تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835405366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- نقش مشاوره قبل از ازدواج در زندگی موفق


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نقش مشاوره قبل از ازدواج در زندگی موفق سنندج - ایرنا- آمار طلاق سال به سال افزایش می یابد و برنامه های اجرا شده نیز لابد نتیجه نداده که این آمار روند صعودی به خود گرفته اما کارشناسان بر جدی گرفتن مشاوره های قبل از ازدواج تاکید جدی دارند تا از طریق انتخابی آگاهانه برای آغاز زندگی مشترک، زوج ها زندگی موفقی داشته باشند.


به گزارش خبرنگار ایرنا؛ کارشناسان حوزه روانشناسی و خانواده معتقدند قبل از پرداختن به پدیده طلاق ابتدا باید به مقوله ازدواج پرداخت و در کلاس های آموزشی هدف زوج ها از ازدواج را پرسید که با چه هدفی می خواهند زندگی مشترک را آغاز کنند و برای آغاز این زندگی چه میزان تفاهم و اشتراک دارند.
پنجمین جلسه کارگروه فرهنگی اجتماعی استانداری کردستان به میزبانی اداره کل بهزیستی استان در سنندج به موضوع طلاق اختصاص داشت و کارشناسان و مسوولان این حوزه به صورت تخصصی پدیده طلاق در استان را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
کارشناس مشاوره نیروی انتظامی کردستان در این جلسه گفت: برای رسیدن به دلایل طلاق ابتدا باید از دلایل ازدواج شروع کنیم و هدف زوج های جوان از ازدواج کردن را بفهمیم و این مهم در برنامه های مشاوره و آموزشی قابل دستیابی است.
مرتضی امین زاده از اینکه زوج های جوان به مشاوره قبل از ازدواج توجهی ندارند، انتقاد کرد و افزود: یکی از دلایل بالا رفتن آمار طلاق نادیده گرفتن مشاوره قبل از ازدواج است.
او به طلاق های عاطفی در جامعه نیز به عنوان یکی از تهدیدات و آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: باید راهکاری برای طلاق های عاطفی در استان پیدا کنیم چرا که این نوع طلاق بسیار خطرناک و آسیبی مهم است.
این کارشناس مشاوره ضعف مهارت های زندگی و زناشویی را از دیگر دلایل طلاق دانست و گفت: زوج های جوان قبل از آغاز زندگی مشترک، باید خود را به مهارت های مختلف زندگی مجهز کنند.
او همچنین خشونت های خانوادگی علیه زن، خیانت های زناشویی و اعتیاد همسر را از دیگر دلایل طلاق ذکر کرد.
نوری نماینده سپاه بیت المقدس کردستان نیز در این جلسه از برنامه های ماهواره به عنوان یکی از دلایل طلاق در جامعه یاد کرد و گفت: برنامه های ماهواره به دنبال ترویج سبک زندگی غربی است و این با فرهنگ اسلامی ایرانی ما مغایرت دارد و منجر به بروز مشکلات جدی برای خانواده ها از جمله طلاق شده است.
وی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی از جمله مسکن و بیکاری نیز در طلاق تاثیرگذار است، افزود: نوع نگرش به طلاق و اینکه آن را یک ضد ارزش بدانیم نیز بسیار تاثیرگذار است.
رییس اداره بهزیستی دیواندره نیز در این نشست گفت: سیستم دولتی برای کاهش طلاق در جامعه تاثیرگذار نیست و باید مراکز مشاوره را تقویت کرد.
فرهاد عزیزی از اعتیاد به عنوان بانی بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله طلاق نام برد و افزود: باید متولی پیگیری پدیده طلاق در استان هم مشخص شود تا بتوان از این طریق به کاهش نرخ طلاق کمک کرد.
او با اشاره به اینکه برنامه های ماهواره در بروز آسیب های اجتماعی بی تاثیر نیستند، گفت: نمی توان ماهواره را حذف کرد چرا که هنوز شبکه های داخلی در بسیاری از نقاط استان، قابل دریافت نیست و جایگزینی برای ماهواره نداریم.
وی خواستار ترویج فرهنگ استفاده درست خانواده ها از برنامه های ماهواره شد و گفت: از این طریق می توان از تهدیدات برنامه های ماهواره ای کاست.
رییس اداره بهزیستی مریوان نیز در ادامه این جلسه گفت: رسیدگی به وضعیت آسیب های اجتماعی در جامعه نیاز به یک متولی مشخص دارد که متاسفانه در استان کردستان متولی این موضوع مشخص نیست و هر دستگاهی از دید خود به موضوعات نگاه می کند که باید برای کاهش آسیب ها این نگاه ها را یک کاسه کرد.
شیرکو بهمنی خواستار آغاز برنامه های مشاوره ای از مدارس شد و افزود: باید در مدارس، آموزش های جنسی را در جهت مهارت آموزی دانش آموزان برای ورود به زندگی مشترک آغاز کنیم.
وی با اشاره به اینکه مردم رغبتی به حضور در مراکز مشاوره ندارند، یکی از دلایل آن را عدم فعالیت افراد متخصص در این مراکز دانست و گفت: در این مراکز باید افراد متخصص و آگاه به کار فعالیت نمایند تا مردم مراجعه کنند.
او یکی از تبعات طلاق را بچه های تک والد دانست و افزود: این موضوع یک تهدید جدی برای جامعه است و باید آن را جدی گرفت.
نماینده دانشگاه کردستان نیز در این جلسه ترویج سبک زندگی اسلامی را یکی از راهکارهای حفظ کانون خانواده ها دانست و گفت: این سبک از زندگی را باید رسانه ها ترویج و تبلیغ کنند.
سید محمد جواد حسینی از طلاق به عنوان یکی از آسیب های جدی جامعه نام برد و افزود: باید تمام دستگاه های اجرایی و متولی، پدیده طلاق را جدی بگیرند و برای کاهش آن راهکار ارایه دهند.
رییس اداره بهزیستی شهرستان قروه نیز خواستار فعال کردن تشکل های غیردولتی به منظور تلاش در جهت کاهش آسیب های اجتماعی در استان شد و گفت: این تشکل ها به دلیل مقبولیت در میان مردم می توانند در بحث پیشگیری و آموزش و مشاوره نقش جدی ایفا کنند.
حسین رسولی، خواستار اجرای مصوبات جلسات مربوط به آسیب های اجتماعی در شهرستان ها شد و افزود: جلساتی تشکیل می شود و مصوباتی نیز به تصویب می رسد اما اجرایی نمی گردد.
حکیمی رییس اداره بهزیستی سقز نیز اعتیاد را مادر تمام آسیب های اجتماعی از جمله طلاق دانست و گفت: در اتخاذ راهکارهای عملی برای کاهش طلاق باید دیگر عوامل موثر بر آن از جمله اعتیاد را نیز دید.
محمدی، مسوول اورژانس اجتماعی بهزیستی کردستان نیز خواستار نظارت بر مراکز مشاوره بر طلاق در استان شد و گفت: مشاورین باید بر وضعیت فرهنگی اجتماعی مناطق مختلف استان آشنایی داشته باشند تا بتوانند راهکار مناسب برای جلوگیری از وقوع طلاق ارایه دهند.
وفایی نماینده دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز وقوع طلاق را به دلیل عدم انتخاب راه درست در ازدواج دانست و گفت: برای کاهش طلاق ابتدا باید ازدواج ها با مشاوره انجام شود و نقش مشاوره جدی و پر رنگ باشد نه صوری تا بتوان از وقوع طلاق جلوگیری کرد.
وی خواستار تربیت جوانان برای ورود به زندگی مشترک شد و افزود: باید دوره های آموزشی در مدارس و دانشگاه ها به منظور آماده کردن جوانان برای ورود به زندگی مشترک برگزار شود.
معاون اجتماعی بهزیستی کردستان نیز در پایان این جلسه گفت: طلاق یکی از معضلات اجتماعی جامعه است و نباید نسبت به آن بی تفاوت باشیم.
محسن شجاعی آموزش زوج های جوان قبل از ازدواج را بسیار موثر دانست و افزود: سند جامع کنترل و پیشگیری از وقوع طلاق در استان تهیه شده و به عنوان چشم انداز و نقشه راه باید براساس آن عمل کرد.ک/4
3033/1904



03/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن