واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: با حضور مشاور رییس جمهوری، مشکلات خانوادگی و اجتماعی زنان قم مورد بررسی قرار گرفت قم - ایرنا -مشکلات خانوادگی و اجتماعی زنان قم عصر چهارشنبه در نشست کارگروه تخصصی زنان و خانواده استان قم با حضور مشاور امور بانوان و خانواده رییس جمهوری در استانداری قم مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، در این نشست، مدیر کل خانواده و زنان استانداری قم گزارشی از برنامه های کارگروه زنان و خانواده طی 11 ماه امسال ارایه کرد و گفت: این برنامه ها در جهت رفع مشکل اشتغال زنان و تحکیم بنیان های خانواده اجرایی شد و دوره های مهارت های زندگی با ارایه خدمات مشاوره ی برگزار شد.
معصومه ظهیری افزود: آموزش های ازدواج برای دختران و برگزاری جلساتی برای شناسایی مشکلات جوانان و ترغیب آنان به ازدواج از مهتمرین برنامه های این کارگروه بوده است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی قم نز رداین نشست با بیان مشکلات مطرح شده از سوی مردم در تماس با اورژانس اجتماعی گفت: اعتیاد، طلاق، خشونت و آسیب های ناشی از حضور در فضای مجازی زنان جز مواردی است که وضعیت اجتماعی زنان را تهدید می کند.
مریم علیشیری افزود: در راستای رسیدگی به مشکلات مردم قم پایگاه های اجتماعی در 17 نقطه حاشیه شهر ایجاد شده است تا مشاوره هایی در خصوص تحکیم بنیان های خانواده، راهکارهای کاهش طلاق و سایر مسائل خانوادگی ارایه شود.
وی با اشاره به خدمات مشاوره ای بهزیستی قم در خصوص وضعیت طلاق گفت: زمانی که زوجین برای طلاق به دادگاه مراجعه می کنیم توسط تیم های مداخله کننده بهزیستی به شکل رایگان مشاوره دریافت می کنند و این اقدام باعث شده است تا زوجین در مواردی از طلاق منصرف شوند.
وی با اشاره به راه اندازی بازارچه صنایع دستی بانوان، گفت: در بوستان های قم طی برپایی نمایشگاه هایی صنایع دستی زنان سرپرست خانواده به نمایش گذاشته می شود و به فروش می رسد درصورتی که این بازارچه به صورت دایمی راه اندازی شود امنیت اشتغال برای زنان بدسرپرست و بی سرپرست را فراهم می سازد.
علیشیری، رسیدگی به وضعیت بیمه تامین اجتماعی زنان سرپرست خانواده، توسعه و تقویت اورژانس اجتماعی، برگزاری مهارت های خانواده، تامین امنیت اقتصادی زنان خانواده، توسعه و تقویت از برنامه های ورزشی و حمایت از سکونت گاه های غیر رسمی، توسعه گروه های همیار و فراهم شدن تمهیدات برای ازدواج زنان مطلقه را مهمترین راهکارهای ارایه خدمات به زنان در این استان برشمرد.
مسوول بسیج جامعه زنان سپاه علی بن ابی طالب(ع) نیز با اشاره به اینکه 140 هزار زن بسیجی در استان وجود دارد، گفت: برای این افراد در پایگاه های بسیج کلاس های آموزشی مختلفی برگزار می شود.
لیلا حیدری گفت: بانوان بسیجی در 900 حلقه شجره طیبه فعالیت می کنند و با برنامه هایی که برگزار کرده اند، توانسته اند در یک پایگاه بیش از 200 دیش ماهواره جمع آوری کنند.
وی به برگزاری کنگره بین المللی حضرت زینب(س) در قم اشاره کرد و بیان کرد: این کنگره با بررسی و معرفی ابعاد مختلف زندگی عقیله بنی هاشم حضرت زینب(ع) سال آینده برگزار می شود و در راستای این کنگره دانشنامه حضرت زینب(س) به چاپ رسیده است.
در بخش دیگر این نشست، معاون سلامت، اصلاح و تربیت قم از راه اندازی مهدکودک در بند نسوان زندان در قم خبر داد و گفت: به زودی در کنار بند نسوان مهدکودکی برای نگهداری کودکان زیر 2 دوسال راه اندازی می شود تا زنان زندانی از کودکان خود مراقبت کنند.
حجت الاسلام قاسم صفایی افزود: همچنین برای زنان زندانی شرایط اشتغال را فراهم کرده ایم تا بتوانند پاسخگوی نیازهای خود و خانواده باشند.
وی تصریح کرد: آموزش ها و مراقبت های از زندانیان صورت می گیرد تا شاهد بازگشت آنان به زندان نباشیم همچنین با تخصیص اعتباراتی توانستیم بیش از یک هزار و 500 خانواده زندانیان را آموزش دهیم.
در ادامه این نشست، معاون امور بانوان آموزش و پرورش قم با اشاره به اینکه 12 هزار دانش آموز دختر در استان قم مشغول به تحصیل هستند گفت: برای خانواده بیش از هشت هزار نفر از دانش آموزان با اعتبار بیش از حدود 250 میلیون ریال برنامه اجرا شده است.
اشرف مرتمی گفت: برگزاری 110 جلسه امنیت و سرقت و طرح مهارتی خانواده و اولیا و مربیان از جمله برنامه ها برای دانش آموزان و خانواده های آنان بوده است.
نماینده آموزش و پرورش با اشاره به اینکه زنان سرپرست خانوار فرهنگی دارای مشکلات مالی هستند گفت: این افراد خواستار تخفیف در بازنشستگی و قرار دادن فرزندانشان به جای خودشان هستند.ک/4
/8138/ 5133/
06/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]