تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826150661




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قانون را اصلاح کنيد، نه دور بزنيد/ مردم از نظام موجود کارآمدي را احساس نمي کنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ بهمن ۱۳۹۳ (۱۱:۳۷ق.ظ)
رئيس کل ديوان محاسبات: قانون را اصلاح کنيد، نه دور بزنيد/ مردم از نظام موجود کارآمدي را احساس نمي کنند وجود قوانين و مقررات فراوان در کشور عملا به يک چالش به شمار مي آيد که موجب ناکارآمدي هاي فراواني مي شود که باعث آن تنها خود قانون است نه چيز ديگري و بايد درصدد اصلاح قوانين اضافه کشور برآييم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، امين حسين رحيمي رئيس کل ديوان محاسبات کشور صبح امروز در دومين همايش استانداردهاي حسابداري بخش عمومي با اشاره به انتظارات مردم از نظام اظهار داشت: پس از گذشت 36 سال از عمر انقلاب مردم از جمهوري اسلامي ايران يک نظام کارآمد را در تمامي زمينه ها انتظار دارند اما متاسفانه عملکرد ما به صورتي بوده که مردم اين نظام کارآمد را احساس نمي کنند. زيرا بين مصرف بودجه و توسعه چندان تناسبي وجود ندارد.
وي ادامه داد: هر ساله بودجه سنگيني را تنظيم مي کنيم اما عملا هزينه خاصي براي توسعه اختصاص نمي دهيم و توسعه در کشور مغفول مي شود، براي دستيابي به نظام کارآمد ابتدا لازم است که روشهاي غلط را تصحيح کنيم برخي از اين روشها که موجب ناکارآمدي مي شود ناشي از قانون است که بايد اصلاح شود.
رحيمي در خصوص وجود قوانين زياد در کشور نيز اشاره داشت و گفت: وجود قوانين و مقررات بسيار زياد جزو چالشهاي يک کشور به شمار مي آيد و هم اکنون بيش از 11 هزار عنوان قانون جداي از مصوبات دولت و ... داريم؛ براي مثال يکي از رويه هاي اشتباه که به موجب قانون ايجاد شده، ماده 63 و 64 قانون محاسبات عمومي است به گونه اي که هزينه هاي عمراني براي عملياتي شدن تنها تا پايان تيرماه هر سال فرصت استفاده منابع را دارد اما در پايان يک سال کشور مبالغ باقي مانده در هر دستگاه به خزانه واريز مي شود اما از اين روي مسئله موجب شده تا چند هزار پروژه در کشور به صورت نيمه تمام رها شود.
رئيس کل ديوان محاسبات کشور حسابداري نقدي را به عنوان ديگر چالش در اقتصاد کشور نام برد و افزود: اين نظام حسابداري در بحث پاسخگوئي و شفافيت، اطلاعات ناقصي را ارائه مي کند و اين در حالي است که دولت موظف به پاسخگوئي در خصوص ميزان درآمد وصول و هزينه هاي خود است.
رحيمي اضافه کرد: ابزاري که بايد چنين گزارش هايي را ارائه دهد نظام حسابداري است که متاسفانه به دليل آنکه اين نظام در کشورمان نقدي است شفافيت لازم را به همراه ندارد.
وي با اشاره به آنکه عدم شفافيت باعث فساد مي شود، تصريح کرد: در سه ماهه دوم سال وزارت امور اقتصاد و دارايي دستورالعمل هاي اجرايي زيادي را جهت عملياتي شدن نظام حسابداري به ديوان محاسبات جهت تائيد ارسال کرد که به دليل زمان بر بودن بررسي اين دستورالعمل ها از ابتداي سال آينده نظام حسابداري تعهدي به صورت آزمايشي در طول يک سال اجرا خواهد شد و در صورت اصلاحيه از ابتداي سال 95 نيز به صورت کامل به اجرا درمي آيد.
وي با تشريح فوايد اين نظام حسابداري اشاره کرد و افزود: در صورتي که نظام حسابداري تعهدي اجرا شود منافع دولت و تمامي دستگاه ها همان منافع مردم مي شود زيرا درآمدها به محض آنکه محقق شوند ثبت شده حتي اگر وصول نشده باشد.
وي افزود: از سوي ديگر اگر هزينه اي ايجاد شود حتي در صورت عدم پرداخت نيز ثبت شده و دولت و يا هر دستگاهي بدهکار به شمار مي آيد.
رحيمي در پايان متذکر شد: حسابداري نقدي در دنيا منسوخ شده است که اين مسئله نشان مي دهد ما به اندازه چند سال از تمام دنيا عقب هستيم و خوشبختانه اين دولت به دنبال بودجه ريزي عملياتي است که اين موضوع، موضوعي است که در ده سال به صورت تکليف قانوني درآمده ولي همواره مورد بي توجهي قرار گرفته است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن