تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804255404




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای درمان بی‌خوابی آنتی‌هیستامین مصرف نکنید |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: برای درمان بی‌خوابی آنتی‌هیستامین مصرف نکنید
کد خبر: ۴۷۶۹۶۵
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱ - 20 February 2015


دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مبتلایان به بی‌خوابی از داروهایی مانند آنتی‌هیستامین به عنوان خواب‌آور استفاده می‌کنند در صورتی که این داروها برای درمان آلرژی استفاده و خواب‌آوری برای آنها عارضه محسوب می‌شود.

به گزارش فارس، خسرو صادق نیت اظهار داشت: بی‌خوابی یکی از شایع‌ترین اختلالات خواب است و کمتر کسی را می‌توان یافت که تجربه زودگذری از آن نداشته باشد. آنچه افراد مبتلا به بی‌خوابی را دچار نگرانی می‌کند تداوم و مزمن شدن بی‌خوابی است.

وی افزود: اثرات بی‌خوابی می‌تواند بر کیفیت بیداری و توانایی فعالیت فرد طی روز آسیب برساند بنابراین بی‌خوابی موضوع ساده‌ و یک‌بعدی نیست و انواع مختلفی دارد که افراد می‌توانند به یکی از انواع آن مبتلا شوند یا در یک زمان به چند نوع بی‌خوابی دچار شود.

این متخصص طب کار ادامه داد: برخی هم در شروع خواب مشکل دارند و هم مکرراً از خواب بیدار می‌شوند که درمان این عده سخت‌تر است، متأسفانه برخی افراد برای درمان بی‌خوابی به قرص‌های خواب‌آور روی می‌آورند این در حالی است که مصرف قرص‌های خواب‌آور مشکل فرد را حل نمی‌کند بلکه درمان علت اصلی بی‌خوابی را نیز به تأخیر می‌اندازد.

وی افزود: از آنجا که بسیاری از این داروهای خواب‌آور پس از مدتی اثر خود را از دست می‌دهند بنابراین مبتلایان به بی‌خوابی مجبورند داروی بیشتری را مصرف کنند از طرفی چون علت اصلی بی‌خوابی در بسیاری اوقات پیدا نمی‌شود این بیماری بدون درمان باقی مانده و مشکل بیمار همچنان به قوت خود باقی می‌ماند.

صادق‌نیت اظهار داشت: وابستگی به داروهای خواب‌آور از یک طرف و عدم درمان علت اصلی بی‌خوابی و مزمن شدن آن از طرف دیگر موجب می‌شود تا درمان بی‌خوابی بسیار مشکلتر و پیچیده‌تر از مراحل اولیه بیماری شود.

این فلوشیپ طب خواب گفت: توصیه می‌شود مبتلایان به بی‌خوابی در مراحل اول بی‌خوابی جهت درمان مراجعه کنند تا با سهولت بیشتر و سریع‌تر درمان شوند. درمان بی‌خوابی باید بر اساس علت آن انجام شود متأسفانه بسیاری از بیماران خودسرانه و به توصیه دوستان از داروهایی که معمولاً عارضه آنها خواب‌آلودگی است استفاده می‌کنند و این اقدام آنها باعث می‌شود برای ماه‌ها و حتی سال‌ها درمان اساسی نشوند.

وی با اذعان نسبت به مصرف آنتی‌هیستامین تصریح کرد: برخی مبتلایان به بی‌خوابی از داروهایی مانند آنتی‌هیستامین به عنوان خواب‌آور استفاده می‌کنند در صورتی که این داروها برای درمان آلرژی و حساسیت فصلی استفاده می‌شوند و خواب‌آوری برای این گروه از داروها یک عارضه و اثر سوء محسوب می‌شود.

وی افزود: سالهاست که داروسازان تلاش می‌کنند تا آنتی‌هیستامینی تولید کنند که اثر خواب‌آوری کمتری داشته باشد در حالی که برخی از بیماران این داروها را به عنوان دارو خواب‌آور استفاده می‌کنند که اقدامی کاملاً اشتباه است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: برای درمان صحیح بیماری ابتدا باید علت آن را شناخت و سپس به درمان آن بپردازیم. توصیه می‌شود افراد به پیشنهادات دیگران برای مصرف داروهای خواب‌آور توجه نکرده و با مراجعه به پزشکان به درمان اساسی بی‌خوابی بپردازند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن