تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از آدم بد اخلاق توبه نمى‏پذيرد. عرض شد: اى رسول خدا، چرا؟ فرمودند: چون ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870423814




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- یک مسوول فرهنگی: کتاب حکمت و سیاست از منابع تاریخی ایران است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نقد کتاب یک مسوول فرهنگی: کتاب حکمت و سیاست از منابع تاریخی ایران است مشهد - ایرنا - رییس مرکز اسناد و کتابخانه های ملی خراسان رضوی گفت: کتاب "حکمت و سیاست" از این به بعد به عنوان یکی از مراجع مهم تاریخ ایران به حساب می آید و دارای آثار بسیار مثبتی است.


کتاب خاطرات دکتر سیدحسین نصر رییس دفتر فرح پهلوی با عنوان "حکمت و سیاست " تالیف "حسین دهباشی" از سری کتابهای مجموعه تاریخ شفاهی و تصویری ایران معاصر است که اخیرا از سوی سازمان اسناد و کتابخانه ملی منتشر شده است.
"اکبر شیخ" دوشنبه شب در نشست نقد و بررسی این کتاب در جهاد دانشگاهی مشهد با حضور دهباشی، افزود: کتاب "حکمت و سیاست" یک اثر فرهنگی بسیار ماندگار است که با همت سازمان کتابخانه های ملی تهیه شده است.
وی یکی از ویژگیهای مثبت این کتاب را نقد عالمانه موضوعات مختلف سیاسی و اجتماعی تاریخ ایران ذکر و بیان کرد: برای تهیه این اثر زحمات بسیار زیادی در سالهای مختلف کشیده شده است.
رییس مرکز اسناد و کتابخانه های ملی خراسان رضوی گفت: این کتاب از این به بعد به عنوان یکی از مراجع مهم تاریخ ایران به حساب می آید و دارای آثار بسیار مثبتی است و اگر عشق، علاقه و پشتکار آقای دهباشی نمی بود این کتاب به ثمر نمی رسید.
وی همچنین اظهارداشت: سازمان اسناد و کتابخانه های ملی خراسان رضوی از برگزاری نشستهای تخصصی نقد و بررسی کتاب در دانشگاههای استان حمایت می کند.
"حسین دهباشی" نیز در نشست دیشب گفت: پروژه تاریخ شفاهی و تصویری ایران در عصر پهلوی دوم مجموعه ای از د هها گفت و گوی پژوهشی با تصمیم سازان و بازیگران اصلی عصر پهلوی دوم است.
وی افزود: این مجموعه پس از حدود 14 سال پیگیری و تلاش در خلال صدها ساعت مصاحبه صوتی و تصویری و گردآوردن دانه به دانه هزاران سند تاریخی تدوین شده است
مولف این مجموعه ادامه داد: "حکمت و سیاست، فرماندهی و نافرمانی، آیندگان و روندگان و امنیت و اقتصاد" عنوان چهار جلد نخست از مجموعه تاریخ شفاهی و تصویری ایران در عصر پهلوی دوم است.
وی گفت: این پروژه یک پروژه کاملا شخصی بود که در ادامه مسیر از حمایت سازمانها و نهادهای مختلف استفاده کردیم.
دهباشی در ادامه این نشست همچنین تاکید کرد: منبع تاریخی مبنی بر اینکه مرحوم دکتر علی شریعتی ارتباطی با ساواک داشته باشد نیافتم.
وی افزود: هیچ سندی را مبنی بر اینکه ساواک برای ساخت حسینه ارشاد هزینه کرده باشد نیز پیدا نکردم و این دو موضوع تنها یک ادعا است که از سوی سیدحسین نصر عنوان شده است.
مدیر پروژه تاریخ شفاهی ایران در عصر پهلوی دوم ادامه داد: قطعا نصر در سن و سالی نیست که بتواند تمامی تاریخ را به درستی و بدون کم و کاست روایت کند لذا ممکن است در این میان برای نقل قول درگیر برخی خواسته های خود شده و برخی خاطرات را با تغییرات عنوان کرده باشد.
وی همچنین با اشاره به اینکه خودشیفتگی در آثار شریعتی موج می زند گفت: به نظر می رسد برخی انتقادات جنبه عمومی دارد همینطور که نصر دچار یک خودشیفتگی است.
دهباشی همچنین با بیان اینکه متن کتاب به صورت کلی به تایید حسین نصر رسیده است افزود: نسخه منتشر شده نسخه اصلی این پروژه است هرچند به نظر می رسد در آینده برای مخاطب عادی باید برخی از مطالب زائد حذف و کمی نگارش نیز تغییر پیدا کند.
522/1858



05/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن