واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: وزیر کشور با بیان اینکه ایران در مبارزه با موادمخدر و پولشویی کارنامه قابل قبولی دارد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی بالاترین کشف مواد مخدر را در جهان دارد و به طور جدی با قاچاق مواد افیونی مبارزه می کند.
به گزارش تراز ،عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور شنبه شب در گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، افزود: اما این کافی نیست چون مافیای موادمخدر جامعه ایران را هدف گرفته است.
وزیر کشور ادامه داد: از کل جمعیت ایران، یک و نیم درصد افراد معتاد به مواد افیونی هستند ولی همین مقدار اثرات سوء در کل جامعه دارند .
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه بحران مواد مخدر همچون سیل و زلزله ویرانگر است، گفت: موادمخدر سلامت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد تا جایی که کشور و خانواده ها را دچار هزینه های سنگین مالی و اجتماعی می کند.
وزیر کشور با بیان اینکه اگر در ترک اعتیاد درست عمل کنیم بیشتر بزهکاری ها در حاشیه آن حل می شود، افزود: کشور ایران در شرق خود همسایه های دارد که تسلطی بر مرزهای خود ندارند و بیشتر مواد مخدر جهان نیز از این مرزهای ترانزیت می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: ایران بیشترین درگیری را با قاچاقچیان دارد و در سال 93 بیش از 570 تن مواد مخدر در کشور کشف و شهدای را نیز در راه مبارزه با مواد مخدر داده ایم.
وی با بیان اینکه برخی نقاط مرزی با دوربین دید در شب و روز کنترل خواهد شد، گفت: ایران توانسته بیشتر مرزهای شرقی خود را مسدود سازد و پنج نقطه حساس را نیز شناسایی و اقدامهای امنیتی را پیاده کند که در کاهش قاچاق مواد مخدر موثر است.
وزیر کشور با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه با همیاری مردم و رسانه های کشور میسر است، اظهار داشت: با آگاه سازی مردم به خصوص جوانان می توان قدمهای محکمی را در مبارزه با مواد مخدر برداشت و همیاری خانواده ها و مردم نیز از توزیع و مصرف مواد در کشور می کاهد.
رحمانی فضلی افزود: در ابتدای دولت یازدهم ظرفیت نگهداری معتادان در تهران 500 نفر بود که تا 20 اسفند این ظرفیت به 5000 نفر افزایش می یابد و تا اردیبهشت ماه هم دو برابر خواهد شد .
وی با بیان اینکه 10 تا 11 هزار معتاد متجاهر داریم که 44 درصد سرقت را هم اینها انجام می دهند گفت : خوشبختانه هماهنگی نهادهای عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر از جمله سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت و نیروی انتظامی ودیگر نهادها زیاد است و برخی ناهماهنگی ها در کمبود امکانات مربوط می شود .
وی گفت: در سال گذشته 30 میلیارد تومان برای درمان معتادان در نظر گرفته شد که امسال به 50 میلیارد تومان افزایش یافته است .
وی گفت: به طور میانگین در دنیا 20 درصد معتادان جمع آوری شده پاک می شوند و پاک می مانند که در ایران به 10 تا 12 درصد می رسد و مسائل بعد از ترک اعتیاد و جامعه پذیری معتادان و اشتغال و همچنین کسب و کار آنها نیز باید برنامه ریزی شود .
وزیر کشور تصریح کرد : برای اصلاح قوانین و مقررات مورد نیاز برای مبارزه جدی و بازدارنده با مواد مخدر تلاش می کنیم و خبرهای خوبی در راه است .
عبدالرضا عزیزی رییس کمیسیون اجتماعی مجلس نیز که به صورت ارتباط تلفنی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری حضور یافته بود، گفت: وزیر کشور دلسوزانه، مقتدرانه و با جدیت بیشتری سیاست های و برنامه های مبارزه با مواد مخدر را پیگیری و اجرایی می کند و نیاز است که همه نهادها و دستگاهها کمک کنند.
وی با تقدیر از تلاشهای وزیر کشور در این زمینه گفت: دستگاههای دیگر حتی مجلس عملکرد رضایت بخشی ندارند و درحالیکه گردش مالی مافیای مواد مخدر بسیار زیاد است باید اعتبارات ستاد مبارزه با مواد مخدر افزایش یابد و حمایت های جدی صورت گیرد امّا این حمایت ها اندک است و در واقع می توان گفت وزیر کشور در این فرآیند تنهاست.
منبع: ایرنا
يكشنبه 3 اسفند 1393 ساعت 08:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]