واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 500 کودک بازمانده از تحصیل تالش به مدرسه باز می گردند آستارا - ایرنا - رییس آموزش و پرورش تالش گفت: 500 کودک بازمانده از تحصیل و یا ترک تحصیل کرده این شهرستان در اجرای طرح انسداد مبادی بی سوادی به مدرسه باز می گردند.
به گزارش ایرنا، التفات منتظری عصر دوشنبه در جلسه کار گروه انسداد بی سوادی شهرستان تالش گفت: این طرح به منظور جلوگیری و پیشگیری از ترک تحصیل دانش آموزان در تالش اجرا می شود.
وی افزود: بر اساس آمارهای به دست آمده در شهرستان تالش حدود 500 نفر کودک شش تا 11 سال بازمانده از تحصیل به دلایل مختلف وجود دارد که در قالب اجرای این طرح تلاش می شود زمینه ادامه تحصیل آنها فراهم شده و از افزایش این تعداد پیشگیری شود.
وی هدف از اجرای این طرح را شناسایی و جذب کودکان لازم التعلیم دوره ابتدایی شش تا 11 سال و پیشگیری از ترک تحصیل دانش آموزان با هدف ارتقا کیفیت آموزشی عنوان کرد.
وی بیان کرد: تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان ادارات ، ارسال شیوه نامه به مدارس و تشکیل جلسه با مدیران ، تشکیل کارگروه هایی در سطح مدارس و طرح موضوع در شورای مدرسه و فرهنگ سازی والدین از مهمترین مواردی است که به اجرا طرح انسداد مبادی بی سوادی در تالش منجر شده است.
منتظری انسداد مبادی بیسوادی را یکی از مهمترین برنامه های آموزش و پرورش برای ریشه کنی بیسوادی دانست و افزود: تلاش آموزش و پرورش بر این است تا هیچ فردی از تحصیل بازنماند و با تمام تلاش و امکانات موجود سعی می کنیم تا زمینه ادامه تحصیل همه فرزندان این مرز و بوم را فراهم سازیم.
وی اظهار کرد: یکی از حقوق اصلی و مسلم هر انسانی برخورداری از تعلیم و تربیت است که به شکل نهادی وظیفه خانواده ، آموزش و پرورش و رسانه هاست.
وی راه اندازی مجتمع های آموزشی را در راستای برقراری عدالت آموزشی و رفع محرومیت از مناطق محروم و روستایی عنوان کرد و گفت: شهرستان تالش به دلیل وسعت و پراکندگی روستاها و نقاط محروم و کوهستانی با برخی مشکلات و چالش های آموزشی رو به روست که امیدواریم با همکاری و هماهنگی مسوولان آسیب های احتمالی در این زمینه از بین برود.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان تالش نیز در این جلسه گفت: وظیفه داریم فضایی را ایجاد کنیم تا هیچ کودکی از تحصیل باز نماند.
سیدجلال سیدمحمدی با تقدیر از اقدامات انجام شده در اجرای طرح انسداد بی سوادی در شهرستان اظهار کرد: موفقیت طرح نیازمند توجه و برنامه ریزی همه جانبه است.
وی با بیان اینکه ترک تحصیل و یا خروج از سامانه آموزشی رسمی دلایل اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی دارد ، ادامه داد: شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل از ضروریات کاری آموزش و پرورش محسوب می شود.
سیدمحمدی با تاکید بر همکاری ارگان های ذیربط در شناسایی و جذب دانش آموزان در مراکز آموزشی ادامه داد: بازماندگی از تحصیل در مناطق روستایی بیشتر از سایر مناطق است که رفع این مشکل نیازمند همکاری بخشداری ها و دهیاری هاست.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته تمرکز فرهنگ سازی تحصیلی برای افراد بزرگسال بوده است ، متذکر شد: این فرهنگ سازی باید به سمت کودکان سوق داده شده و فرهنگ واجب التعلیم بودن کودکان باید برای اولیا تبیین شود.
معاون فرماندار تالش همچنین گفت: یکی از مهمترین رسالتهای آموزش و پرورش افزایش عدالت در دو محور کمی و کیفی است که با انسداد مبادی بی سوادی و پیشگیری از ترک تحصیل دانش آموزان محقق می شود.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری تالش افزایش آسیب های اجتماعی ، پایین آمدن موقعیت اجتماعی ، احساس حقارت و رشد فقر و بیکاری را از جمله آسیب های اجتماعی بیسوادی در جامعه دانست.
وی بیان کرد: انسداد مبادی ورودی بی سوادی باید در دستور کار شوراهای اسلامی مناطق و بخش ها و دهیاران ، خانه های بهداشت روستایی ، کمیته امداد امام(ره) قرار گیرد تا دانش آموزان بازمانده از تحصیل شناسایی شوند.
شهرستان 190 هزار نفری تالش با داشتن حدود 36 هزار نفر دانش آموز که بیش از 11 هزار نفر آن در دوران ابتدایی تحصیل می کنند ، دارای 520 واحد آموزشی و دو هزار و 600 نفر کادر آموزشی در آموزش و پرورش است.ک2
7106 / 1905/ 6158
05/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]