تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862605343




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- موضوع ریزگردها به دور از مسائل حاشیه ای در استان مرکزی پیگیری می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست استانداری موضوع ریزگردها به دور از مسائل حاشیه ای در استان مرکزی پیگیری می شود اراک-ایرنا- سرپرست استانداری استان مرکزی گفت: موضوع ریزگردها به دور از مسائل حاشیه ای در این استان پیگیری می شود.


«شکرالله حسن بیگی» روز پنج شنبه در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک افزود: طرح برخی اظهار نظرها، مسائل حاشیه ای و جانبی موضوع ریزگردها، با واقعیت همخوانی ندارد.
وی بیان کرد: بر اساس مصوبه ستاد گرد و غبار کشور مقرر شده کارگروههایی در 15 استان کشور تشکیل شود که استان مرکزی نیز یکی از آنها است.
حسن بیگی عنوان کرد: هیات دولت اختیارات ویژه ای برای این کارگروه لحاظ کرده تا برنامه های مختلف در اسرع وقت مصوب و اجرا شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: برخی واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان اراک به تعهدات خود در زمینه کاهش آلودگی هوا عمل نکرده اند که با این واحدها برابر قانون و نیز مصوبات کارگروه کاهش آلودگی هوا برخورد می شود.
سرپرست استانداری مرکزی اضافه کرد: فعالیت تمام واحدهای تولیدی و صنعتی استان و شهرستان اراک به صورت شبانه روزی رصد می شود و این واحدها مکلف به اجرای مصوبات کارگروه کاهش آلودگی هوا هستند.

*** کاهش 55 درصد روزهای ناسالم در اراک
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تعداد روزهای ناسالم در شهرستان اراک از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل 55 درصد کاهش یافته است.
«امیر انصاری» افزود: سال گذشته در این مدت 112 روز ناسالم در اراک به ثبت رسید اما این رقم از ابتدای امسال تاکنون به 50 روز کاهش یافته است.
وی بیان کرد: بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی اراک، تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی، با علت بیماری های قلبی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 33 درصد و بیماری های تنفسی 28 درصد کاهش یافته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: علت بیشتر آلودگی های هوای اراک در سال جاری مربوط به ریزگردها و گرد و غبار بوده است.

*** گرد و غبار اصلی ترین عامل آلودگی هوا در دهه اخیر
مدیرکل هواشناسی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: گرد و غبار اصلی ترین عامل آلودگی هوا در دهه اخیر است.
«مرتضی ذوالفقاری» افزود: پایداری و ناپایداری جوی، سمت و سرعت باد، وارونگی دما، رطوبت، تابش خورشید و وضعیت بارندگی از مهمترین عوامل جوی موثر بر آلودگی هوا است.
وی بیان کرد: دمای هوا در بهمن ماه امسال نسبت به بلند مدت پنج درجه سانتیگراد گرمتر شده که این امر برای بخش کشاورزی یک فاجعه است.
در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک در خصوص نحوه تشکیل کارگروه گرد و غبار در استان مرکزی بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد دستگاه های اجرایی برنامه های خود را در این رابطه تا 10 روز آینده اعلام کنند تا به ستاد ملی گرد و غبار ارسال شود.
کلانشهر اراک یکی از هشت شهر آلوده کشور است.ک/2
3005/6012



30/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن