تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860356059
![نمایش مجدد: درمانهای وایبری پزشکان بیرون از بیمارستان |اخبار ایران و جهان refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
درمانهای وایبری پزشکان بیرون از بیمارستان |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: درمانهای وایبری پزشکان بیرون از بیمارستان
پرستاری که در بخش آیسییو یکی از بیمارستانهای آموزشی تهران مشغول به کار است، توضیح میدهد: «همین چند روز پیش بود که بهخاطر نبود پزشک در بیمارستان، مجبور شدیم، از نوار قلب بیمار عکس بگیریم و با وایبر برای پزشک معالج بفرستیم.»
کد خبر: ۴۷۵۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۱ - 15 February 2015
کمتر کسی است که اسمی از وایبر، این نرمافزار پیامرسان، اینترنتی نشنیده باشد. نرمافزاری که روزی هزار بار با آن عکس و فیلم و متن فرستاده میشود یا تلفنی صحبت میشود. در همین نرمافزار است که انواع و اقسام پیام تبریک و تسلیت و شایعه ... دستبهدست میچرخد. آنقدر برای مردم کاربرد دارد که خیلیها دنبال گوشیهای وایبردار هستند! حالا همین نرمافزار کار خیلیها را راحت کرده، حضورها را کمرنگ کرده و همهچیز را مجازی و اینترنتی کرده.
به گزارش شهروند، تنها مردم عادی نیستند که هوادار این نرمافزار پیامرسان شدهاند. پای برخی پزشکان هم به استفاده از این نرمافزار باز شده، نه برای حال و احوال و ردوبدل کردن عکسهای شخصی و خانوادگی که برای ویزیت و حتی درمان بیماران. ماجرا از آنجایی شروع شد که برخی پزشکان به هزار و یک دلیل در بیمارستانها حاضر نمیشدند و این نبودشان را تلفنی جبران میکردند، جواب آزمایشها، نوار قلبها و هر چیزی را که کاغذی بود فکس شده میدیدند. پرستار و رزیدنت اینها را برای پزشکان میفرستادند و آنها هم از راه دور تشخیص میدادند و نسخه مینوشتند.
حالا ولی با روی کار آمدن تکنولوژیهای جدید، فکس جای خودش را به نرمافزارهای پیامرسان اینترنتی داده و کار را حتی از قبل هم سادهتر کرده. پرستار یکی از بیمارستانها، از تجربه شخصیاش در اینباره میگوید. او که در بخش آیسییو یکی از بیمارستانهای آموزشی تهران مشغول به کار است، توضیح میدهد: «همین چند روز پیش بود که بهخاطر نبود پزشک در بیمارستان، مجبور شدیم، از نوار قلب بیمار عکس بگیریم و با وایبر برای پزشک معالج بفرستیم.» او میگوید: «فقط نوار قلب نیست، جواب سیتیاسکن و ... را هم با همین سیستم برای پزشک میفرستند تا او از روی عکس تشخص درمان دهد.»
پرستار یکی دیگر از بیمارستانها هم با تأیید این موضوع میگوید: «اخیرا برخی پزشکانی که بر بالین بیمار نیستند از پرسنل حاضر در شیفت میخواهند تا گرافیها و جواب آزمایشها را با وایبر برایشان بفرستند.» این پرستار تأکید میکند که این کار پزشکان باعث میشود تا خطا در تشخیص بیماری بالا برود و در نهایت خطای پزشکی افزایش پیدا کند.
همینطور هم هست، تجویز تلفنی درصد خطا را بالا میبرد. تشخیصها را نادرست میکند و در نهایت دود همه این کارها، به چشم بیماران از همهجا بیخبر میرود. محمد شریفیمقدم، دبیرکل خانه پرستار است، او میگوید که این اتفاق بیش از همه ممکن است در بیمارستانهای خصوصی اتفاق بیفتد. چرا که در بیمارستانهای آموزشی، اگر پزشک هم نباشد، رزیدنتها هستند، آنها میتوانند تشخیص دهند و در صورت بروز مشکل با استادشان تماس میگیرند و تلفنی راهنمایی میگیرند. اما در بیمارستانهای خصوصی، معمولا وقتی پزشکان نیستند، پرستاران این کار را برای پزشکان انجام میدهند. او در توضیح بیشتر به «شهروند» میگوید: «کم نیستند پزشکانی که با این روش برای بیماران نسخه تجویز میکنند، در حالی که با این روش نمیتوان درمان را شروع کرد چرا که علاوه بر نتایج آزمایش یا عکس سونوگرافی یا سیتیاسکن، باید علایم بالینی بیمار هم در نظر گرفته شود، نمیتوان تنها با یک عکس، تشخص بیماری داد.» او همه اینها را بهدلیل حضور نیافتن پزشکان در بیمارستانها میداند.
از دیگر سو، سوپروایزر بیمارستان بوعلی میگوید: که این اتفاقات در بیمارستانها دور از ذهن نیست. او در توضیح این موضوع میگوید: «برخی بیمارستانها، پزشک آنکال مقیم دارند، برای تشخیص مشکل بیمار، چارهای جز فرستادن نتیجه گرافیها با وایبر یا پرسوجوی تلفنی وجود ندارد، در حالی که هیچ بیماری را نباید غیرحضوی ویزیت کرد.»
حمید چراغی به ماجرای دیگری اشاره میکند. «برخی پزشکان هم هستند که با وجود مقیم بودن در بیمارستان، وقتی سوپروایزر یا پرستار آنها را از پاویون صدا میکند، عصبانی میشوند که چرا من را صدا کردید و ...، به هر حال پزشکی که صبح تا شب جراحی داشته، شب هم شیفت بیمارستان است، نمیتواند تا صبح بیدار بماند، این توجیه کار نیست اما باید فکری برای این مشکل شود.»
به گفته چراغی ویزیت غیرحضوری، منجر به درمان اشتباه میشود. «انتقال اطلاعات بیمار به این شکل، احتمال خطا و تشخیص نادرست را افزایش میدهد. نباید میان بیمار و پزشک معالج فاصلهای وجود داشته باشد.» سوپروایزر بیمارستان بوعلی معتقد است که این اتفاقها تنها محدود به بیمارستانهای خصوصی نیست، در بیمارستان دولتی هم اتفاق میافتد. «بارها در مقابل من این اتفاق افتاده، چرا که برخی رزیدنتها بهویژه سال اولیها، نمیتوانند آنطور که باید و شاید در بعضی بیماریها، تشخیص درست دهند، به همین خاطر به این روشها متوسل میشوند.»
درمان وایبری مورد انتقاد وزارت بهداشت هم است. محمدحسین میردهقان، مدیرکل نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت، به «شهروند» میگوید: «اگر پزشکی به صورت غیرحضوری تلفنی، وایبری یا فکسی و ... تشخیص پزشکی دهد، علاوه بر اینکه مرتکب تخلف شده، اقدام غیراخلاقی هم انجام داده است.» او تأکید میکند که از این مسائل در بیمارستانها خیلی کم اتفاق میافتد. چرا که ویزیت بیمار بدون حضور پزشک معنا ندارد. «این اقدام جزو اصول اخلاق پزشکی نیست و جامعه پزشکی هم به شدت با آن برخورد میکند.»
طرح تحول نظام سلامت که اجرا شد، قرار بر این شد تا بیمارستانها یک پزشک مقیم داشته باشند، پزشکی که شب تا صبح را در بیمارستان حاضر باشد و پاسخگوی بیماران و مراجعهکنندگان شود اما در تمام بیمارستانها این کار آنطور که وزارت بهداشت گفته بود، عملی نشد. برخی پزشکان یا در شیفت شبانهشان حاضر نمیشوند یا اگر هم میماندند، شب را در پاویون بیمارستانها میگذرانند. مدیرکل نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت، در توضیح این موضوع میگوید: «تمام بیمارستانها پزشک مقیم دارند، البته پزشک مقیم در برخی بیمارستانها هنوز کامل نشده و باید به تدریج عملی شود. به هر حال وزارت بهداشت برای حضور این پزشکان، بستههای نظارتی دارد، حتی پرداختهای آخر ماه هم براساس حضور این پزشکان و امتیازهایی که رئیس بیمارستان به این پزشکان میدهد، صورت میگیرد، در همین زمینه هم شیوهنامههای انضباطی نوشته شده، به همین خاطر پزشک نمیتواند در پاویون بنشیند و برای ویزیت به بخشها نرود، اگر موردی اینگونه اتفاق بیفتد، تخلف است و باید برخورد شود.»
با همه اینها میردهقان تأکید میکند: «ممکن است در برخی بیمارستانها، اصول اخلاقی رعایت نشود، مسئولیت این موضوع هم به عهده وزارت بهداشت است که باید نظارتها را تشدید کند.» او درباره ویزیت بیماران از سوی رزیدنتها در بیمارستانهای آموزشی هم توضیحاتی میدهد. «انترنها در بیمارستان حق طبابت ندارند، اما رزیدنتها به هر حال پزشک هستند و در حال گذراندن دوره تخصص. آنها میتوانند وارد پروسه درمان شوند، بنابراین مشکلی برای ویزیت بیماران وجود ندارد.» نبود برخی متخصصان در بیمارستان موضوع دیگری است که برای بیماران و پرستاران مشکل ایجاد کرده، بیش از همه این بیماران هستند که ساعتهای طولانی باید منتظر حضور پزشک باشند، پرستاران هم در پروسه تلاش برای حضور پزشک بر بالین بیمار، درگیر مسائل زیادی میشوند. این مسئول در وزارت بهداشت اما میگوید: «در تمام دنیا سیستم آنکالی برای پزشکان تعریف شده، براساس این سیستم، در برخی رشتههای غیراورژانس که تعداد پزشکان آن هم کم هستند، معمولا پزشکان به صورت آنکال هستند، برای نمونه در رشته روماتولوژی یا فوق تخصص زانو و ... نیازی به حضور پزشک در بیمارستان آنهم به صورت مقیم نیست. تنها کافی است که این پزشکان در دسترس باشند.» او تأکید میکند: «اتفاقی که با طرح تحول نظام سلامت در مقیم بودن پزشکان افتاده، روند بسیار قابل توجهی از بعد از انقلاب است.»
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
فرار از تبلیغات وایبری راهی دارد؟ |اخبار ایران و جهان
فرار از تبلیغات وایبری راهی دارد پس از پیامکهای تبلیغاتی که از سوی اپراتورهای تلفن همراه ارسال میشد پیامهای تبلیغاتی که در فضای وایبر برای مشترکان ارسال میشود برای کاربران این نرمافزار موبایلی آزاردهنده شده است کد خبر ۴۷۴۹۵۸ تاریخ انتشار ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۲ - 13 Februaسرقتهای میلیونی در قرارهای وایبری |اخبار ایران و جهان
سرقتهای میلیونی در قرارهای وایبری مرد جوان پس از دوستی با دختران در فضای وایبر آنها را سر قرار میکشاند تا نقشه سرقتهایش را عملی کند کد خبر ۴۷۱۸۶۶ تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۶ - 01 February 2015 مرد جوان پس از دوستی با دختران در فضای وایبر آنها را سر قرار میکشاند تاوضعیت زیرمیزی پزشکان از زبان معاون وزیر |اخبار ایران و جهان
وضعیت زیرمیزی پزشکان از زبان معاون وزیر معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد پرداخت های زیرمیزی در مطالعه مرکز ملی تحقیقات سلامت اکنون به صفر رسیده است کد خبر ۴۷۴۶۱۰ تاریخ انتشار ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۲۹ - 11 February 2015 معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد پرداخت های زیرمیزی درایجاد بیمارستان جامع تخصصیهستهای |اخبار ایران و جهان
ایجاد بیمارستان جامع تخصصیهستهای معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه این مجموعه وارد حوزه های سلامت کشاورزی وصنعت شده است افزود درحال حاضر 800 هزار نفر از رادیو داروهای تولید داخل استفاده می کنند کد خبر ۴۷۴۵۳۲ تاریخ انتشار ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۹ -وضعیت زیرمیزی پزشکان/کمبود 26 هزار تخت بیمارستانی در تهران - اخبار ایران و جهان |
معاون وزیر بهداشت تشریح کرد وضعیت زیرمیزی پزشکان کمبود 26 هزار تخت بیمارستانی در تهران شناسهٔ خبر 2493535 چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰ ۴۶ جامعه > بهداشت و سلامت معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد پرداخت های زیرمیزی در مطالعه مرکز ملی تحقیقات سلامت اکنون به صفر رسیده است بهايرانخودرو از جنگاقتصادي سربلند بيرونآمد |اخبار ایران و جهان
ايرانخودرو از جنگاقتصادي سربلند بيرونآمد با تدابير مديريت ارشد گروه صنعتي ايران خودرو اين گروه صنعتي توانست با سلاح توليد از جنگ اقتصادي نابرابر دشمنان سر بلند بيرون آيد کد خبر ۴۷۳۶۱۶ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱ ۴۲ - 07 February 2015 با تدابير مديريت ارشد گروه صنعتي ايراعلام حکم اغتشاشگران بیمارستان فاطمی اردبیل |اخبار ایران و جهان
اعلام حکم اغتشاشگران بیمارستان فاطمی اردبیل بعد از گذشت سه ماه حکم پرونده متهمان اغتشاش در بیمارستان فاطمی اردبیل اعلام شد کد خبر ۴۷۴۱۷۸ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۹ - 09 February 2015 بعد از گذشت سه ماه حکم پرونده متهمان اغتشاش در بیمارستان فاطمی اردبیل اعلام شد به گزارکارتون / فقر ملت پس از هزینه های بیمارستان! |اخبار ایران و جهان
کارتون فقر ملت پس از هزینه های بیمارستان کد خبر ۴۷۱۷۴۳ تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۱ - 01 February 2015 طرح کیوان زرگریحذف پزشکان، وکلا، قضات و استادان دانشگاه از یارانه نقدی |اخبار ایران و جهان
حذف پزشکان وکلا قضات و استادان دانشگاه از یارانه نقدی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت در مصوبه کمیسیون تلفیق اندازه خانوار برای دریافت یارانه مشخص نیست و اما در عین حال پزشکان وکلا قضات و استادان دانشگاه از یارانه نقدی در سال آینده حذف خواهند شد کد خبر ۴۷۳۳۷۳ تاریخ انتبانصب بخاری، دانشآموزان از زیر «پتو» بیرون آمدند |اخبار ایران و جهان
بانصب بخاری دانشآموزان از زیر پتو بیرون آمدند برای رفاه دانش آموزان به صورت موقت بخاری تابشی در همه کلاسها تا برطرف شدن کامل مشکل نصب شده است کد خبر ۴۷۱۶۳۸ تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۹ - 01 February 2015 به دنبال انتشار گزارشی در زمینه سیستم گرمایشی ۲مدرسه کوهدشت مشکمهدوی در بیمارستان بستری شد |اخبار ایران و جهان
مهدوی در بیمارستان بستری شد کد خبر ۴۷۴۱۸۱ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۲ - 09 February 2015 مدافع اسبق تیمهای استقلال و پرسپولیس در بیمارستان بستری شد به گزارش فارس محمدرضا مهدوی مدافع اسبق تیمهای استقلال و پرسپولیس از شب گذشته در بیمارستان بررسی شد این پیشکسوت فوتبال شبسومین لیست سیاه اکران از جشنواره فجر بیرون آمد |اخبار ایران و جهان
سومین لیست سیاه اکران از جشنواره فجر بیرون آمد انتظار هماهنگی و تعامل واقعی نهادهای فرهنگی با همدیگر برای عدم ایجاد ثلمه به اقتصاد هنر هفتم یک توقع حداقلی است به همین دلیل تصور میشود باید مسئولان سینمایی در نهادهای مختلف پیش از فرارسیدن فصل تازه اکران و فصل تازه تولید به هماراهکار وزیربهداشت برای پزشکان درمناطق محروم |اخبار ایران و جهان
راهکار وزیربهداشت برای پزشکان درمناطق محروم وزیر بهداشت بومی گزینی را راهکار رفع کمبود نیروی متخصص و ماندگاری پزشکان و متخصصان در مناطق محروم دانست کد خبر ۴۷۲۸۲۲ تاریخ انتشار ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۹ - 05 February 2015 وزیر بهداشت بومی گزینی را راهکار رفع کمبود نیروی متخصص و ماهوشنگ ابتهاج در بیمارستان |اخبار ایران و جهان
هوشنگ ابتهاج در بیمارستان هوشنگ ابتهاج ه الف سایه که چند روزی است به علت عفونت ریه در بیمارستان بستری است حالش رو به بهبودی است کد خبر ۴۷۵۲۷۹ تاریخ انتشار ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۵ - 14 February 2015 هوشنگ ابتهاج ه الف سایه که چند روزی است به علت عفونت ریه در بیمارستان بسترکمبود 500 پرستار در 16 بیمارستان تهران |اخبار ایران و جهان
کمبود 500 پرستار در 16 بیمارستان تهران کد خبر ۴۷۵۰۰۰ تاریخ انتشار ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۰ - 13 February 2015 رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه یکی از عمدهترین مشکلات دانشگاه کمبود پرستار است گفت هماکنون با حداقل برآورد با کمبود 500 پرستار در 16 مجموعه بیمارستان دانشگتاتنهام با غلبه بر آرسنال فاتح دربی شمال لندن شد |اخبار ایران و جهان
تاتنهام با غلبه بر آرسنال فاتح دربی شمال لندن شد کد خبر ۴۷۳۵۸۹ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹ ۴۹ - 07 February 2015 شاگردان مائوریسیو پوچتینو با غلبه بر توپچیهای لندن فاتح دربی شمال لندن شدند به گزارش تسنیم در نخستین دیدار از هفته بیستوچهارم لیگ برتر انگلیس از ساعت 16 15 امسرنوشت کشور را به مذاکرات گره نزنیم |اخبار ایران و جهان
سرنوشت کشور را به مذاکرات گره نزنیم فرمانده نیروی هوا فضای سپاه با بیان اینکه نباید اقدامات و فعالیتهای مختلف داخل کشور را به مذاکرات هستهای گره زد گفت دشمن به دنبال این موضوع است که ملت ایران با گره زدن فعالیتهای خود به نتیجه مذاکرات هستهای از تلاش و دستیابی به پیروزیهای ب-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها