واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تدکس فرصت های بیشتری برای گسترش یافتن ایده های خلاق فراهم می کند تهران - ایرنا- مدیر اجرایی همایش بین المللی تدکس کیش با بیان اینکه جزیره کیش میزبان اولین همایش بین المللی تدکس است، گفت: تدکس اهداف بنیاد تد را دنبال و فرصت های بیشتری برای گسترش ایده های خلاق فراهم می کند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مژده اسکندری روز چهارشنبه در نشست خبری در تهران با اشاره به اینکه تِد یک برنامه غیرانتفاعی است و 30 سال پیش در آمریکا تاسیس شده است، افزود: هدف از تاسیس این بنیاد بوجود آمدن ایده های قوی به مرور زمان در دنیا بود که همه مباحث جز سیاست و مذهب را در برمی گیرد.
به گفته وی در سال 2006 یک روزنامه نگار انگلیسی به نام کریس اندرسون برنامه و سیاست تدکس را بازتغییر داد.
مدیر اجرایی همایش بین المللی تدکس کیش با بیان اینکه درخواست برای کنفرانس تِد خیلی زیاد بود و به همین دلیل کنفرانسی به نام تِدِکس شکل گرفت، گفت: تدکس ها رویدادهایی هستند که با مجوز بنیاد تد، با ایجاد فضایی مشابه با آن به صورت محلی در سراسر دنیا برگزار می شود؛ تدکس همان هدف بنیاد تد را دنبال می کند.
وی افزود: جذابیت و استقبال از این برنامه ها به حدی است که تاکنون بیش از صد هزار رویداد تدکس با مجوز رسمی بنیاد تد در سراسر جهان برگزار شده است.
اسکندری درباره سخنرانی (تدتاک) در تدکس گفت: یکی از خصوصیت های جالب همایش تدکس این است که هر سخنران 18 دقیقه و به صورت مختصر و مفید سخنرانی می کند.
وی ادامه داد: سخنران وظیفه اش این است که روی مسئله سخنرانی خود کار کرده تا بتواند آن را به زبانی عامیانه بیان کند.
به گفته وی، در بزرگترین دانشگاه های دنیا کلاس خود را با تدتاک شروع می کنند و در ایران نیز خوب است این روش گسترش یابد و برای هدر دادن کمتر وقت از آن استفاده شود.
اسکندری به وجود چندین مترجم داوطلب که بدون دریافت پولی این سخنرانی ها را به 104 زبان زنده دنیا ترجمه می کنند، اشاره کرد و افزود: در واقع می توان گفت یک گروه جهانی درست شده که به دولت و کشور ربطی ندارد و اینها اشخاصی در دنیا هستند که معتقدند باید در دنیا تحول ایجاد شود.
مدیر اجرایی همایش بین المللی تدکس کیش تصریح کرد: تد تاک ها (سخنرانی های تد) مثل درس های دانشگاهی نیست که چیزی به شما درس دهد، بلکه سخنرانان باید ایده مهمی را در سخنان خود داشته باشند و داستان زندگی و تجربه شخصی خود را به گونه ای بازگو کنند که بتوانند ارتباطی با مخاطب برقرار و تحول ایجاد کنند.
اسکندری از جمله قوانین تد را حق سخنرانی و تبلیغات نداشتن اسپانسر و همچنین فروشنده اسلحه، سیگار و الکل نبودن او عنوان کرد.
مدیر اجرایی همایش بین اللملی تدکس کیش در خصوص دلیل انتخاب کیش برای برگزاری این کنفرانس گفت: جزیره زیبای کیش در قلب خلیج فارس واقع شده و از موقعیت خاصی برای برقراری ارتباط و تبادل ایده ها دانش و فرهنگ میان ایرانیان و سایر ملتهای جهان برخوردار است.
وی یکی از مزایای کیش برای خارجی ها را نیاز نبودن به ویزا دانست و ادامه داد: برگزاری این همایش در کیش به نشان دادن تصویری از ایران کمک می کند، چون تصویری که در خارج از ایران دارند به هیچ وجه عادلانه نیست.
اسکندری از حمایت معاونت فناوری رییس جمهور از این همایش خبر داد و گفت: هزار نفر را برای این همایش در نظر گرفتیم که قرار شد 750 نفر در سالن خلیج فارس و 250 نفر در سالن های جانبی مستقر شوند.
وی ادامه داد: در هر روز این همایش 20 سخنرانی داریم و بیشتر روی ایده های نوآورانه، کسب و کارهای اجتماعی و ایده های خیلی خوب که برنامه اجرایی آنها نوشته شده باشد، تمرکز کرده ایم.
به گفته وی، در این برنامه چهار روزه تلاش شده است تا هم افزایی مورد نظر خود کمی مشخص تر شود و سخنرانی ها بیشتر بر توسعه پایدار، آب، محیط زیست و کارآفرینی تمرکز داشته باشد.
اسکندری با بیان اینکه برخی از سخنرانان همایش ایرانی هستند، گفت: متاسفانه هیچ یک از این افراد ایرانیان مقیم داخل کشور نیستند.
الکساندر اسیلی موسس و مدیر عامل شرکت الکترونیکی جابون در سانفرانسیسکو، علی بوذری شیمیدان غذا، دیوید جی وولگادو هنرمند و طراح، گلوریا آی خبرنگار و برنامه ساز چینی، بسام طریق، شیمون بروتن موسیقیدان لندنی و مسلط بر موسیقی خاورمیانه، نیکاسین عکاس هنری، بهرخ خشنودی استاد برجسته کالیفرنیای جنوبی، تقی امیرانی طراح پرینترهای سه بعدی، شیرین گرامی، کاوه مدنی لاریجانی و خاویر هروه مربی و رهبری با تجربه در زمینه نوآوری و فناوری از سخنرانان این همایش هستند.
اجتمام(3)** 9317**1436
06/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]