واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مطالبات فعالان اقتصادی قم از دولت تدبیر و امید قم -ایرنا- فعالان اقتصادی قم پنجشنبه شب در نشستی صمیمی با مقامات ارشد دولت یازدهم مطالبات، دغدغه ها و مشکلات خود را ارائه و راهکارهای دستیابی به توسعه اقتصادی پایدار را بیان کردند.
به گزارش ایرنا، "ابوالفضل خاکی" رییس اتاق بازرگانی قم در این نشست گفت: همکاری دولت و مجلس در راستای حمایت از تولید، امید را در فعالان اقتصادی زنده کرده است و دیپلماسی فعال دولت یازدهم نیز می تواند زمینه ساز تحولات عظیمی در این بخش باشد.
وی افزود: برخی شرکت های خارجی برای سرمایه گذاری در قم و ایران اعلام آمادگی می کنند ولی برخی قوانین دست و پاگیر و بروکراسی های زائد مانع از فعالیت آنها می باشد.
وی بدهی های معوق بانکی، نرخ بالای 28 درصد تسهیلات بانکی و عدم وجود یک نمایشگاه دائمی برای نمایش محصولات تولیدی را از مشکلات فعلی استان ذکر کرد و خواهان رفع آنها توسط مسوولان دولت شد.
"محمد حسین عرفانیان" مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه غرب آسیا نیز طی سخنانی از دولت خواست با تشکیل ستاد بحران در استان ها واحدهای تولیدی را از وضعیت کنونی نجات دهند.
وی گفت: باید قانون و مردم را در جهت دستیابی به هدف به کار گرفت، برای تولید موفق نباید به زندگی یارانه ای و کارمندی تن داد بلکه باید زمینه حضور سرمایه گذاران و حمایت از تولیدگران فراهم شود.
"ابوالفضل رجبیان" رییس اتحادیه فرش دستباف ابریشم گفت: در استان قم 40 هزار بافنده فرش مشغول فعالیت هستند و کارگاه های فرش دستباف 12 استان کشور را مدیریت می کند، دولت از تولید فرش قم حمایت بیشتری داشته باشد.
وی ادامه داد: نمایشگاه دائمی فرش استان در نزدیک عوارضی قم-تهران در حال احداث بوده و نیمه کاره می باشد از دولت انتظار داریم برای تکمیل و تجهیز این نمایشگاه کمک کند.
وی همچنین از دولت خواست تسهیلاتی از صندوق توسعه ملی با نرخ متعادل را در اختیار تولید فرش دستباف قم قرار دهد.
"ابوالفضل جوکار" مدیر مسوول انتشارات بین المللی کاج و از تولیدگران قمی در سخنانی گفت: در ایران توریسم را در حوزه صنایع دستی قرار می دهند و باید صنعت گردشگری در شهر قم مورد حمایت قرار گیرد .
"علی مومن" نماینده کشاورزان گفت: کشاورزان استان قم با کمبود آب برای زراعت مواجهه هستند و خواسته ما این است بعد از رفع مشکل آب آشامیدنی، آب سد 15 خرداد کامل به بخش کشاورزی اختصاص داده شود.
وی حذف یارانه شیر، عدم بیمه کشاورزان، قطع حقاب های کشاورزی، گسترش شوری آب را از مشکلات این قشر ذکر کرد.
"امید یراقی" نایب رییس اتاق بازرگانی ایران و آلمان گفت: حذف برخی قوانین دست و پاگیر باعث جذب سرمایه گذاری می شود، دولت به بحث انضباط و شفافیت های مالی توجه کند و تبیعض بین بخش دولتی و خصوصی را از بین ببرد.
وی ادامه داد: نگران ادامه تحریم ها هستیم چرا که در سایه تحریم امکان صادرات محصولات به همه بازارها وجود ندارد و ارز آوری ما نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
"مجتبی بیگدلی" رییس اتحادیه انبوه سازان مسکن و ساختمان گفت: زمانی که دولت یازدهم روی کار آمد تورم 40 درصد درصد بود ولی اکنون تورم به 16 درصد رسید و باید به موازات کاهش تورم، ترخ سود بانکی هم کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: شهر مقدس قم شهری رهبر پرور و رییس جمهور پرور است و نباید حلقه های مدیریتی بین 200 تا 300 نفر همیشه ثابت باشد بلکه باید از ظرفیت فعالان اقتصادی در بخش مدیریت ها خصوصا استانداری ها استفاده شود.
بیگدلی گفت: در این دولت انتظار داشتیم که در بین وزرا و استانداران حداقل چند کارآفرین آشنا به مسائل حضور داشته باشند.
نشست فعالان اقتصادی قم با مقامات ارشد دولت یازدهم پنجشنبه شب در سالن اجتماعات شهرداری قم برگزار و طرفین پیرامون راه های رسیدن به توسعه و شکوفایی اقتصادی به تبادل نظر پرداختند.
در این مراسم محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، محمود حجتی وزیر کشاورزی، محمد نعمت زاده وزیر صنعت و معدن، تجارت، محمد شریعتمداری معاون اجرایی رییس جمهور، الهام امین زاده معاون حقوقی رییس جمهور، مسعود سلطانی فر معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و محسن حاجی میرزایی دبیر هیات دولت حضور داشتند. ک/4
7401/ 6133/
07/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]