واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس سازمان مدیریت بحران در گفت و گو با پانا خبر داد؛ مشارکت تمام دستگاه های موثر برای عبور از بحران آب خبرگزاری پانا: رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اعتبارت ماده 10 را برای مقابله با بحران آب در ستاد مدیریت بحران وزارت کشور اختصاص می دهیم و مشارکت تمام دستگاه های موثر را در عبور از بحران آب جلب کردیم.
۱۳۹۳ جمعه ۸ اسفند ساعت 09:09
اسماعیل نجار در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا، در تشریح ستاد بحران آب تشکیل شده در وزارت کشور اظهار کرد: سازمان مدیریت بحران در مجموع، فرماندهی در مراحل چهارگانه بحران، شناخت ظرفیت ها، هماهنگی این ظرفیت ها و در نهایت در صورت لزوم ایجاد ظرفیت است و دستگاه های اجرایی مسئولیت اصلی کار را بر عهده دارند.
وی یادآور شد: هماهنگی انجام امور سازمان مدیریت بحران با وزارت کشور است که در بحث بحران آب با برگزاری جلسات متعدد مقوله خشکسالی ها و اقدام به تصمیمات خوبی گرفتیم و موفق به تخصیص اعتبارات قابل توجهی شدیم.
رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به استفاده از منابع ماده 10 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، گفت: با تعریف سرفصل های مختلفی در استانهای مختلف وزارت نیرو با هزینه کرد این اعتبارات برنامه های مدیریت و تأمین منابع برای مقابله با بحران را اجرا می کند.
نجار در مورد برنامه های کوتاه مدت ستاد بحران آب در وزارت کشور اعلام کرد: همه دستگاه ها تا کنون با نگاه جامع همکاری های مشترک انجام می دهند و در موضوع آب تمام دستگاه هایی که در مقوله آب می توانند موثر عمل کنند وارد عمل شدند همچون استانداری ها، شهرداری ها و دیگر دستگاه های مرتبط و اثر گذار در حوزه آب.
به گزارش خبرگزاری پانا: معاون اول رییس جمهور با توجه به گزارشات سازمان هواشناسی و وزارت نیرو مبنی بر کاهش شدید میزان بارش ها و وجود محدودیت در منابع آب برای سال 94، از وزارت کشور خواست تشکیل ستادهای بحران آب را با اولویت مسئله خشکسالی در دستور کار قرار دهد.
اسحاق جهانگیری در جلسه شورای عالی آب که چهارم اسفند 93 برگزار شد، گفت: با توجه به شرایط کنونی، ستاد بحران کشور باید مسئله خشکسالی را بصورت عام و مسئله آب شرب را بصورت خاص در سطح ملی دنبال کند و هشدارهای لازم را برای صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آب به مردم بدهد.
در این جلسه که وزرای نیرو، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و رییس سازمان حفاظت محیط زیست نیز حضور داشتند، رییس سازمان هواشناسی کشور گزارشی از آخرین وضعیت بارش، دما و خشکسالی در ایران ارایه کرد و به ارائه توضیحاتی در خصوص درصد تغییر بارش استانهای کشور، مقایسه بارش سال زراعی جاری با دوره مشابه زمانی در سال گذشته و وضعیت خشکسالی 23 سال اخیر کشور پرداخت.
وزارت نیرو نیز در این نشست به ارایه گزارشی درخصوص بررسی وضعیت خشکسالی کشور و اقدامات لازم برای کاهش اثرات آن پرداخت که میزان کاهش بارش وحجم جریان های سطحی در سال آبی جاری، وضعیت سدهای دردست بهرهبرداری، شاخص پایش منابع آب در استانهای کشور و نیز تحلیل وضعیت تولید و نیاز آب شرب در سال 94 از رئوس این گزارش بودند.
بر اساس این گزارش بر اثر کاهش بارش های کشور طی چند سال گذشته، بسیاری از استانهای کشور در سال آینده از لحاظ منابع آبی دچار محدودیت جدی خواهند بود و باید با اعمال مدیریت مناسب و صرفه جویی عملی در بخش های مختلف، زمینه عبور از این وضعیت را فراهم ساخت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]