واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست استانداری مرکزی: تکیه براقدامات اجتماع محورکلیدمهاراعتیاد است اراک-ایرنا- سرپرست استانداری مرکزی گفت: تکیه بر ظرفیت های مردمی و اقدامات اجتماع محور، کلید مهار اعتیاد است.
به گزارش ایرنا، «شکرالله حسن بیگی» روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی در اراک افزود: باید پیوست معنایی در راهبری برنامه های مبارزه با موادمخدر در لایه های اجتماعی شکل گیرد و نظام قوی فرهنگ سازی و مصون کردن جامعه از اعتیاد حاکم شود.
وی بیان کرد: در امر مبارزه با موادمخدر اقدامات مقابله ای به تنهایی موثر نیست و پرداختن به امور پیشگیری و تقویت کانون های آگاهی در اقشار جامعه بر آن مقدم است.
سرپرست استانداری مرکزی ادامه داد: عملکرد ضعیف در حوزه پیشگیری از اعتیاد مساوی با گسترش زندان ها است که این امر به هیچ عنوان راهکار مناسبی نیست.
حسن بیگی عنوان کرد: بحث آموزش و اطلاع رسانی در خصوص عواقب مصرف مواد مخدر باید به صورت ویژه از مدارس ابتدایی شروع و در مقاطع مختلف تحصیلی تا دانشگاه ها، دنبال شود.
وی گفت: برای دانش آموزان و جوانان باید وقت گذاشت و خانواده ها بهترین ابزار کنترلی و هدایتگر در حوزه مهار آسیب های اجتماعی و پاک ماندن جوانان از مواد مخدر هستند.
سرپرست استانداری مرکزی اضافه کرد: استان مرکزی از قطب های مهم صنعت و کارگری کشور است و نقش آموزش و اطلاع رسانی به کارگران در واحدهای مختلف صنعتی در زمینه مبارزه با اعتیاد اهمیت زیادی دارد.
حسن بیگی بیان کرد: بحث اشتغال معتادان پاک شده از دغدغه های اساسی این قشر است که بی توجهی در این زمینه می تواند مسیر بازگشت مجدد آنان به مصرف موادمخدر را فراهم سازد.
فرماندار شهرستان ساوه نیز در این نشست گفت: با هماهنگی دستگاه ها و نهادهای مختلف این شهرستان اقدامات موثری در زمینه مبارزه با موادمخدر صورت گرفته اما کافی نیست.
«محمد بهاروند» افزود: از ابتدای امسال تاکنون میزان کشف موادمخدر در این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل 32 درصد و دستگیری معتادان 93 درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: کشف موادمخدر از نوع تریاک در شهرستان ساوه نسبت به مدت مشابه سال قبل 41 درصد کاهش یافته اما کشف موادمخدر صنعتی با افزایش همراه بوده است.
فرماندار شهرستان ساوه ادامه داد: این شهرستان به دلیل دارا بودن تعداد زیادی جمعیت تبعه افغان، نزدیکی به پایتخت و تردد زیاد در محورهای مواصلاتی در بحث مبارزه با موادمخدر از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: گرایش زنان به اعتیاد و مصرف این قشر به موادمخدر صنعتی نسبت به گذشته رو به افزایش استو باید برای آن چاره اندیشی کرد.
«زهرا فرجی» افزود: بیشتر زنان معتاد علت گرایش به مصرف موادمخدر را مسایل اقتصادی، مشکلات مالی، داشتن سرپرست بد و سرپرست خانوار بودن عنوان می کنند که این مهم نیازمند توجه ویژه است.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین موضوعاتی که در بحث زنان معتاد باید در کنار درمان جدی گرفته شود، مراقبت از فرزندان این قشر است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی افزود: اشتغال زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست مورد توجه جدی مسوولان قرار گیرد و در این راستا تدابیر ویژه ای اندیشیده شود.
در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی صدا و سیمای این استان نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته در امر مبارزه با موادمخدر ارائه کرد.
در این نشست از محل مرحله دوم اعتبارات ستاد مبارزه با موادمخدر، یک میلیارد و 150 میلیون ریال به اداره کل بهزیستی استان مرکزی، 600 میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی اراک، 300 میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی ساوه و 240 میلیون ریال به آموزش و پرورش استان مرکزی اختصاص یافت.
در این نشست همچنین مقرر شد دستگاه های اجرایی عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی برنامه های سال 94 خود را در امر مبارزه با این معضل تدوین و در آخرین نشست سال 93 که اسفندماه برگزار می شود ارایه دهند.
از ابتدای امسال تاکنون سه هزار و 190 کیلوگرم انواع موادمخدر از سوداگران مرگ در استان مرکزی کشف و ضبط شده است.ک/2
3005/6013/
29/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]