تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799186704




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رهبر انقلاب از ساخت کدام فیلم آمریکایی انتقاد شدید کرد؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رهبر انقلاب از ساخت کدام فیلم آمریکایی انتقاد شدید کرد؟
داستان پر حاشیه زندگی کریس کایل را کلینت ایستوود کارگردان نزدیک به جمهوری‌خواهان و جنگ طلبان آمریکا و جزو معدود سینماگران مطرح حامی میت رامنی به سینما آورده و بردلی کوپر نیز در نقش این تک تیرانداز ماهر ظاهر شده است.
کد خبر: ۴۷۶۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵ - 17 February 2015








بیانات رهبر انقلاب درباره جریان سینمایی در آمریکا که عملاً تشویق به شکنجه و کشتار بی‌رحمانه مسلمانان می‌کند، در نوع خود یک هشدار جدی برای توجه بیشتر نسبت به فضاسازی علیه یک پنجم جهانیان است؛ رویکرد خطرناکی که می‌بایست در قبالش موضع گیری متناسب و حساب شده داشت.

به گزارش «تابناک»؛ رهبر انقلاب روز گذشته در دیدار نمایندگان اقلیت‌های مذهبی کشور در مجلس شورای اسلامی‌ ضمن تاکید بر اینکه «از اسلام آموخته‌ایم که باید با پیروان ادیان دیگر با انصاف و عدالت برخورد کرد»، خاطر نشان نمود: «آنچه امروز در دنیا مشاهده میشود، این است که قدرتها و دولتهای مدّعی انصاف و عدالت، هیچ انصاف و عدالتی را جز در دایره‌ی سیاستهای تنگ و محدود و ظالمانه‌ی خودشان ملاحظه و مراعات نمیکنند. شما امروز می‌بینید در اروپا، در آمریکا، علیه مسلمانها چه تبلیغاتی انجام میگیرد. بحث این نیست که چرا مسلمانها آزادی لازم را در بسیاری از این کشورها ندارند؛ بحث بر سرِ این است که چرا امنیت جانی ندارند! یعنی حقیقتاً این‌جوری است.»

ایشان در ادامه یک شاهد مثال آورد و گفت: «همین فیلم «تک‌تیرانداز» که حالا سروصدایش بلند شده و هالیوود آن را درست کرده، تشویق میکند یک جوانِ مثلاً فرض کنید مسیحی یا غیر مسلمان را که تا آنجایی که میتواند و از دستش برمی‌آید، مسلمان را اذیت بکند، اصلاً تشویق میکند این معنا را؛ آن‌طور که نقل کردند، ما که این فیلم را ندیدیم.»


رهبر انقلاب از ساخت کدام فیلم آمریکایی انتقاد شدید کرد؟



رهبر انقلاب متذکر شد: «این روش روشِ مورد پسند اسلام نیست؛ اسلام معتقد است به انصاف. امیرالمؤمنین (علیه‌الصّلاةوالسّلام) در آن قضیه‌ی حمله‌ی به [شهر انبار] میفرماید: بَلَغَنی اَنَّ الرَّجُلَ مِنهُم لَیدخُلُ المَرأَةَ المُسلِمَةَ وَ الاُخرَی المُعاهِدَة؛ من شنیده‌ام این افرادی که حمله کردند به این شهر، وارد خانه‌ زن مسلمان و زن غیر مسلمان -معاهده یعنی یهود و نصارایی که پیمان دارند و در زیر سایه‌ حکومت اسلامی زندگی میکنند- میشوند و «یأخُذُ حِجلَها» و اذیت میکنند اینها را، آزار میکنند، ظلم میکنند. بعد حضرت می‌فرمایند که اگر مسلمان از این غم بمیرد، مورد ملامت نیست!»

این بیانات علاوه بر دیدگاه کلان استراتژیکی که در دل خود داشت، عملاً پیرامون کارکرد خاص حوزه‌های فرهنگیِ دارایِ کارکرد رسانه‌ایِ فراگیر نظیر سینما و تیغ تیز این ابزارها که می‌تواند گلوی مسلمانان را بخراشد، یادآور شدند. این گفتار ضمن اشاره به آنکه باید نسبت به چنین حرکاتی حساس بود، تلویحاً از تلاش‌ها برای مقابله با چنین تولیداتی با رویکردهایی از همین جنس و تولیداتی در دفاع از مسلمانان سخن گفتند و البته پیش از این به صراحت در این ارتباط تاکیداتی داشته‌اند.

فیلم «تک تیرانداز آمریکایی / American Sniper» درباره کریس کایل از تک تیراندازهای آمریکایی اعزام شده به عراق طی سالهای گذشته بود که به واسطه شلیک های دقیقش به شهرت بسیاری نزد سربازان ایالات متحده در عراق دست پیدا کرده و ارتش آمریکا از او یک قهرمان ساخته تا رویه‌ای که او در پیش گرفته، به عنوان یک الگو برای سربازان آمریکایی در میادین جنگی بدل شود.


رهبر انقلاب از ساخت کدام فیلم آمریکایی انتقاد شدید کرد؟



کریس کایل که اهل تگزاس بود، پیش از اینکه به خدمت ارتش ایالات متحده در آید، قصد داشت یک کابوی باشد یعنی شغلی که معمولا اهالی تگزاس آن را به شدت دوست می دارند اما بعدها فهمید که استعداد شگرفی در تیراندازی دارد و در مجموع موفق به انهدام 160 هدف زنده در عراق شده است. با این حال کایل پس از بازگشت به ایالات متحده و قرار گرفتن در کنار خانواده اش، روزگار خوشی را سپری نکرد و در نهایت به طرز مشکوکی به دست فردی که وی قصد کمک به او را داشت، کشته شد.

حال داستان پر حاشیه زندگی کریس کایل را کلینت ایستوود کارگردان نزدیک به جمهوری‌خواهان و جنگ طلبان آمریکا و جزو معدود سینماگران مطرح حامی میت رامنی  به سینما آورده و بردلی کوپر نیز در نقش این تک تیرانداز ماهر ظاهر شده است.

داستان فیلم از جایی آغاز می‌گردد که کریس کایل تصمیم می‌گیرد به ارتش ملحق شود تا بتواند از کشورش در مقابل تروریست ها محافظت کند. او پس از گذراندن دوران سخت آموزش نظامی، به عراق اعزام می‌شود و کار خود را به عنوان تک تیرانداز آغاز می کند و افتخارات نظامی زیادی به واسطه کشتار به دست می آورد اما او مشکل بزرگی دارد و آن اینکه همسرش تایا (سینا میلر) خواهان بازگشت او به کشورش و زندگی در کنار خانواده است و ... .





ایستوود از کریس کایل قهرمانی بی نقص ترسیم کرده که مایه افتخار یک کشور و سمبل اخلاق و رفتار ناسیونالیستی است اما این تصویر در تناقض کامل با آنچه هست که در زندگی واقعی کریس کایل از او سراغ داشتیم. کایل از جمله نظامیانی بود که به راحتی عراقی ها را مشتی انسان های وحشی خطاب می کرد که لایق کشته شدن هستند و حتی به راحتی اذعان کرده بود که از کشتن اهداف لذت می برده و هرگز برای کشت و کشتارهایی که به راه انداخته ناراحت نیست. کایل در واقع بسیار بیشتر از یک سرباز عادی در عراق میل به کشتن داشته است و از هیچ تلاشی برای این رسیدن به این هدف دریغ نمی کرده است.




فیلم جدید ایستوود پرتره خشنی که کایل از خود بر جای گذاشته را مبدل به سربازی وظیفه شناس کرده بطوری که در اواسط فیلم زمانی که کودکی تصمیم به تیراندازی به سوی نظامیان آمریکایی می گیرد، کایل دچار تشویش و اضطراب شده و عاجزانه از کودک می خواهد که تفنگش را بر زمین بگذارد تا بتواند زندگی اش را ادامه دهد. این تصویر شاید بتواند رضایت افکار عمومی ایالات متحده را در پی داشته باشد اما در تناقض کامل با آنچه است که در عراق رخ داده است.





به نظر می‌رسد باید سینماگران ایرانی در قبال تصویرسازی‌های اینچنینی که یک آمریکایی را به جذاب‌ترین شکل ممکن تشویق به کشتار جهانیان می‌کند، نقش موثری داشته باشند و فیلم‌هایی که به دور از شعارزدگی بتوانند تصویرسازی خلاف این رویه داشته باشند را به تصویر بکشند. حقیقتاً در دورانی که آنها از یک سربازان چنین بتی می‌سازند، چرا هنوز تصویرسازی جدیِ سینمایی از «همت»، «باقری»، «باکری»، «خرازی»، «بقایی»، «بروجردی»، «زین الدین»، «کلاهدوز» و... نشده و چه زمان قرار است این اتفاق رخ دهد و آثاری خلق شود که جهانیان را تحت تاثیر قرار داد؟

















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن