تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852263654
- راست های افراطی اروپا علیه مسلمانان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: راست های افراطی اروپا علیه مسلمانان تهران- ایرنا- «راست های افراطی اروپا علیه مسلمانان» عنوان یادداشت روزنامه «اطلاعات» به قلم «سید نادر نوربخش» کارشناس ارشد مطالعات اروپااست که در آن می خوانیم: خشونت علیه مسلمانان فرانسه درپی حمله تروریستی به نشریه شارلی ابدو و با وجود محکومیت این عمل از سوی مسلمانان ان کشور، افزایش یافته است. از جمله یک مسجد در شهر«لومان» هدف پرتاب سه نارنجک قرار گرفت و ساختمان آن آسیب دید. در شهر «وییوفرانش سور سئون» نیز یک بمب در مجاورت مسجد این شهر منفجر شد. در جزیره «کرس» در جنوب فرانسه مقابل ساختمان یک مرکز اسلامی، کله بریده شده یک خوک پیدا شد که روی آن نوشته شده بود دفعه بعدی نوبت شما خواهد بود.
در شهر پورت «لانوول» نیز تیراندازی های متعددی به مسجد شد. این خشونت ها به فرانسه ختم نشد و در سوئد نیز سه مسجد به آتش کشیده شدند.
با این که این حملات در قیاس با ابعاد حادثه شارلی ابدو، جزئی محسوب می شود اما نشان از شکل گیری یک فضای دشمنی و تنفر علیه مسلمانان فرانسه دارد. حدود 10 درصد از جمعیت فرانسه را مسلمانان تشکیل می دهند و به نظر می رسد حادثه تروریستی شارلی ابدو بیش از همه مسلمانان فرانسه را قربانی خواهد کرد.
از سوی دیگر رسانه های غرب معمولا این گونه القا می کنند که همه تروریست ها مسلمان هستند اما نگاهی به آمارها نشان دهنده خلاف این مسئله است. بنابر گزارشی که یوروپل ارائه کرده است، بیشتر حملات تروریستی در اروپا از سوی گروه های جدایی طلب صورت می گیرد.
برای مثال در سال 2013 تعداد 152 مورد حمله تروریستی در خاک اروپا صورت گرفت که از میان آنها تنها دو مورد انگیزه مذهبی داشت و بقیه موارد با انگیزه ملی گرایانه و جدایی طلبانه صورت گرفت که معمولا اخبار آنها کمتر منعکس می شوند.
طبق داده های دیگری در ایالات متحده بین سال های 1980 تا 2005 میزان 94 درصد از کل حملات خشونت بار توسط افراد غیرمسلمان صورت گرفته بود که از این میزان 42 درصد مربوط به گروه های مرتبط با امریکای لاتین و 24 درصد مربوط به گروه های چپ افراطی بوده است.
جالب اینجاست که بر اساس آمار در سال 2013 احتمال کشته شدن یک شهروند امریکایی توسط شلیک تصادفی سلاح به دست یک کودک بیشتر از احتمال کشته شدن در یک عملیات تروریستی بوده است.
در اروپا نیز طی دو سال گذشته گروه های زیرزمینی تروریستی مانند جبهه رهایی بخش جزیره کرس فرانسه یا گروه چپ شبه نظامیان انقلابی خلق در یونان یا فدراسیون آنارشیست های ایتالیا موارد متعددی از قتل و بمب گذاری انجام داده اند که بازتابی در رسانه ها نداشته است. حوادث اخیر، فضا را برای انجام اقدامات خشونت بار جریان راست افراطی در غرب علیه مسلمانان مهیاتر کرده است.
بعداز حوادث 11 سپتامبر و وقایع تروریستی لندن و مادرید، دستگاه های اطلاعاتی اروپا تمام تمرکز خود را روی افراطی گری گروه هایی ماننده القاعده متمرکز و ناخواسته فضا را برای گسترش نوع دیگری از افراطی گری از جناح راست افراطی مهیا کردند. فعالیت هایی که نمونه بارز آنها حادثه تروریستی 2011 نروژ بود که توسط شخصی به نام «برویک» طراحی و اجرا و منجر به کشته شدن 77 تن و زخمی شدن 319 نفر دیگر شد.
تنها به فاصله کمی از آن سرویس های امنیتی آلمان خبر از کشف یک شبکه زیرزمینی نئونازی در این کشور دادند که طی 10 سال فعالیت، ده ها تن از مهاجران ترک و یونانی را به قتل رسانده و در طول مدت فعالیتش کاملا از چشم مقامات آلمان پنهان مانده بود.
نکته نگران کننده این است که قربانیان فعالیت های خشونت بار راست افراطی را معمولااقلیت ها و مسلمانان تشکیل می دهند و از آنجایی که عملیات ها در مناطق حاشیه و مهاجرنشین صورت می گیرد انعکاس چندانی نزد افکار عمومی نداشته و از سوی دیگر و با فرض پیگیری نه در قالب تروریسم بلکه تحت عنوان جرم ناشی از نفرت، طبقه بندی شده است که مجازات کمتری به دنبال دارد.
حادثه اخیر که با توهین به ساحت مقدس پیامبر(ص) آغاز شد باعث دامن زدن به افراط گرایی شده و شرایطی را فراهم کرده تا تندروها فارغ از جناح و ایدئولوژی خود در هر دو سو گوی سبقت را از رقبا بربایند.
به نظر می رسد فضای پیش آمده مانند یک چرخه عمل خواهد کرد بطوری که مسلمانان را در انزوا و تبعیض بیش از پیش قرار خواهد داد و این احساس ترس و تحقیر همان چیزی است که گروه های تروریستی مانند داعش به دنبال آن هستند و از این طریق می توانند جوانان مسلمان رادیکال را به خود جذب کنند. هم اکنون بیش از هرزمان دیگری این خطر وجود دارد که افرادی که از اروپا به سوریه و عراق رفته و به داعش ملحق شده اند به کشور خود بازگشته و به فعالیت های تروریستی دست بزنند.
اما در سطح ملی، این وضع منجر به اتخاذ قوانین سختگیرانه تر مهاجرتی در اروپا علیه مسلمانان و بالابردن تدابیر امنیتی خواهد شد و آزادی های فردی شهروندان به این بهانه کمتر خواهد شد.
البته اتخاذ چنین تدابیر تنها علیه مسلمانان نخواهد بود و در کل اقلیت ها و از جمله کولی های اروپا و مهاجران دیگر را هم در برخواهد گرفت.
در چنین فضایی افراط گرایان در هر دو جناح بهتر می توانند صدای خود را به گوش هوادارانشان برسانند.
برخی تحلیلگران نیز معتقدند چنین حادثه ای چهره مظلومانه ای از فرانسه نزد افکار عمومی نشان خواهد داد و در بعد داخلی نیز فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه که از کاهش بی سابقه میزان محبوبیت رنج می برد به نوعی از آن سود خواهد برد.
وقایع اخیر شارلی ابدو در فرانسه فرصت بی نظیری را برای احزاب و جنبش های راست افراطی در اروپا ایجاد کرده و باعث افزایش محبوبیت آنها شده است. احزاب راست افراطی تمرکز خود را روی هشدار علیه خطر ورود مهاجران به اروپا قرار داده اند.
برخی از تحلیلگران هشدار داده اند که حملات پاریس باعث فشار بیشتر این احزاب در تصویب قوانین ضدمهاجرتی و سختگیری علیه مسلمانان خواهد شد.
احزاب پوپولیست راست افراطی با واکنش به این حملات تروریستی آن را نتیجه سیاست های چند فرهنگ گرایی دانسته اند.
«نایجل فاراژ» رهبر حزب استقلال بریتانیا گروه های اسلامی را ستون پنجم در داخل خاک این کشور می داند و «گریت ویلدرز» رهبر حزب آزادی هلند می گوید اکنون وقت مبارزه با اسلامی شدن این کشور است. «مارین لوپن» رهبر جبهه ملی فرانسه هم معتقد است که اکنون وقت کتمان و ریاکاری به پایان رسیده است و «الکساندر گالاند» از حزب آلترناتیو برای آلمان نیز می گوید این حوادث ثابت می کند آنهایی که خطر اسلام را نادیده می گرفتند سخت در اشتباه بودند.
این سخنان اکنون بیش از هرزمان دیگری در میان افکار عمومی اروپا طنین انداز شده است. لازم به یادآوری است جمعیت مسلمانان اروپا از 30 میلیون نفر در سال 1990 به 44 میلیون تن در سال 2010 افزایش یافته و این درحالی است که نسبت شمار مسلمانان در برخی از شهرهای اروپا مانند پاریس(10 درصد) استکهلم(20 درصد) و بیرمنگام (22 درصد) کل جمعیت را تشکیل می دهند.
پیش از این وقایع، نظرسنجی روزنامه فیگارو در ماه گذشته حاکی از آن بود که محبوبیت مارین لوپن رهبر راست های افراطی جبهه ملی فرانسه از اولاند رئیس جمهوری این کشور هم بالاتر است.
به طوری که بسیاری براین عقیده اندکه وی می تواند در انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 پیشتاز باشد.
مارلین لوپن که قول تبدیل شدن به حزب اصلی فرانسه را به هواداران خود داده است در سال 2014 به پیروزی های مهمی دست پیدا کرد، از جمله در ماه مارس توانست در انتخابات محلی به موفقیت دست یافته و شهرداری های تعدادی از شهرهای فرانسه را از آن حزب خود کند.
در انتخابات پارلمان اروپایی نیز که در ماه مه برگزار شد این حزب توانست جایگاه نخست را با نزدیک به 25 درصد آرا در فرانسه به خود اختصاص دهد، امری که باعث خرسندی و امیدواری احزاب راست افراطی و ملی گرای دیگر کشورهای اروپایی شد.
در صحنه سیاسی سوئد نیز در دسامبر گذشته دولت از سوی حزب راست افراطی دموکرات تحت فشار قرار گرفت تا اقدامات سختگیرانه شدیدتری را علیه مهاجران به کار گیرد، موضوعی که سرانجام به مصالحه موقت انجامید ولی مشخص است که دموکرات های سوئد به این راحتی صحنه سیاسی این کشور را ترک نخواهند کرد. این حزب در انتخابات سهم خود را از شش درصد در سال 2010 به 13 درصد در سال 2014 افزایش داده است.
در آلمان هم گروهی به نام «پگیدا» به برپایی تظاهرات در شهرهای مختلف این کشور علیه آنچه اسلامی سازی اروپا نامیده، دست زده است. این جنبش که هدف خود را مقابله با اسلامی شدن آلمان نامیده، یک گروه دست راستی محسوب می شود که در عین حال از نئونازی ها فاصله گرفته و خود را نژادپرست نمی داند. هواداران پگیدا توانستند در شهر درسدن راهپیمایی گسترده ای را ترتیب دهند.
شهر درسدن در اواخر جنگ جهانی دوم هدف حمله هوایی انگلیس و امریکا قرار گرفت که در جریان آن حدود 90 درصد شهر کاملاً تخریب شد و شمار زیادی غیرنظامی کشته یا زخمی شدند و به نظر بسیاری این بمباران جزو جنایات جنگی متفقین در جریان جنگ بود و از آن هنگام تاکنون بسیاری از هواداران راست افراطی آلمان آن را مورد توجه ویژه و نمادین قرار می دهند.
بنا به گزارش پلیس آلمان، تنها در روز 12 ژانویه 25 هزار تن در حمایت از پگیدا به خیابان های این شهر آمدند. از طرف دیگر به نظر می رسد جریان راست افراطی آلمان متوجه شده است که با تکیه بر نژادپرستی و گرایشات نئونازی ـ خصوصا با توجه به تاریخ این کشور و حساسیت های موجود درباره فاشیسم ـ راه به جایی نخواهد برد و لذا جنبش پگیدا راه خود را علنا از گروه های نژاد پرست، حداقل در ظاهر جدا کرده و مسیر جلب نظر طبقه متوسط و جوانان را مشابه احزاب پوپولیست دست راستی در دیگر کشورهای اروپایی انتخاب کرده است.
واقعه پاریس این فرصت را برای رهبران راست افراطی مهیا کرده تا به مردم بگویند ما پیش تر نسبت به عواقب اسلامی شدن اروپا هشدار داده بودیم. اما آیا این موضوع برای افکار عمومی فرانسه و دیگر کشورهای غربی همانقدر روشن است که دخالت ها و سیاست های اشتباه این کشورها در سوریه و عراق فضا را برای رشد افراط گرایی مساعد کرد؟ در این هیاهوی رسانه ای حتی تقریبا فراموش شد که یکی از افراد پلیسی که به دست تروریست ها در پاریس کشته شد، مسلمان بود.
در حال حاضر احزاب راست افراطی در اتریش، سوئد، مجارستان و هلند میزان قابل ملاحظه ای از کرسی های پارلمانی را در اختیار دارند، این در حالی است که عده ای معتقدند حزب استقلال انگلیس (یوکیپ) علیرغم سیاست های ضد مهاجرتی و بیگانه ستیزانه خود بیشتر پوپولیست محسوب می شود تا راست افراطی. همچنین حزب نئونازی فجر طلایی یونان نیز در برخی تقسیم بندی ها با احتیاط در زمره راست افراطی اروپا قرار می گیرد.
از بعد بین المللی نیز موفقیت های احزاب راست افراطی همزمان با تقابل غرب با روسیه بر سر مسئله اوکراین باعث نزدیکی بیش از پیش و حمایت علنی روسیه از این احزاب شده است، چرا که از سیاست های ضد امریکایی و ضد اتحادیه اروپا که توسط این احزاب دنبال می شود مطلوب مسکو است، امری که باعث شده روسیه علنا به حمایت از این احزاب بپردازد.
برای مثال جبهه ملی فرانسه توانست در ماه گذشته 11 میلیون دلار از یک بانک روسی وام بگیرد در حالی که بانک های فرانسوی از دادن این وام خودداری کرده بودند. برای لوپن و حزبش نیز ایستادگی پوتین مقابل ایلات متحده امری خوشایند است.
پوتین حتی از شماری از رهبران احزاب راست افراطی اروپا دعوت به عمل آورده بود تا بر امر همه پرسی جدایی طلبان مورد حمایت خود در کریمه نظارت کنند.
منبع: اطلاعات
اول**1368**
05/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
وقوع یک حمله دیگر علیه مسلمانان در آمریکا
وقوع یک حمله دیگر علیه مسلمانان در آمریکا شناسهٔ خبر 2501172 پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۱۲ بین الملل > آمریکای شمالی یک مرد آمریکایی با چاقو دو شهروند مسلمان را در یک ایستگاه اتوبوس در ایالت میشیگان مورد حمله قرار داده است به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیترویت پرس یک مرد 3-اتحادیه اروپا رژیم تحریمها علیه ایران و روسیه را تقویت میکند
اتحادیه اروپا رژیم تحریمها علیه ایران و روسیه را تقویت میکند دولتهای عضو اتحادیه اروپا تغییرات قانونی را تصویب کردهاند که بر اساس آن رژیم تحریمها علیه ایران روسیه و سوریه تقویت خواهد شد به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال اتحادیه اروپا با تصویب تغییرات قانونی کانالسران اتحادیهاروپا درصدد موافقت با بازگشت تحریمها علیه شرکت ملی نفتکش ایران هستند
سران اتحادیهاروپا درصدد موافقت با بازگشت تحریمها علیه شرکت ملی نفتکش ایران هستند منابع خبری گزارش دادند سران اتحادیهاروپا درصدد موافقت با بازگشت تحریمها علیه شرکت ملی نفتکش ایران هستند به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران منابع خبری گزارش دادند سران اتحاداروپا برای اعمال تحریمهایی علیه رژیم صهیونیستی طرحریزی میکند
اروپا برای اعمال تحریمهایی علیه رژیم صهیونیستی طرحریزی میکند روزنامه عبری زبان معاریو گزارش داد اتحادیه اروپا تصمیم دارد تحریمهایی را علیه رژیم صهیونیستی پس از انتخابات پارلمانی این رژیم در 17 مارس اعمال کند که شامل تحریمها علیه شهرکهای یهودینشین این رژیم در کرانه باختریحمله دیگری علیه مسلمانان در آمریکا |اخبار ایران و جهان
حمله دیگری علیه مسلمانان در آمریکا یک مرد آمریکایی پس از مطمئن شدن از مسلمان بودن دو مرد با ضربات چاقو به آنان حملهور شد و آنان را راهی بیمارستان کرد کد خبر ۴۷۶۶۶۲ تاریخ انتشار ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۰ - 19 February 2015 یک مرد آمریکایی پس از مطمئن شدن از مسلمان بودن دو مرد بااتحادیه اروپا ناچار به تهدید تحریم علیه رژیم صهیونیستی شد
اتحادیه اروپا ناچار به تهدید تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدتاریخ انتشار شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۹ ۲۶ اتحادیه اروپا در حال برنامه ریزی برای اعمال تحریم های جدید علیه رژیم صهیونیستی در صورت خودداری تل آویو برای از سرگیری مذاکرات به اصطلاح صلح با فلسطینی ها است به گزارش ایرنا طرح پتهدید جدید داعش علیه اروپا
تهدید جدید داعش علیه اروپا گروه تروریستی داعش تهدید کرد اگر اروپا به همپیمان این گروه در لیبی حمله کند 500 هزار مهاجر را در یک مرحله به اروپا اعزام میکند روزنامه جمهوری اسلامی گروه تروریستی داعش تهدید کرد اگر اروپا به همپیمان این گروه در لیبی حمله کند 500 هزار مهاجر را در یکدر همایش بررسی توهین به مقدسات از منظر اسلام و حقوق بینالمللی الزواوی: تمام جهانیان علیه اقدامات و رفتار عده
در همایش بررسی توهین به مقدسات از منظر اسلام و حقوق بینالمللیالزواوی تمام جهانیان علیه اقدامات و رفتار عدهای تکفیری و افراطی به پا خیزندسفیر فلسطین در ایران با بیان اینکه قابل قبول نیست که عدهای به نام اسلام برخی مسیحیان و مسلمانان و دیگر ادیان را به مانند حیوانات ذبح کنند گ- یونسی: نسبت دادن افراطی گری به همه مسلمانان دروغی آشکار است
یونسی نسبت دادن افراطی گری به همه مسلمانان دروغی آشکار است تهران- ایرنا– دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت در فرانسه مسلمان های باحجاب و دین مدار را به صرف این که حجاب اسلامی دارند تحمل نمی کنند و از طرف دیگر رفتارهای جنایت آمیز تروریستی و افرسازمان بسیج اساتید کشور: حادثه چپلهیل بار دیگر از سناریو آمریکا و غرب علیه اسلام و مسلمانان پرده برداشت
سازمان بسیج اساتید کشور حادثه چپلهیل بار دیگر از سناریو آمریکا و غرب علیه اسلام و مسلمانان پرده برداشتسازمان بسیج اساتید کشور با صدور بیانیهای ضمن محکومیت قتل ۳ دانشجوی مسلمان در چپلهیل آمریکا اعلام کرد سکوت رسانههای غربی در برابر این حادثه و برخوردهای دوگانه نهادهای بینالملتحریم جدید اروپا علیه روسیه/ مسکو تهدید به تلافی کرد
تحریم جدید اروپا علیه روسیه مسکو تهدید به تلافی کرد شناسهٔ خبر 2496819 دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۲ بین الملل > اروپا در حالیکه یک روز از برقراری آتش بس در شرق اوکراین می گذرد اتحادیه اروپا افراد و سازمان های روسی بیشتری را به لیست تحریم های خود اضافه کرد به گزارش خبرگزاری میونسی: نسبت دادن افراطی گری به همه مسلمانان دروغی آشکار است
یونسی نسبت دادن افراطی گری به همه مسلمانان دروغی آشکار است خبرگزاری پانا دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت در فرانسه مسلمان های باحجاب و دین مدار را به صرف این که حجاب اسلامی دارند تحمل نمی کنند و از طرف دیگر رفتارهای جنایت آمیز تروریستی و افتحريم هاي جديد اتحاديه اروپا عليه روسيه
۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۴ ۱۴ب ظ تحريم هاي جديد اتحاديه اروپا عليه روسيه اتحاديه اروپا دو معاون وزير دفاع روسيه را مشمول تحريم هاي خود قرار داد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج اتحاديه اروپا تحريم هايي عليه دو معاون سرگئي شويگو وزير دفاع روسيه اعمال کرد- اتحادیه اروپا ناچار به تهدید تحریم علیه رژیم صهیونیستی شد
اتحادیه اروپا ناچار به تهدید تحریم علیه رژیم صهیونیستی شد تهران - ایرنا - اتحادیه اروپا در حال برنامه ریزی برای اعمال تحریم های جدید علیه رژیم صهیونیستی در صورت خودداری تل آویو برای از سرگیری مذاکرات به اصطلاح صلح با فلسطینی ها است طرح پیشنهادی اتحادیه اروپا شامل تحریم منابع و شاتحادیه اروپا مجددا تحریمهایی را علیه شرکت ملی نفتکش ایران اعمال میکند
اتحادیه اروپا مجددا تحریمهایی را علیه شرکت ملی نفتکش ایران اعمال میکند دیپلماتهای اروپایی تاکید کردند که دولتهای اروپایی احتمالا تا اواخر امروز پنج شنبه شرکت ملی نفتکش ایران را در فهرست تحریمهای خود قرار خواهند داد به گزارش نامه نیوز به نقل از رویترز دیپلماتهای اروپایی درافزايش خشونت عليه مسلمانان در آمريکا
ورلد سوسياليست گزارش داد افزايش خشونت عليه مسلمانان در آمريکا پایگاه اینترنتی ورلد سوسیالیست در گزارشی با عنوان افزایش خشونت علیه مسلمانان در آمریکا مینویسد به دنبال تیراندازی های شارلی ابدو فرانسه و اعدام های گروه داعش در سوریه حملات علیه مسلمانان در آمریکا افزایش یافته ایونسی: نسبت دادن افراطی گری به همه مسلمانان دروغی آشکار است/ همه اقلیت ها در ایران از حقوق خود بهره مند هستند
یونسی نسبت دادن افراطی گری به همه مسلمانان دروغی آشکار است همه اقلیت ها در ایران از حقوق خود بهره مند هستند دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت در فرانسه مسلمان های باحجاب و دین مدار را به صرف این که حجاب اسلامی دارند تحمل نمی کنند و از طرف دیگ-
گوناگون
پربازدیدترینها