختند، تا اینکه نوبت به "بایدها" و "نبایدها"ی انتخاباتی رسید؛ بایدها و نبایدهایی که در جلسه روز شنبه 25 بهمن مجمع تشخیص مصلحت مورد مداقه و ارزیابی قرارگرفت، ارتباط تنگاتنگی با مهم ترین نهاد انتخاباتی یعنی شورای نگهبان داشت.
اعضای مجمع تشخیص در جلسه مزبور، در خصوص ، نحوه بررسی صلاحيت كانديداهای انتخاباتها که کارویژه شورای نگهبان محسوب میشود، مصوباتی نیز داشتند؛ از جمله اینکه اعضای مجمع مقرر کردند که بايد معيارهای دقيق برای تاييد يا رد صلاحيت كانديداها تعيين شود.
در جلسه روز 25 بهمن مجمع تشخیص تنها بحث نحوه احراز صلاحیت نامزدهای انتخاباتی مورد توجه قرار نگرفت، بلکه بار دیگر موضوع مغفول مانده انتخابات اخیر یعنی تحزب گرایی نیز برجسته شد و سازوکارهایی برای تسهيل و ارتقای سطح مشاركت احزاب و تشكلهای سياسی در فرآیند انتخابات در نظر گرفته شد.
با مصوبه جلسه 25 بهمن مجمع تشخيص مصلحت نظام مقرر شد كه "سطح مشاركت احزاب و تشكلهای سياسی قانونی در انتخابات برای معرفی افراد شايسته در تراز جمهوری اسلامی ايران و در چارچوب صلاحيتهای قانونی، مطالبه رقابت سالم انتخاباتی داوطلبان مورد حمايت در جهت افزايش مشاركت و حضور با نشاط مردم، مسووليت پذيری و قانونمداری و رعايت قواعد و مقررات فعاليت سياسی توسط اعضا، طرفداران و داوطلبان و پذيرش نتيجه قانونی و نهايی انتخابات، حمايت از تشكيل اجتماعات و همايشهای انتخاباتی و استفاده مناسب و عادلانه از امكانات دولتی و عمومی در تبليغات توسط احزاب تسهيل و ارتقا يابد".
همچنين بر اين اساس مقرر شد كه حق دفاع احزاب از حقوق داوطلبان، اعضا و طرفداران در مراجع قانونی مورد پذيرش قرار بگيرد. همچنين بنا شد كه برای پشتيبانیهای تخصصی و حفظ و ارتقای شايستگيهای نمايندگان در طول دوران خدمت احزاب مسووليت پذيریهای لازم را انجام بدهند.
در آستانه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بود که مقام معظم رهبری بر حق الناس بودن رای مردم تاکید کردند؛ تاکیدی که حالا توسط مجمع تشخیص مصلحت به یکی از بندهای سیاستهای کلی انتخابات تبدیل شده است و اعضای مجمع در جلسه روز 25 بهمن خود بر مبنای همین فرمایش مقام معظم رهبری، طرح "پاسداری از آزادی و سلامت انتخابات و حق انتخاب آزادانه افراد وصيانت از آرای مردم به عنوان حق الناس در قانونگذاری و رعايت كامل بی طرفی در نظارت و اجرا" را به تصویب رساندند.
اما جلسه روز 25 بهمن مجمع تشخیص مصلحت، یک مصوبه حاشیهسازهم داشت، مصوبهای که ذیل بحث ممنوعالورودها به عرصه فعالیتهای انتخاباتی، حضور نظامیها اعم از نیروهای ارتش، سپاه ، انتظامی ، بسیجی ، اطلاعاتی و امنیتی را در دستهبندیها و جناح بندیهای سیاسی منع کرده بود.
مصوبهای که با واکنش برخی نیروهای نظامی مواجه شد و آنها تاکید کردند که پیش از این هم به موجب قانون و سفارشات امام راحل از نقش آفرینی در دسته بندیهای جناحی احتراز میکردند.
برگزاری تمام انتخابات زیرنظر هیئت مرکزی
اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه روز شنبه دوم اسفند خود نیز بار دیگر به سیاق جلسات گذشته، بررسی و تدوین سیاستهای کلی انتخابات را در دستور کار قرار دادند؛ در جلسه مزبور، طرحها و پیشنهاداتی به مرحله تصویب رسید که همپوشانی و قرابت زیادی با حوزه فعالیت شورای نگهبان داشت.
اعضای مجمع در جلسه فوقالذکر، تصویب کردند که ردصلاحیتشدگان هر انتخابات باید به صورت مکتوب از علل یا عوامل رد صلاحیت خود آگاهی یابند؛ همچنین در این جلسه مقرر شد که مکانیزمی برای دفاع نامزدهای ردصلاحیت شده در قانون انتخابات، در نظر گرفته شود.
