واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مسجدجامعی: نمایش آشفتگی های شهر تهران به منزله سیاه نمایی نیست تهران-ایرنا- عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه آثار هنری رسمی زیبایی های تهران را به تصویر می کشند، گفت: برای اصلاح امور در کنار زیبایی ها باید زشتی ها را به تصویر کشید و نمایش آشفتگی های پایتخت به معنای سیاه نمایی نیست.
به گزارش خبرنگار ایرنا، «احمد مسجد جامعی» در مراسم اختتامیه دومین جشنواره عکس بافت تاریخی «ته ران» با بیان اینکه عکاسی ایران سابقه طولانی دارد، افزود: فاصله ما از غرب در زمینه عکاسی زیاد نیست.
وی با اشاره به اینکه از زمان تاسیس دارالفنون عکاسی در ایران رونق گرفت، اظهار کرد: متاسفانه از بازار تهران به عنوان قدیمی ترین مکان شهر، عکس چندانی در اختیار نداریم و این در حالی است که بازار به مثابه یک شهر است.
به گفته مسجدجامعی، بازار روایتگر همه شهر تهران است که می توان این تاریخ را با استفاده از ابرازهای هنری و یا عکاسی به خوبی معرفی و به تصویر کشید.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه عکس و تصویر چندانی از بسیاری محلات تهران وجود ندارد، گفت: بسیار از مکان ها در گذشته در حریم خصوصی محسوب می شده به همین دلیل عکاسی از آنها صورت نگرفته است.
وی با اظهار تاسف از اینکه عکسی از مسجد جامع تهران وجود ندارد، افزود: این در حالی است که مسجد جامع تهران منشا بسیاری از اتفاقات و تحولات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور بوده است.
مسجد جامعی، برنامه تهران گردی که هر هفته با حضور خبرنگاران برگزار می شود را در راستای بیان روایت های مختلف از شهر تهران دانست و بیان کرد: باید آثار و ابنیه های تاریخی و پدیده های مختلف شهر با نگاه متفاوت عکاسان و خبرنگاران بیان شده و همگی برای حفظ خاطرات شهر تلاش کنیم.
وی از جمله عارضه های وارده به بخش هنری و عکاسی را تلاش برای زیبا نشان دادن تهران عنوان کرد و افزود: این در حالی است که باید نقاط قوت و ضعف در کنار هم دیده شود.
وی با انتقاد از اینکه نشان دادن آشفتگی های موجود در تهران نباید به منزله سیاه نمایی قلمداد شد، گفت: در سنت فرهنگی و معماری بازار نکته های هنری بسیاری نهفته است و بازار تهران بخش قابل توجهی از تمدن، فرهنگ و معماری کشور را شامل می شود.
«جمال کامیاب» مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران نیز در ادامه این مراسم با اشاره به ضرورت پرسه زنی هنرمندان در سطح شهر گفت: قدم زدن در سطح شهر منجر به تجربه و ادراک هنری فرد از شهر می شود.
وی تصریح کرد: مدیران شهری اگر تجربه پرسه زدنی در شهر و در میان مردم را نداشته باشند، شاهد موفقیت نخواهند بود.
«ساعد نیکزاد» دبیر هنری دومین جشنواره عکس بافت تاریخی «ته ران» نیز با اشاره به اینکه چهار هزار و 523 اثر به این جشنوار ارسال شد، گفت: از این تعداد یک هزار و 40 اثر تقلبی(دستکاری شده) بودند و بنا داریم این آثار کذب را برای تجربه اندوزی در سایتی به نمایش بگذاریم.
به گفته وی، 72 اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب و به نمایشگاه جشنواره راه پیدا کردند.
در پایان این مراسم از هنرمندان برگزیده دومین جشنواره عکس بافت تاریخی ته ران(بازار تاریخی تهران) با اهدا لوح تقدیر و هدایایی تقدیر بعمل آمد.
تهرام/1393/1359/1772
29/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]