تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):از ما نیست آن که دنیاى خود را براى دینش و دین خود را براى دنیایش ترک گوید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843547121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هیپنوتیزم یا خوابگری چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: هیپنوتیزم یا خوابگری چیست؟
«هیپنوتیزم» یا «خوابگری»، شاخه‌ای از علم روان‌شناسی است که در آن بوسیله تلقین، شخص در حالت خاصی از هوشیاری قرار می‌گیرد. یکی از صاحب نظران علم هیپنوتیزم کشور، آن را دانش روان درمانی توصیف کرده و با توضیحاتی بیشتر درباره آن می‌گوید: بسیاری از مردم از این علم اطلاع درستی ندارند.

هیپنوتیزم یا خوابگری چیست؟<br /><br>  .jpg پیشرفت‌های مهم هیپنوتیزم در سال ۱۸۴۲ میلادی، توسط «جیمز برید» انجام شد، هر چند برخی «آنتوان مسمر» را پدر هیپنوتیزم می‌دانند.هیپنوتیزم که به دو گونه «خودهیپنوتیزم» و «دگرهیپنوتیزم» قابل اجراست، می‌تواند در درمان بسیاری از ناراحتی‌های روانی مفید باشد، بویژه در هنگام خودهیپنوتیزم که شخص می‌تواند بوسیله تلقین، تغییرات مثبتی را در کردار و روحیات خود پدید آورد. هیپنوتیزم برای درمان تعدادی اختلالات فیزیولوژیک، روان‌شناختی، کاستن اضطراب و نیز در عمل‌های پزشکی و دندانپزشکی، رفع بیماری‌های نظیر آسم، تهوع ناشی از شیمی درمانی، و مدیریت درد مورد استفاده قرار می‌گیرد.استفاده از هیپنوتیزم برای حل مشکلات عاطفی - هیجانی بیش از همه بحث برانگیز بوده و طرفداران استفاده «تراپوتیک» از هیپنوتیزم می‌گویند که این کار به روان درمانگران اجازه می‌دهد تا خاطرات واپس رانده‌ای را که در پشت پرده مشکلات روان‌شناختی قرار دارند، کشف کنند.چالش‌های علم هیپنوتیزم و موارد کاربردی و اطمینان بخش آن
 از علم هیپنوتیزم در هر کاری می‌توان به عنوان یک ابزار کمکی استفاده کرد، اما در اصل از این علم برای ارتقا و بهسازی مسایل روانی و نه تخریب آن بهره برداری می‌شود. هیپنوتیزم یک دانش روان درمانی است، اصل، اساس و پایه این علم آن است که بتوانیم، فرد را از خودآگاه خود به سطح پایین تری از هوشیاری آورده و وی را وارد بخش ناخودآگاه کنیم.
رفع مشکلات اعصاب و روانهیپنوتیزم به رفع مشکلات اعصاب و روان افراد کمک می‌کند. دکتر «آنتوان مسمر» اتریشی که بنیانگذار و کاشف علم هیپنوتیزم در دنیا است، طب علمی را کنار گذاشت و طب هیپنوتیزمی را در درمان مشکلات اعصاب و روان و در خصوص کاربرد هیپنوتیزم برای دستیابی به مجهولات مورد استفاده قرار داد.
خاصیت این علم در روان درمانی است و به ندرت افرادی پیدا می‌شوند که وقتی وارد ناخودآگاه خود می‌شوند، براساس یک زمینه استعدادی خاص، می‌توانند به سووالاتی که برای ما مجهول است، پاسخ دهند که البته پیدا کردن این افراد کار ساده‌ای نیست.
بسیاری از مردم درباره علم هیپنوتیزم بینش درستی ندارندهیپنوتیزم به عنوان یک فاکتور، وسیله‌ای ثابت و مشخص است اما تاثیر آن در افراد مختلف براساس ساختار جسمی و روانی آن‌ها و میزان درگیری روانی افراد با یک مشکل، متفاوت است.
هیپنوتیزم در اثر ایجاد تمرکز و کانونی کردن ذهن یک فرد به یک مساله، انجام می‌شود و این در حالیست که بسیاری از مردم نسبت به این علم بینش درستی ندارند و ممکن است در برخی موارد آن را زیر سووال ببرند.
ترک اعتیاد با هیپنوتیزمدرمان اعتیاد از طریق هیپنوتیزم امکانپذیر است اما در مورد معتادان سه مساله مهم زمان، نوع اعتیاد و شخصیت روانی فرد حائز اهمیت و توجه است. باید در نظر داشت، اعتیاد مساله‌ای نیست که بتوان نسخه واحدی برای درمان آن پیچید، زیرا در افراد و شخصیت‌ها حتی در مسایل عادی متفاوت است.
در موضوع ترک سیگار نیز مواردی بوده که با یک جلسه هیپنوتیزم، فرد سیگار را ترک کرده در حالی که پیش از این یک بسته سیگار مصرف می‌کرده است، اما در مورد فردی بعد از ۱۰ جلسه هیپنوتیزم اعتیاد به یک بسته کامل در روز به سیگار را به نصف پاکت کاهش داده است.
اعتراف گیری از مجرمان با هیپنوتیزم وجه قانونی ندارداعتراف گیری از مجرمان با هیپنوتیزم وجه قانونی ندارد و در قوانین جزائی دنیا، چنین روشی فاقد صلاحیت است. اینکه از مجرم از طریق هیپنوتیزم اعتراف گرفته شود که دزدی کرده یا آدم کشته، در دادگاه محکمه پسند نیست، بر این اساس استفاده از آن در جایی که محکمه پسند نیست، ضرورت و کاربرد ندارد. البته استثنا در همه جا وجود دارد، اما نمی‌توان استثنا را به عنوان یک قانون قبول کرد، زیرا هیپنوتیزم در روان درمانی و ارتقا روان تاثیرگذار است و ارزش و اعتبار علمی آن در همین زمینه است.
استفاده از هیپنوتیزم علمی که در چارچوب قوانین روان‌شناسی قرار دارد، برای گرفتن اعتراف از محکومان یا اینکه گمشده‌ای را بیابیم یا از غیب و مجهولات خبر دهیم، کارایی نخواهد داشت.
هیپنوتیزم و درمان بیماری‌های روانیتاثیر این علم در بیماری‌های روانی به جز بیمارهای روانی سنگین، اثربخش است؛ به عنوان مثال در بیماری‌های روانی مثل پارانویا و اسکیزوفرنی، کمتر اثربخش است بویژه در مورد پارانویا که احساس خود بزرگ بینی ایجاد می‌شود، اثربخش نخواهد بود.
در مورد بیماری اسکیزوفرنی از نظر پزشکی درمان‌هایی وجود دارد تا حالات بیمار گونه کنترل شود. علم هیپنوتیزم برای آرامش بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی کمک کننده است، نه اینکه منجر به درمان قطعی شود. ایرنا

چهارشنبه 29 بهمن 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن