واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: تلاش صدا و سیما برای شکست گیشه سینما
جشنواره فیلم فجر بزرگترین رویداد سینمایی کشور است که هر سال از 12 تا 22 بهمن برگزار می شود. این جشنواره پیش درآمدی بر اکران سال آینده سینمای ایران است. پیش درآمدی که مدیران تلاش می کنند کمی و کاستی های آن کمتر دیده شود تا سینمای ایران در سال آینده اکران مناسبی را پیش رو داشته باشد و مخاطب بیشتری برای تماشای فیلم ها به سالن های سینما بروند.این شاید استراتژی مناسبی برای افزایش مخاطبان سینما نباشد اما سود آن نصیب سینماگران می شود.
به گزارش آخرین به نقل از ایسکانیوز، در یکی از بخش های خبری صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران اما رویه ای قهرآمیز در برخورد با سینمای ایران آغاز شده.رویه ای که از هم اکنون می شود تبلیغات ضعیف تلویزیونی را برای پخش تیزر فیلم ها پیش بینی کرد. در یکی از بخش های اخبار شبانگاهی دو شب پیش که از شبکه یک تلویزیون پخش شد، گزارشی تقربیا خلاف واقع درمورد جشنواره فیلم فجر پخش شد، گزارشی که در آن سینمای ایران را سینمایی بیمار معرفی می کرد. شاید در میان همه فیلم هایی که در جشنواره فجر به نمایش در آمدند یک یا دو فیلم، آن هم به شکلی سطحی و گذرا به تاثیر تحریم ها بر زندگی اقتصادی مردم ایران پرداخته شده باشد اما در گزارشی که در بخش خبری سازمان صدا و سیما که باید مدافع سینمای ایران باشد این گونه القا شد که موضوع تمام فیلم های جشواره سیاه نمایی است و همه فیلم های حاضر در جشنواره مشکلات اقتصادی را مرتبط با تحریم ها بر علیه ایران می دانند.
تکلیف صدا وسیما از هم اکنون در مورد پخش تیزرهای تبلیغاتی در سال آینده مشخص است، بهانه های واهی برای رکود سینما و استقبال نکردن مردم از فیلم های ایرانی و پناه بردن به سریال های ترکی. این در حالی است که سال گذشته سینمای ایران یکی از پر رونق ترین سال ها را از نظر جذب مخاطب داشت و امیدها برای جان گرفتن سینما در سال آینده نیز با وجود چند فیلم خوب در جشنواره امسال بیشتر شد و با حمایت های همه جانبه ای که دست اندرکاران جشنواره فجر امسال در زمینه بها دادن به جوان ها در پیش گرفته بودند امید آن می رود که سینمای ایران در سال های پیش رو با سیل فیلمسازان پرانرژی و خلاقی مواجه باشد که دغدغه شان مشکلات اجتماعی و حل آن از طریق سینما است. واقع گرایی در مورد جامعه و آدم هایی که در پی تغییر زندگی خود هستند موضوع اکثر فیلم های جشنواره سی وسوم را تشکیل می داد.
گزارشی که در بخش شبانگاهی خبر از تلویزیون پخش شد، تفسیری بود از دلایل کشیدن سیگار در بیشتر فیلم ها. خبرنگار واحد مرکزی خبر دلیل استفاده زیاد از سیگار را در بعضی از فیلم ها این گونه تعبیر کرد که، فیلمسازان در پی آن هستند تا با نشان دادن سیگار در فیلم ها بگویند که فشار اقتصادی ناشی از تحریم ها مردم را سیگاری کرده است. اگر این رویه قهرآمیز صدا و سیما با سینمای ایران همین گونه ادامه دار باشد امیدها برای سینمای ایران در گیشه به یاس تبدیل خواهد شد.
دوشنبه, 27 بهمن 1393 ساعت 16:45
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]