واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل دفتر دارو و درمان دامپزشکی؛ صنعت داروی دامپزشکی نیازمند توجه و حمایت دولت است تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر دارو و درمان سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به اهمیت سلامت انسان و دام ،صنعت دارو سازی داروی دامپزشکی نیازمند حمایت دولت است تا محصول کیفی به بازارهای داخلی و جهانی صادر شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محسن مهدوی نژاد روز شنبه در همایش ارتقای کیفیت محصولات دارویی دامپزشکی که در هتل المپیک تهران برگزار شده بود، افزود: آنچه در صنعت داروسازی دنیا مطرح است، بالا بودن استانداردهای کنترل کیفی است که باید بیش از گذشته مورد توجه ما قرار بگیرد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه صنعت داروسازی از استانداردهای بین المللی تبعیت می کند و به همین منظور نیاز به سرمایه گذاری سنگین داریم تا موارد مدنظر پروانه تولید، صادرات و واردات تامین شود.
به گفته وی، براساس تعریف علم اقتصاد بین الملل؛ اگر سرمایه گذاری سنگین بود سرمایه در گردش کم و سود بالا است، اما در سیستم بانکداری ایران سرمایه در گردش و سرمایه بالاست، اما سود کم است.
وی با اشاره به آنکه چالش هایی در صنعت دارویی جهانی وجود دارد که صنعت داروسازی ما را مورد تهدید قرار می دهد، گفت: کاهش بهره وری تحقیق و توسعه دارویی یکی از چالش هاست که اگر بهره وری را نسبت به کارآیی و اثربخشی در نظر بگیریم، نیازمند شناسایی کار و انجام اصول صحیح کار برای انجام است.
مدیرکل دفتر دارو و درمان، کاهش بهره وری تحقیق و توسعه یکی از چالش های مهم صنعت داروسازی و کاهش نوآوری در صنعت دارویی را چالش دوم برشمرد.
وی اضافه کرد: با توجه به سطح آگاهی مردم و افزایش سطح اطلاعات از طریق اینترنت نیاز به مدل نوین کسب و کار در بازار بین المللی داریم که بازاریابی یکی از چالش های پیش روی صنعت داروسازی است، زیرا هر صنعت در پی کسب سود است و صنعت داروسازی ما هم از این مقوله مستثنی نیست و باید با توجه به شدت رقبا در این صنعت به فکر کسب سود هم باشند.
مهدوی نژاد گفت: برای صنعت داروسازی کشور باید چشم اندازهایی داشته باشیم که یکی از این چشم اندازها در بخش تحقیق و توسعه است که برخی داروها در صف اول، دوم و داروهای هدفمند هستند که ما هم در دامپزشکی باید این داروها را داشته باشیم تا براساس آن میزان مرجع را دنبال کنیم.
مدیرکل دفتر دارو و درمان سازمان دامپزشکی، چشم انداز دوم در تولید محصولات دارویی بازار یابی برشمرد و گفت: در واقع هر حرفه ای چه دولتی یا خصوصی باید از دو مولفه بازاریابی و ابداع و نوآوری برخوردار باشد و اگر این دو موضوع وجود نداشته باشد، بقیه موارد هزینه است که بازاریابی فقط بحث فروش نیست، بلکه بازاریابی خلق مشتری است و در این راستا باید کیفیت داروها در حدی باشد که مشتری طالب خرید باشد، نه اینکه با تبلیغ و تخفیف به دنبال فروش کالاهای بی کیفیت باشیم.
وی به یکی دیگر از چالش های پیش روی این صنعت اشاره کرد و افزود: تولید کنندگان ما به جای اینکه به دنبال خلق مشتری باشند به دنبال تولید هستند، در حالی که شرکت های دارویی باید سیاست های نوین کسب و کار را بکار بگیرند.
وی با اشاره به اینکه سلامت جامعه در گرو تولید محصولات دارویی اثرگذار و باکیفیت است، اظهار داشت: پس انتظار می رود وارد کنندگان مواد اولیه، موادی فاقد فلزات سنگین و مواد جانبی را از کشورهای شناخته شده و معتبر جهان وارد کنند تا تولید قابلیت صادرات را داشته باشد.
اقتصام(3)9186**1558
02/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]