برگزاری تمام انتخابات کشور زیر نظر هیئت مرکزی انتخابات متشکل از نمایندگان سه قوه و معتمدان ملی، مصوبه مهم دیگر جلسه دومین روز اسفندماه مجمع تشخیص مصلحت بود؛ مصوبهای که البته پیشتر از سوی نمایندگان مجلس نهم برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نیز مورد تصویب قرار گرفته بود و حالا با تصویب شدن از سوی مجمع تشخیص مصلحت، جامعیت آن بیشتر شده است.
آیا مصوبات انتخاباتی مجمع به انتخابات مجلس دهم میرسد؟
سیاستهای کلی انتخابات در شرایطی در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت قرار گرفته است، که در این خصوص دو نکته حائز اهمیت است؛ نکته نخست ضمانت اجرایی این مصوبات است که تحقق آن از سوی برخی کنشگران سیاسی و رسانهای مورد تشکیک قرار گرفته است و نکته دوم این است که آیا این مصوبات و سیاست ها در موعد انتخابات مجلس دهم در اسفند 94، اجرایی می شود یا خیر؟
مصطفی ميرسليم از اعضای مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره موعد احتمال اجرای اين سياستها گفته است :"با توجه به اهميت مقوله انتخابات در كشورمان اعضای مجمع تشخيص مصلحت نظام درصدد هستند با برگزاری جلسات مستمر تا پايان سال روند بررسی سياستهای كلی انتخابات را به اتمام برسانند تا اين سياستها در انتخابات بعدی مورد لحاظ قرار گيرد".
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
جلسات صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام هفتگی شد
برگزاری انتخابات تحت نظر هیأت مرکزی متشکل از قوای سهگانه و معتمدین ملی
آبروی حزب با رفتار اعضای آن معنا میشود/افراد مراقب باشند رفتارشان پای حزب نوشته نشود
تصویب "قواعد فعالیت احزاب و تشکلهای سیاسی در انتخابات" در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام
پشت پرده هجمه بیسابقه اصلاحطلبان علیه شورای نگهبان/ گردهمایی با طعم تشکیک و تخریب!
دو بند دیگر از سیاستهای کلی انتخابات به تصویب رسید/ تعیین حدود و منابع هزینههای مجاز انتخاباتی
نباید پا را از دایره اخلاق و قانون فراتر بگذاریم/ واکنش به انتخابات خبرگان آینده
سخنرانی «صفارهرندی» و «حبیبی» درباره الزامات سیاستهای کلی انتخابات برگزار میشود
بررسی سیاستهای کلی انتخابات قطعه تاریخی مجمع تشخیص است/ ماموریت ویژه رئیس مجمع به ولایتی
۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]
صفحات پیشنهادی
- تایید پیش نویس لایحه احزاب در انتظار رای مجلس/ منتظر تصویب طرح جامع انتخاباتی در مجمع تشخیص مصلحت هستیم
رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزشی کشور تایید پیش نویس لایحه احزاب در انتظار رای مجلس منتظر تصویب طرح جامع انتخاباتی در مجمع تشخیص مصلحت هستیم تهران - ایرنا- رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزشی وزارت کشور گفت پیش نویس لایحه احزاب تدوین شده و در انتظار رای مجلس شورای اسلامی و تمنتظر تصویب نظام جامع انتخاباتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام هستیم
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۲ رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با اشاره به طرحهای مطالعاتی گفت این مرکز به عنوان مرکز نخبگی و علمی وزارت کشور عمل میکند به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اصغر افتخاری در نشست خبری مشترک خود باسخنگوی وزارت کشوراحتمال تصویب رای دادن به «لیستها» برای انتخابات مجلس در مجمع تشخیص
احتمال تصویب رای دادن به لیستها برای انتخابات مجلس در مجمع تشخیصتاریخ انتشار سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۱۹ باتوجه به قانونمندشدن لیستهای انتخاباتی در مجمع احتمال تصویب رای دادن به لیستهای انتخاباتی به جای افراد در انتخابات مجلس در دستور کار مجمع تشخیص قرار گرفتتوصیه رئیس مجلس به مجمع تشخیص مصلحت
توصیه رئیس مجلس به مجمع تشخیص مصلحتتاریخ انتشار سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۴۱ رئیس مجلس شورای اسلامی در پیشنهادی به مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت سیاستهای کلی به اندازه کافی نوشته شده است مجمع تشخیص از این پس به جای نوشتن سیاستهای کلی بر اجرای آنها توسط قوای سه&zwnمصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره انتخابات مسأله تازهای نیست
سردار جزایری مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره انتخابات مسأله تازهای نیست شناسهٔ خبر 2495920 یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۱ سیاست > امنیتی و دفاعی معاون ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مصوبه مجمع تشخیص درباره انتخابات و عدم ورود نیروهای مسلح به گروهها جریانات و احزاب سیاسادامه بررسي و تدوين سياستهاي کلي انتخابات در مجمع تشخيص مصلحت نظام
۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۶ ۲ب ظ ادامه بررسي و تدوين سياستهاي کلي انتخابات در مجمع تشخيص مصلحت نظام اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام در جلسه امروز خود بررسي و تدوين ادامه سياستهاي کلي انتخابات را با تصويب چهار بند ديگر پيگيري کردند به گزارش خبرگزاري موج در اين جلسه که علاوه بر اکثريت اعضاتوصیه رئیس مجلس به مجمع تشخیص مصلحت |اخبار ایران و جهان
توصیه رئیس مجلس به مجمع تشخیص مصلحت رئیس مجلس شورای اسلامی در پیشنهادی به مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت سیاستهای کلی به اندازه کافی نوشته شده است مجمع تشخیص از این پس به جای نوشتن سیاستهای کلی بر اجرای آنها توسط قوای سهگانه نظارت کنید کد خبر ۴۷۶۱۴۴ تاریخ انتشار ۲۸ بهمن ۱۳۹۳اختصاصی فارس/ احتمال تصویب رای دادن به «لیستها» برای انتخابات مجلس در مجمع تشخیص/ انتخابات خبرگان ا
اختصاصی فارس احتمال تصویب رای دادن به لیستها برای انتخابات مجلس در مجمع تشخیص انتخابات خبرگان از لزوم شفافیت منابع مالی استثنا نشدباتوجه به قانونمندشدن لیستهای انتخاباتی در مجمع احتمال تصویب رای دادن به لیستهای انتخاباتی به جای افراد در انتخابات مجلس در دستور کار مجمع تشخیص قادامه بررسی و تدوین سیاستهای کلی انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت
امروز صورت گرفت ادامه بررسی و تدوین سیاستهای کلی انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت شناسهٔ خبر 2502306 شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۱ سیاست > سایر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز خود بررسی و تدوین ادامه سیاستهای کلی انتخابات را با تصویب چهار بند دیگر پیگیری کردند به گزارتشریح بند 7 مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر عدم ورود نظامیان به انتخابات
سردار وحیدی در جمع خبرنگاران تشریح بند 7 مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر عدم ورود نظامیان به انتخابات عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت هیچ دستگاهی اعم از لشگری و کشوری نباید در انتخابات دخالت جانبدارانه داشته باشد به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران سردار احمد وحیدی عضونائب رئیس فدراسیون ووشو خبر داد برگزاری مجمع انتخاباتی رئیس فدراسیون ووشو
نائب رئیس فدراسیون ووشو خبر دادبرگزاری مجمع انتخاباتی رئیس فدراسیون ووشونائب رئیس فدراسیون ووشو از برگزاری مجمع انتخاباتی رئیس فدراسیون ووشو در تاریخ سیزدهم اسفندماه سالجاری خبر داد و گفت این انتخابات هر چهار سال یکبار با حضور نمایندگانی از سوی وزرا و نیروهای انتظامی برگزار میآغاز رایزنیهای اصولگرایان مجلس برای انتخابات مجلس دهم
آغاز رایزنیهای اصولگرایان مجلس برای انتخابات مجلس دهم سخنگوی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی از آغاز رایزنیهای نمایندگان مجلس در مورد انتخابات مجلس دهم خبر داد به گزارش نامه نیوز صفر نعیمی رز اظهار کرد با توجه به اینکه هفتم اسفند ماه سال آینده انتخابات مجلاخبار ایران و جهان | - دیدار جمعی از عشایر استان تهران بارئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
دیدار جمعی از عشایر استان تهران بارئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جمعی از عشایر استان تهران صبح امروز سه شنبه با آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و گفتگو کردند محمد کاظم پور ۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۶ ۳۶- استاندار کرمان با رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کرد
استاندار کرمان با رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کرد کرمان- ایرنا- استاندار کرمان روز سه شنبه با حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و گفت و گو کرد به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان علیرضا رزم حسینی در این دیدار گزارشی از مثلث توسعه اقتصادی طرح ه- پیام تسلیت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به امام جمعه کرمان
پیام تسلیت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به امام جمعه کرمان کرمان - ایرنا - رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی به نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان درگذشت نوه وی را تسلیت گفت به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان به نقل از سایت مجمع تشخیص مصلحت نظام آیت الله هاشمی رفسنجزمان انتخابات مجلس به خبرگان رفت/هفتم یا چهاردهم اسفند
زمان انتخابات مجلس به خبرگان رفت هفتم یا چهاردهم اسفند سخنگوی وزارت کشور گفت برای برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان دو زمان ۷ اسفند یا ۱۴ اسفند ۹۴ به شورای نگهبان پیشنهاد شده است و پس از آن تاریخ قطعی اعلام می شود به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر حسینعلی امیاعلام زمان برگزاری انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری
اعلام زمان برگزاری انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری سخنگوی شورای نگهبان از برگزاری انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری در 7 اسفند ۹۴ خبر داد روز نو سخنگوی شورای نگهبان از برگزاری انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری در 7 اسفند ۹۴ خبر داد به گزارش روزنو نجاتالله ابراهیمیان سخنگوی شور-
سیاسی
پربازدیدترینها