تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829443280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات طرح ویژه دولت برای واردات ۹۴


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جزئیات طرح ویژه دولت برای واردات ۹۴
قائم‌مقام وزیر صنعت، با تشریح سناریوهای دولت برای واردات در سال ۹۴، گفت: اولویت‌بندی واردات کشور با مکانیزم سود و تعرفه در دستور کار دولت قرار گرفته و ممکن است واردات برخی کالاها ممنوع شود.
مهر: مجتبی خسروتاج در خصوص سیاست تخصیص ارز برای واردات در سال ۹۴ گفت: به طور قطع مردم توقع دارند زمانی که قیمت نفت در بازارهای جهانی کاهش می‌یابد و به تبع آن، درآمدهای ارزی کشور دچار کمبود می‌شود، اولویت‌بندی بر روی واردات کالاها صورت گیرد و این را هر عقل سلیم و انسان عاقلی دنبال می‌کند.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در این راستا دولت نیز با نگاه به کاهش درآمدهای نفتی، سناریوهای مختلفی را برای چگونگی هزینه‌کرد درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت، تدوین کرده است تا بتواند کشور را سر و سامان دهد؛ بنابراین اولویت‌ها را در واردات در نظر گرفته است.

وی در تشریح سناریوهای مختلف دولت برای واردات در شرایط کمبود دلارهای نفتی تصریح کرد: اولویت‌های ما در شرایط متفاوت قیمت نفت، متفاوت است. خوشبختانه طی سال‌های قبل، آنقدر سناریوسازی برای شرایط مختلف قیمت نفت، صورت گرفته است که در شرایط مختلف ارزی، سناریوهای متفاوتی وجود دارد، بر همین اساس دولت اکنون براساس نفت ۴۰ دلاری، یک سناریو برای واردات دارد و برای نفت ۵۰ دلاری، سناریوی دیگری را تدوین کرده است، اما به هرحال بسته به اینکه قیمت نفت، چه درآمدی را برای دولت رقم زند، سناریوها متفاوت است و جای نگرانی نیست.

خسروتاج گفت: هم اکنون صادرات غیرنفتی به ۴۲.۵ میلیارد دلار و واردات به ۴۳.۵ میلیارد دلار رسیده است و براساس برنامه ریزی‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی بخش تجارت خارجی، توازن میان واردات و صادرات در حال برقراری است و نسبت واردات و صادرات، با هم برابری می‌کند. در واقع، این امر، ضربه‌خوری اقتصاد ایران را در مقایسه با کاهش قیمت نفت، کم کرده است؛ یعنی به سمتی می رویم که کمتر در بحث واردات نیازمند ارز نفتی باشیم و به گونه‌ای، واردات ساماندهی شود.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: ظرف دو ماه گذشته، وزارت صنعت، معدن و تجارت ر رابطه با ورود ارز متقاضی به جریان واردات ساماندهی مناسبی را صورت داده و هم اکنون، به تدریج حرکت واردات کالا را به سمتی هدایت کرده است که واردات با ارز صادراتی انجام شود و کمتر نیاز به ارز نفتی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: صادرکننده، صادرات خود را انجام می‌دهد و ارز خود را دارد؛ او این ارز را در بازار آزاد می‌فروشد و واردکننده نیز از طریق مکانیزم های پولی و مالی و نیز صرافی‌ها، ارز صادرکننده را خریداری می‌کند، بنابراین بدون دخالت دولت، روند واردات و صادرات، براساس عرضه و تقاضای ارز، ساماندهی شده است.

خسروتاج گفت: صادرکننده کالایش را صادر می‌کند و در بازار خارج از کشور، ارز دارد و بنابراین، می‌تواند با استفاده از آن ارز، کالا خریداری کرده و به داخل کشور وارد کند، در ادامه، واردکننده و صادرکننده همدیگر را پیدا می‌کنند و نیازی به هماهنگی دولتی ندارند؛ بلکه مکانیزم عرضه و تقاضای ارز در بازار، این فرآیند را ساماندهی خواهد کرد.

وی اظهار داشت: عمدتا حساسیت دولت این است که اولویت‌بندی کالاهای وارداتی را با مکانیزیم‌های تعرفه‌ای یعنی سود و عوارض گمرکی، برای سال ۹۴ صورت دهد. در مواردی هم ممنوعیت واردات خواهیم داشت که این ممنوعیت‌ها براساس اختیارات وزارتخانه‌هایی همچون جهادکشاورزی یا صنعت، معدن و تجارت است، همانطور که در سال جاری نیز به دستور وزیر جهادکشاورزی، واردات شکر از ابتدای سال و برنج از آبان ماه، ممنوع شد.

خسروتاج ادامه داد: بنابراین دولت در قالب مجموعه مقررات واردات و صادرات که در اواخر اسفندماه سال‌جاری، تصویب خواهد شد، سیاست‌های اولویت‌بندی کالایی و تعرفه‌ها را تعیین می‌کند و این مصوبه، از اول سال آینده، مبنای کار قرار خواهد گرفت؛ بنابراین سال ۹۴ را با مکانیزم‌های سود و عوارض گمرکی، سپری خواهیم کرد تا مدیریت واردات را صورت دهیم.

وی افزود: با توجه به منابعی که در سال آینده از صادرات نفت ایجاد می‌شود، این اولویت‌بندی در واردات پیاده سازی خواهد شد؛ بنابراین زمانی که واردکننده تکلیف خود را بداند که یک کالا با چه سود و عوارض گمرکی می‌تواند وارد کشور شود، برنامه ریزی خواهد کرد. صادرکنندگان هم که در بازارهای مختلف دنیا حضور داشته و ارز در اختیار دارند و بدون اینکه تهاتر کالا به کالا صورت گیرد، کالاهای مورد نیاز کشور تامین خواهد شد، البته ثبت‌سفارش نیز با ارز متقاضی است که همان ارز صادراتی است، صورت می‌گیرد و مشکلی هم ندارد.




تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن