تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853246840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تقویت زبان و فرهنگ کُردی مطالبه خبرنگاران کردستان از رسانه ملی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تقویت زبان و فرهنگ کُردی مطالبه خبرنگاران کردستان از رسانه ملی سنندج - ایرنا- جمعی از خبرنگاران و فعالان رسانه ای استان کردستان در دیدار با مدیرکل جدید صدا و سیمای استان، مطالبات، دغدغه ها و انتظارات مردم استان از رسانه ملی را بیان کردند و از نگاه رسانه ای خود راهکارها و پیشنهاداتی برای پربارتر کردن برنامه های صدا و سیما ارایه دادند.


به گزارش خبرنگار ایرنا، در این دیدار که حدود 20 تن متشکل از اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات، سرپرستان خبرگزاری ها و رسانه های سراسری و محلی حضور داشتند ابتدا رییس خانه مطبوعات استان هدف از این دیدار را تشریح کرد و در سخنانی بر ضرورت افزایش تعامل رسانه ملی با دیگر رسانه های فعال استان تاکید کرد.
مسعود احمدی اظهار کرد: رسانه ملی باید سایر رسانه ها را مورد حمایت قرار دهد و از ظرفیت این رسانه ها در راستای تقویت رسانه مادر استفاده کند.
او با اشاره به اینکه رسانه های استان کردستان در برخی مواقع، مطالبات و خواسته های مردم کردستان از رسانه ملی را در قالب انتقاداتی مطرح کرده اند، گفت: صدا و سیما هیچگاه به این انتقادات پاسخ نداده و این ذهنیت ایجاد می شود که سکوت صدا و سیما دلیلی بر پذیرش این انتقادات است.
مدیر خبرگزاری مهر کردستان و عضو هیات مدیره خانه مطبوعات استان نیز خواستار تولید و تهیه برنامه ها برای اقشار مختلف مردم از جمله نخبگان شد و گفت: اکنون شبکه کردستان بیشتر برای عوام برنامه پخش می کند و جای پخش برنامه برای نخبگان خالی است.
آرمان نصراللهی با اشاره به لزوم توجه به مطالبات مردم کردستان به ویژه در حوزه فرهنگ، افزود: برنامه ریزی متناسب با ظرفیت های بومی و محلی اولین خواسته و انتظار مردم است که انتظار می رود مدیرکل جدید که خود فردی بومی و رسانه ای است به این مهم توجه داشته باشد.
وی گفت: اکنون در میان تولیدات انبوه شبکه استانی در حوزه سیما جای برنامه های گفت و گو محور چالشی که همراه با نگاه توسعه ای برای کردستان باشد خالی است و به همین دلیل انتظار می رود که در این بخش نیز شاهد فعالیت هایی باشیم.
فردین کمانگر دبیر ویژه نامه روزنامه همشهری استان کردستان نیز خواستار توجه به فرهنگ و ادبیات کردی در شبکه کردستان شد و گفت: این شبکه باید رنگ و بوی کُردی داشته باشد.
شنو نوری دبیر خبرگزاری شبستان استان کردستان نیز با اشاره به لزوم توجه به ارائه آموزش های لازم به مردم از طریق برنامه سازی های شبکه استانی، افزود: تلویزیون بهترین امکان برای آموزش عمومی است و به همین دلیل باید از این ظرفیت به شکل بهتری در کردستان استفاده شود.
عدالت ناصری عضو هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان هم در سخنانی، گفت: شبکه استانی باید به محلی برای شناسایی و پرورش استعدادهای جوانان این استان در حوزه رسانه تبدیل شود و به همین دلیل لازم است که در این حوزه فعالیت های بهتری صورت گیرد.
فرزاد نویدی دیگر عضو هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان نیز در این نشست، گفت: توجه به زبان کردی به عنوان یکی از شاخص های اصلی شبکه کردستان باید مورد توجه قرار گرفته و برنامه های این رسانه با زبان کردی برای مردم تهیه و پخش شود.
وی با اشاره به برگزاری مراسم های آئینی و دینی در استان کردستان گفت: رسانه استانی باید نسبت به این مراسم ها با جدیت بیشتری توجه کند و در راستای پوشش گسترده آنها با هدف جذب مخاطب بیشتر اقدام کند.
این عضو هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان در پایان گفت: پخش برنامه ای با زبان هورامی به دلیل ساکن بودن جمعیت زیادی در استان کردستان یکی دیگر از مطالبات مردم است که باید مورد توجه قرار گیرد.
خبات ساعدی مدیر سرای روزنامه نگاران کردستان نیز در این جلسه خواستار ترویج فقه امام شافعی (رض) در برنامه های صدا و سیما شد و گفت: این موضوع یکی از مطالبات اصلی مردم استان است و از صدا و سیما انتظار داریم این مطالبه را محقق کند.
وی همچنین خواستار استفاده از خبرنگاران به عنوان کارشناس در برنامه های صدا و سیما شد و افزود: تهیه و پخش برنامه های چالشی می تواند به افزایش تعداد مخاطبان کمک کند.
هوشیار بابایی سردبیر هفته نامه دیار کهن نیز از صدا و سیما خواست کمیته ای تخصصی در حوزه زبان کُردی تشکیل دهد و از یک زبان نوشتاری واحد در برنامه ها استفاده شود.
او بر توجه بیشتر به موسیقی کُردی در صدا و سیما تاکید کرد و خواستار پخش موسیقی فاخر از این شبکه شد.
سردبیر هفته نامه ئاگرین روژ نیز در این جلسه خواستار برگزاری جلسات مستمر مسوولان صدا و سیما با نخبگان و اهالی فرهنگ و هنر کردستان شد و گفت: باید از ظرفیت های موجود در جامعه در بخش های مختلف در جهت غنی کردن برنامه های صدا و سیما استفاده کرد.
محمود محمودی همچنین خواست مجریان و گویندگان صدا و سیما زبان کُردی را به صورت سلیقه ای اجرا نکنند و زبان معیاری برای آن در نظر بگیرند.
ابراهیم دلاوری خبرنگار روزنامه کیهان در کردستان نیز به عدم دریافت شبکه کردستان در برخی از مناطق روستایی استان اشاره کرد و گفت: در حالی که مسوولان از مردم درخواست عدم استفاده از ماهواره را دارند اما کانال های صدا و سیما در برخی از روستاها به دلیل مشکلات فنی قابل دریافت نیست.
او گفت: در حالی که صدا و سیمای استان برنامه های خود را از طریق سیستم دیجیتال پخش می کند مردم برخی از مناطق روستایی استان توان خرید گیرنده های دیجیتال را ندارند.
کامران کرمی سرپرست روزنامه پیام زمان نیز خواستار استفاده از توان کارشناسی اصحاب رسانه استان در برنامه های صدا و سیما شد.
توفیق مفاخری سرپرست خبرگزاری فارس در کردستان نیز خواستار توجه بیشتر به مسایل، مشکلات ، ظرفیت ها و استعدادهای موجود در شهرستان های استان در برنامه های صدا و سیما شد و گفت: اکنون بخش زیادی از برنامه ها به مرکز استان اختصاص دارد.
عرفان خادم سرپرست روزنامه اطلاعات در کردستان نیز خواستار توجه به کارکنان صدا و سیما و حفظ کرامت آنان شد و گفت: آمدن مدیری بومی در صدا و سیما آرزوی دیرینه مردم استان بود که اکنون محقق شده و از این رو انتظارات از مدیر بومی بیشتر است.
سید محمد لطیف حسینی نسب مدیر خانه مطبوعات کردستان نیز در سخنانی گفت: جای برنامه های طنز و شاد در شبکه کردستان خالی است که جا دارد بیشتر به آن پرداخته شود.
در پایان این جلسه مقرر شد نشست اصحاب رسانه استان با مدیرکل صدا و سیما به صورت مستمر همراه با ارایه راهکارهای عملی و در قالب کارگروه های تخصصی برگزار شود.ک/3
3033/1904



28/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن