تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820107402




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- حدیث حاضر غایب، شنیده ای - نجمه حسنی*


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حدیث حاضر غایب، شنیده ای - نجمه حسنی* هرگز حدیث حاضر و غایب شنیده ای ، من در میان جمع و دلم جای دیگر است؛ این شعر امروز، اینجا و با ورود تلفن های همراه در خانه های تک تک ما ایرانیان مصداقی آشکار یافته و به یکی از درددل های بزرگ ترهای خانواده تبدیل شده است.


روزگاری اهل خانه و اقوام برای گذراندن اوقات فراغت دور هم جمع می شدند و شب ها به گفت و شنود وقایع روزانه، مثل های حکمت آمیز، انجام بازی های محلی فکری و بدنی و حتی خوردن تنقلات سالم و دست ساز خودشان می پرداختند.
آن روزها حتی فکر این که چند روز خواهری از بردارش یا برادری از خواهرش در یک شهر یا روستا بی خبر باشد یا این که او را نبیند مردم را آزار می داد.
فاصله ها در آن روزها به واقع فاصله بودند آن زمان نه تلفنی بود، نه ایمیلی و نه دهکده جهانی، اما انگار امروز و با وجود گسترش راه های ارتباطی مردم به جای نزدیک تر شدن بیش از آنچه تصورش می رفت از هم فاصله گرفته اند!
همه بارها این صحنه را دیده ایم که در یک میهمانی یا شب نشینی خانوادگی، افراد یک خانواده به جای گپ و گفت با یکدیگر با تلفن های همراه مدل بالا که حالا به شبکه های اجتماعی مختلف بدون شناخت و توجه به عواقب و مضراتشان متصل هستند، سرشان گرم است.
دور هم جمع شدن ها دیگر مثل گذشته نیست؛ وارد شدن فناوری های جدید به زندگی افراد بدون ارایه آموزش های لازم در مورد چگونگی استفاده از این ابزارها در ابعاد مختلف امنیتی و سلامت روانی یکی از معضلات آشکار جامعه امروزی است که البته نیاز به بازنگری و برنامه ریزی منسجم دارد.
امروزه کمتر کسی را می توان یافت که از نعمت تلفن همراه بی نصیب باشد آن هم از نوع هوشمند و در اینکه وجود فناوری های روز در دست انسان منجر به سهل تر شدن امور زندگی می شود شکی وجود ندارد، اما خطرات و مشکلات ناشی از این فناوری های روز نیز آنقدر بزرگ و فراگیر است که نمی توان چشم بر آنها بست.
یکی از نگرانی های موجود در جامعه که بیشتر گریبانگیر پدران و مادران در کنار استفاده از ماهواره، اینترنت به صورت نامشخص و نامحدود شده، وجود تلفن های همراه و شبکه های اجتماعی در فضای مجازی در دست فرزندانشان است.
این که فرزندانمان علاوه بر دور شدن و فاصله گرفتن از فضای تربیتی و عاطفی خانواده البته در برخی موارد همانند خودمان چه فایل های صوتی و تصویری و از چه کسانی و با چه کیفیتی دریافت می کنند، تنمان را می لرزاند و احساس نگرانی وجودمان را می گیرد.
به خطر افتادن سلامت روح و فکر فرزندان تنها یکی از آثار و تبعات فراگیر شدن بی حد و حصر تلفن های همراه با وجود شبکه های اجتماعی بدون کنترل در جامعه ماست ، چیزی که امروز بیش از همیشه مسوولیت پذیری هوشمندانه و مدیریت مدبرانه ما را طلب می کند.
* خبرنگار ایرنا در استان کرمان



04/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن