واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مردم، رسانه ها و نخبگان دولت را در مبارزه با ناهنجاری ها کمک کنند سنندج- ایرنا- معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان از مردم، رسانه ها و نخبگان خواست در جهت مبارزه با ناهنجاری های اجتماعی وارد میدان شوند و احساس نکنند مبارزه با ناهنجاری ها و منکرات تنها کار دولت است.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ علیرضا آشناگر شامگاه دوشنبه در کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق مشروبات الکلی در سنندج، خرید، فروش و مصرف مشروبات الکلی را براساس آموزه های دین مبین اسلام حرام و به لحاظ قانون جمهوری اسلامی نیز جرم دانست و گفت: حرام بودن مصرف مشروبات الکلی مورد تایید تمام مذاهب اسلامی است.
وی گفت: در کشور ما مردم و نظام در مورد مصرف مشروبات الکلی حساسیت دارند اما دشمنان به صورت وسیعی مشروبات الکلی را توزیع می کنند و جوانان باید به این موضوع توجه کنند.
او گفت: قبل از انقلاب خود حکومت طاغوت، در این زمینه تلاش می کرد اما بعد از انقلاب تلاش زیادی در زمینه جلوگیری از ورود، توزیع و مصرف مشروبات الکلی انجام شده است.
به گفته وی اکنون به دلیل افزایش اعتقادات مردم، گرایش و تمایل آنها به مصرف مشروبات الکلی کاهش یافته است.
آشناگر گفت: اصرار به ورود مواد مخدر و مشروبات الکلی از طرف دشمن به کشور افزایش یافته است و باید همه دستگاه های مرتبط در زمینه برخورد سلبی با این موضوع ورود کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ، آگاه سازی مردم و بسیج همه امکانات دستگاه های دولتی برای مبارزه با قاچاق مشروبات را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید مبارزه با مصرف مشروبات الکلی را اجتماعی کنیم و از ظرفیت های مردم در این راستا نهایت استفاده را ببریم.
وی از روحانیون، شوراهای اسلامی، بسیج، سازمان های مردم نهاد و رسانه ها خواست در زمینه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در مورد تبعات مصرف مشروبات الکلی تلاش کنند.
آشناگر مصرف مشروبات الکلی را دارای تبعات بد اجتماعی دانست و افزود: اغلب جرایم سنگین توسط مصرف کنندگان مشروبات الکلی انجام می شود.
او همچنین خواست در شبکه های اجتماعی نیز گروه هایی برای مبارزه با این اقدام وارد فعالیت شوند و در زمینه آگاهی بخشی به مردم تلاش نمایند.
وی به برگزاری دوره های آموزشی در میان روحانیون، مدارس و سایر اقشار مردم نیز تاکید کرد و گفت: باید جامعه را نسبت به تبعات مصرف مشروبات الکلی بیشتر آگاه کنیم.
آشناگر با اشاره به فعالیت 400 سازمان مردم نهاد در استان، این سازمان ها را زمینه و ظرفیت بسیار خوبی برای فعالیت در جهت آگاه سازی مردم دانست و گفت: باید با برنامه ریزی دقیق و اصولی از این سازمان ها در راستای آگاهی بخشی به مردم استفاده کنیم.
وی همچنین از دستگاه های درمانی نیز خواست وارد عرصه شوند و کلینیک هایی برای درمان مصرف کنندگان مشروبات ایجاد نمایند.
استان کردستان در چهار شهرستان بانه، مریوان، سروآباد و سقز، 227 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.ک/2
3033/1904
27/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]