تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820216174




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کوچ بهاره عشایر به مراتع ییلاقی 15 روز زودتر آغاز می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل دفتر امورعشایر کشور: کوچ بهاره عشایر به مراتع ییلاقی 15 روز زودتر آغاز می شود همدان-ایرنا-مدیرکل دفتر امورعشایر کشور گفت:به دلیل شرایط آب و هوایی نامطلوب و نبود بارندگی، کوچ بهاره سال آینده عشایر به مراتع ییلاقی 15 روز زودتر از موعد مقرر هر ساله آغاز می شود.


سید علی خلیلی پور روز چهارشنبه در کارگروه ملی ساماندهی مراتع و جنگل های غرب کشور اظهارکرد:ورود عشایر به مراتع ییلاقی در بهار سال آینده از 15 اردیبهشت به 31 فروردین 94 تغییر خواهد کرد.
وی گفت: با توجه به خشکسالی های مناطق حاشیه زاگرس و شرایط آب و هوایی نامطلوب در مناطق جنوبی کشور، سازمان ها باید همکاری لازم برای کوچ عشایر زودتر از موعد مقرر هر ساله را داشته باشند.
وی تصریح کرد: خشکسالی در استان های زاگرس نشین به صورت فوق العاده ای حاد است و کاهش 350 میلیمتر بارندگی نسبت به بلند مدت موجب کاهش پوشش های گیاهی در این منطقه شده که فاجعه انگیز است.
مدیرکل دفتر امور عشایر کشور گفت :با توجه به کم آبی و نبود پوشش گیاهی در مراتع باید با ایجاد اتراق گاه و پاسگاه در طول مسیر کوچ عشایر در کنترل و کمک به عشایر کوچنده کشور اهتمام ویژه شود.
خلیلی پور تصریح کرد:در شرایط کنونی عشایر برای تامین علوفه دام با مشکل مواجه هستند که باید با تامین نهاده های دامی و آب شرب مورد نیاز دام و انسان، از جامعه بهره بردار مراتع حمایت کنیم.
وی تعیین ایستگاه هایی برای ارایه خدمات به عشایر کوچنده با نصب تابلو و اطلاع رسانی در مسیر کوچ عشایر برای تامین آب شرب و علوفه را ضروری دانست.
خلیلی پور همچنین تاکید کرد:دستگاه های اجرایی در استان های زاگرس نشین و شرکت ها و تعاونی های صنفی کشاورزی برای تامین نهاده های مورد نیاز ، علوفه و آب همکاری لازم را داشته باشند.
مدیرکل دفترامور عشایر کشور تصریح کرد: 200 هزار تن علوفه توسط سازمان امور عشایر کشور پیش بینی شده که در اختیار دامداران عشایری قرار می گیرد و در این زمینه شرکت خدمات پشتیبانی امور دام و مدیریت بحران نیز باید همکاری لازم را داشته باشند.
یک میلیون و 200 هزار نفر از عشایر کشور در دامنه های زاگرس ساکن هستند.
عشایر کوچنده استان همدان با جمعیت بیش از 12 هزار و 500 نفر متشکل از ایلات ترکاشوند، ترک یارم طاقلو ، جمیر و طوایف مستقل شاهسون، مگسه، بنفشه خزایی و زوله، سالانه حدود 10 هزار تن محصولات دامی تولید می کنند.
7529/1181



06/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن